2 Ayda 10 Kilo(Fotoğraflı)

minikkedipeeb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
31
0
96
Diğer
Merhaba kızlar.Ben de kilosunda şikayetçi olanlardandım.Daha doğrusu göbeğimden. Sanki aldığım bütün kilolar göbeğimde birikiyor Ne giysem göbeğim hemen pörtlüyordu. Biraz arkadaşlarımın da etkisiyle ( yok göbeğimi mıncırmalar yok göbeğime isim vermeler filan ) Haziran'da burada küçük bir spor salonu var oraya yazıldım.3 günde bir gittim.Ve sadece yürüdüm.400 kalori yakıyordum günde.Ramazandan önce haftada 3 gün yüzmeye de gidiyordum.Ama bu ay gitmedim hiç. Belli bir diyete girmedim.Sadece abur cuburdan uzak durdum.Cips,mısır ve patates kızartması sevdalısı biri olarak bunlardan uzak durmam bile bir basarıydı benim icin Başta 70 kiloydum şu an 60-59 arası. Çok büyük bir değişim değil belki ama o göbeğin gitmesi benim için paha biçilemez bir şey Kızlar bu sırada çok fotoğraf çekilen biri olmadığım için bulabildiğim fotoğraflarımı koyuyorum.

Burada 70 kiloyum göbeğim elbiselerin içinde pörtlüyor Eki Görüntüle 767308

Kızlar bir gün arkadaşla havuza gitmiştik.O gün çekildiğim fotoyu kırpıp koyuruyorum Burada 62 kiloyum

Ve artık 59 kiloyum (maalesef elimde sadece bu foto var )

Kızlar dayımın düğünü bayramda.Elbisemi özellikle 1 beden küçük almıştım. Hedefim düğüne kadar göbeğimdem kurtlumaktı Başardım da Elbisemi de çekip atıyorum şimdi

Eklentiler

• $ilk.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 1.668
  • $3. halim.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 1.831
Son düzenleme:
tebrik ediyorum değişim bariz şekilde görülüyor

darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallah

tebrikler canım
darısı bize inş. aynı problem bndede var göbek böbek
ben 65 kilodayım ama rahatsız oluyorum inanın o göbekten nasıl verecem bilmiyorum
çok fazla büyük değil aba göbekli olduğumu ortaya koyuyor hemen
iş yerindede sürekli maa başındayım napcam bilmiyorum

tebrik ediyorum değişim bariz şekilde görülüyor

darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallah

Teşekkür ederim Evet inşallah herkes istediği kiloyu verir :)

tebrikler........................

Teşekkürler

Evet anlayabiliyorum az da olsa insanı rahatsız ediyor. En büyük etkeni de hareketsiz hayat İşten kaçta çıkıyorsunuz eğer bir spor salonuna gidecek pek vaktiniz kalmıyorsa evde pilates yapabilirsiniz. İşe yarayacağını düşünüyorum. Umarım siz de istediğiniz görüntüye kavuşursunuz

Tebrikler benim de hedefim 10 kilo .2 hafta once basladim 3 kilo verdim artik yavas yavas kilo veririm

Evet anlayabiliyorum az da olsa insanı rahatsız ediyor. En büyük etkeni de hareketsiz hayat İşten kaçta çıkıyorsunuz eğer bir spor salonuna gidecek pek vaktiniz kalmıyorsa evde pilates yapabilirsiniz. İşe yarayacağını düşünüyorum. Umarım siz de istediğiniz görüntüye kavuşursunuz [/QUOTE]

aahhh canım keşke zamanım olsa 6 7 yi buluyor iş çıkışım eve ölü gibi gidiyorum bu yüzden çok sıkıntılıyım işde. kendimi zor atıyorum eve = (

aahhh canım keşke zamanım olsa 6 7 yi buluyor iş çıkışım eve ölü gibi gidiyorum bu yüzden çok sıkıntılıyım işde. kendimi zor atıyorum eve = ([/QUOTE]
haklısınız işiniz zor ama evde de birşeyler yapabilirsiniz mekik çekin bir pilates topu alın internette pilatesin nasıl yapılacağıyla ilgi bir sürü video var videolar eşliğinde deneyebilirsiniz.Haftada üç dört gün yapsanız yeterli

tebrik ederim. benim de derdim seninle aynı. o göbek beni deli ediyor. boyum 174 ve 68 kiloyum öyle aman aman kilolu görünmüyorum ama bir kıyafeti giyerken ay göbeğim pörtledi mi diye düşünmek istemiyorum. 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum 6 kilo verdim ama hareket sıfır. umarım senin gibi spora başlayabilirim, ramazanın bitmesini bekliyorum. bu arada 2. fotoda gördüğümden soruyorum sınıf öğretmeni misin? :)

Teşekkür ederim Vücudunuzun sıkı olmamasıyla da alakalı olabilir.Spor hocam tavsiye etmişti her gün mekik çek diye.20 ile başlasak günde 50ye çıkarırız.Daha başlayamadım ben ama bugün başlamayı düşünüyorum. Gerçekten faydalı bir yöntem olabilir :13: Yok öğretmen değil lise son öğrencisiyim. Okulum Anadolu Öğretmen olduğu için staja gitmiştik :)

harika olmuşsunuz tebrik ederim
kısa sürede spor ve yürüyüşün faydasını görmüşsünüz

20 mekik bile olsa bugün yaptıklarımız gelecek için kârımız. hırs yaptım 2 gündür ufak ufak çalışmalara başladım.
ben de bu sene staja başlıcam mini mini birlerle :)

20 mekik bile olsa bugün yaptıklarımız gelecek için kârımız. hırs yaptım 2 gündür ufak ufak çalışmalara başladım.
ben de bu sene staja başlıcam mini mini birlerle :)

Şimdi ufak ufak başlasak sonra arttırırız zaten ve mutlaka faydasını görürüz
Bizim okulu zorunlu olarak staja götürüyorlar ama gerçekten öğretmen olmak isteyenler az çoğumuz puan için geldik bu okula Tahminimce siz üniversitede öğretmenlik okuyorsunuz ama

ah evet ama pişman sayılırım, son zamanlarda harcanır oldu sınıf öğretmenliği. umarım güzel tercihler yaparsınız

ah evet ama pişman sayılırım, son zamanlarda harcanır oldu sınıf öğretmenliği. umarım güzel tercihler yaparsınız
Evet haklısınız.Ek puan açısından çok şanslıyız biz ama şu kpss ve atanamama korkusu yüzünden öğretmenliğe pek olumlu bakamıyorum Sınava bu sene girecem ben umarım herşey iyi gider ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…