- Konu Sahibi minikkedipeeb
-
tebrik ediyorum değişim bariz şekilde görülüyor
darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallah
tebrikler........................
tebrikler canım
darısı bize inş. aynı problem bndede var göbek böbek
ben 65 kilodayım ama rahatsız oluyorum inanın o göbekten nasıl verecem bilmiyorum
çok fazla büyük değil aba göbekli olduğumu ortaya koyuyor hemen
iş yerindede sürekli maa başındayım napcam bilmiyorum
Tebriklerbenim de hedefim 10 kilo .2 hafta once basladim 3 kilo verdim artik yavas yavas kilo veririm
Evet anlayabiliyorum az da olsa insanı rahatsız ediyor. En büyük etkeni de hareketsiz hayatİşten kaçta çıkıyorsunuz eğer bir spor salonuna gidecek pek vaktiniz kalmıyorsa evde pilates yapabilirsiniz. İşe yarayacağını düşünüyorum. Umarım siz de istediğiniz görüntüye kavuşursunuz
tebrikler canım büyük başarı,fıstık gibi olmuşsun MAHAŞALLAH
Teşekkür ederimtebrik ederim. benim de derdim seninle aynı. o göbek beni deli ediyor. boyum 174 ve 68 kiloyum öyle aman aman kilolu görünmüyorum ama bir kıyafeti giyerken ay göbeğim pörtledi mi diye düşünmek istemiyorum. 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum 6 kilo verdim ama hareket sıfır. umarım senin gibi spora başlayabilirim, ramazanın bitmesini bekliyorum. bu arada 2. fotoda gördüğümden soruyorum sınıf öğretmeni misin? :)
Teşekkür ederimVücudunuzun sıkı olmamasıyla da alakalı olabilir.Spor hocam tavsiye etmişti her gün mekik çek diye.20 ile başlasak günde 50ye çıkarırız.Daha başlayamadım ben ama bugün başlamayı düşünüyorum. Gerçekten faydalı bir yöntem olabilir :13: Yok öğretmen değil lise son öğrencisiyim. Okulum Anadolu Öğretmen olduğu için staja gitmiştik :)
harika olmuşsunuz tebrik ederim
kısa sürede spor ve yürüyüşün faydasını görmüşsünüz
20 mekik bile olsa bugün yaptıklarımız gelecek için kârımız. hırs yaptım 2 gündür ufak ufak çalışmalara başladım.
ben de bu sene staja başlıcam mini mini birlerle :)
Şimdi ufak ufak başlasak sonra arttırırız zaten ve mutlaka faydasını görürüz
Bizim okulu zorunlu olarak staja götürüyorlar ama gerçekten öğretmen olmak isteyenler az çoğumuz puan için geldik bu okulaTahminimce siz üniversitede öğretmenlik okuyorsunuz ama
Evet haklısınız.Ek puan açısından çok şanslıyız biz ama şu kpss ve atanamama korkusu yüzünden öğretmenliğe pek olumlu bakamıyorumah evet ama pişman sayılırım, son zamanlarda harcanır oldu sınıf öğretmenliği. umarım güzel tercihler yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?