Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ya ben de nar çayı ve nar suyu aldım dün... bugün bir bardaj nar çayı içtim... gün içinde de nar suyunu içtim... hani kapaklı cam şişede olanlardan öyle ara ara... ama şimdi midem bulanıyor...

ben çörekotu yağı ve rezene içiyorum 1 haftadan beri sanki hareketlilik mi var ne karınçalaşma gibi anlatamadım ama öyle bişi işte

ben çörekotu yağı ve rezene içiyorum 1 haftadan beri sanki hareketlilik mi var ne karınçalaşma gibi anlatamadım ama öyle bişi işte

evet bende aynı yöntemi kulanıoru ve birde masaj yapıorum ve yarım cm büyüme oldudelikafaduldenvazgeçmeyin kızlar herşeyden vazgeçin rezene ve masajdan vazgeçmeyinyerimseniben

merhaba, ben yeniyim. Merak ettim çörekotu yağını ve rezeneyi nasıl içiyorsun.Yoksa çörekotu yağını sürüyor musun? açıklarsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

arkadaşlar selam bende katılmak istiyorum ama ya sonuç yine hüsran olursa diyorum daha öne ismini vermek istemiyorum bir marka hap kullandım 3 ay ama etki etmedi dedim doğal yollarla denemek lasım kainat güselinin formulünü deneyip etkisini gören varmı gerçektende 2 ayda 2 beden gelişme gösterirmi okurken bile heycanladım ne olur yardımcı olunnn zayıflayınca iice küçücük kaldılar:tomato:

canım benim rezene çayının içine 4 damla falan koyuyorum bir kerede içmeye çalışıyorum.tabi çok zor oluyor ama katlanacağız

valla kızlar evlenince daha bi büyüyo inan.benimde çok küçük, 2 aylık evliyim daha bi dolgunlaştıklar.geçen yıl ben üzüm çekirdeği tozu yedim düzenli olarak biray ve sonucu mükemmeldi.bırakınca oda gdiyo ama zaten oda cilde yararlı mesela o dönem çok enerjik ve cildimde süperdi.kiloda aldırmıyo.bence arkadaşın öneriside çok mantıklı.sonuçta büyüyeceği bu kadarmış bizim yapacaklarımız ancak dolgun gösterir bırakıncada söner.denemeliyiz bence

arkadaslar ben 1 haftadr yapıyrm..hurma cok yiyemedm digerlerine harfiyen uydum, sonuc harika şimdiden..2. ayın sonunu sabırla bekliyrm..:)

herkeze çok çok slm 1 aydır konuyu takip edemiyodum hayırlı olsun kızlar okuyorumda güzel yol kat etmişsiniz...ben bitki çayı karışımı artı masaj yöntemini kullandım 2 ay hemde düzenli aksatmadan ama hüsran.. açıkçası pek bi etki etmedi bana..6 bitki karıştırmıştım rezene ada çayı çemen otu fln baya bişiler vardı içinde..bünye meselesi demekki küç konusunuda takip ediyorum bakıyorum kimine iyi geliyo kimine yine hüsran şu küçü deniycem bide hurma yeme işide aklıma yattı kan yapıyo çünkü.. bunlarla ne oluyo göğüslere daha çok kan pompolanıyo orda göğüslerimizin gelişmesine etki eden östrojen hormonlarını tetikliyolar yani kan yapan ne varsa yiyip içip canlanalım..bu arada bu konuyu araştıra araştıra nerdeyse bitki uzmanı oldum ya..:)

cok haklısın bende cok mutluyum ama herkes etkilerini yazarsa daha mutlu olacagım.kızlar lütfen paylasalım hihoyyyt

Merhaba arkadaslar sengözlerimebaksanab araniza yeni katildim, uzun süredir bu forumun takipcisiyim ve kainat güzelinin acmis oldugu konu cok ilgimi cekti. Tüm arkadaslarin yazmis oldugu mesajlari hemen hemen tek tek okudum ve kainat güzelinin formülünü uygulayan herkes er yada gec mutlaka istedigi sonuca varacagina inaniyorum, sizde inanin... bu formülü bende uygulamaktayim, 2 hafta düzenli uyguluyordum fakat sonradan bi hayli ihmal ettim, 3 haftadir hergün buz masaji yapiyorum ve ara ara nar yiyorum ve belirgin bir dolgunluk hissediyorum. Kainat güzelinin uygulamis oldugu formül onda 2 ayda etki etmis olabilir kimisinde ise belki daha az kimisinde daha uzun zamana ihtiyac olabilir diye düsünüyorum...
Kimse umudunu yitirmesin derim :asigim: Allah'tan ümit kesilmez, insallah her birimiz diledigimiz ölcüye/ölcülere en kisa zamanda kavusuruz :1hug:

gögsünüzü büyüttüründe görün gününüzü.büyük gögüs öyle hiçte iyi bişey degil!

canım sen dolgulu sütyeni dolduramayan ; 12-13 yaşında kız çocuğu gibi göğüslere sahip olanlar için söylemedin sanırım bu sözlerini...

bu topikteki arkadaşlar 80leri 90 ; 90ları 95 yapmaya çalışmıyor ki...

öyle olsa haklısın tabii...

bende başlıyacagım ama bırturlu fırsat bulamıyorum..narçayı bulamadım çılekle bırıkte var ve benımçilege alerjım var,hurma yıyıyorum ama buz masajı yapamıyorum sadece duştan sonra soguk su tutuyorum...

canım ben liptonunkini aldım... sadece narlı... bir ona bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…