2 ayda 15 kg verdiğim diyet

Ben bugun başladım ama sabahları kahvaltıya çok vaktim yok bu nedenle sabahları sütle muslu yedim öğlen için simit ve ayran aldim ikindi içinde tavuk harsladim aksama corba icicem inş bayarlı oluruz

Hmm sen iyimisin ya☺valla sevinirim bende çok hirsliyimdir ama tokken z
sigarayı bıraktım kilo almaya başladım kendimi frenlemek istiyorum.tokkenmi hırslısın?aman allahım.o zaman bol bol su içip kendini kandırıp tokmuş gibi davran.

kizlaaarrr
ben de katiliyorum araniza :)
2 gundur 45 dk yuruyorum ama baya hizli. ben zaten cok hizli yururum elimde deil yavas yurumek beni hem sinir eder hem de cok yorar..
sabah haslanmis yumurta ve yarim tost yiyorum (tost ekmeginde)
bazen salatalik ve biber.
aksam da biraz sebze yemegi ve biraz kuru kayisi.
bol su ve bazen dayanamayip nescafe.
bakalim ne kadar vericez hepberaber.
veririz dimi
ben 58 kg de oldum 80 kg de. suan 69 kiloyum.boyum 1.74 ama ben zayif olmadan mutlu da olamayan biriyim.benim icin saglikli ve zayif olmak mutlu olmak demek cunku. takintiliyim elimde deil. 55 kg olmak icin surekli dua ediyorum

Ay nolur su hirslandiracak arkadas benide hirslandirabilirmi :)
Zayiflamam lazim.ama esim resmen psikolojimi bozuyo. (Kg larimla ilgili)

Ben de varım :) Tam benlik bu diyet, sebze yok Karbonhidrat da sıfır değil, beğendim.Umarım işe yarar.

Dikkatimi çekti diyet bende basladim.
Kisa zamanda cok kg vermek degil hedefim.. liste guzel.
Cunku 2,5ay önce dogum yaptım.
Bebegim hiç emmedi, sutumu sagip verdim, artık pompaya da gelmiyor sut.
Suan 106 kg benim 36 kg vermem lazım. Umarım liste ise yarar..
Listeyi begenmemin sebebide,benım gun icinde hic yemek yemege vaktm olmuyordu bebegim sayesinde.
Öglen sandivc yada simit cok pratik..
Sunu merak ediyorum, tavugu tum gogus haslasam 3,4e bölsem dondurucuya atip cozdurup yesem olmaz mi?
Mesela tavuk falan ne kadar yenecek yazılmamıs hiç..

Oy ben bunları yesem top gibi olurum

Çorbayı tek bardaklık olan çabuk çorbalardan içsek olur mu diye sorcaktım ama konu sahibi listeyi yazıp kaçmış hiçbir soruya yanıt vermiyor

ben bu listedekileri yesem kilo alırım gibi geldi.. Normal diyetsiz yediklerimden çok fazla... Çalışanlar için saati saatine uyulması zor gibi.. kaldım bu kiloda yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…