- 14 Ocak 2016
- 144
- 45
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi videoyu yaptın cnm plates?Beslenme de spor kadar önemli. Su icmen önemli. Bir egzersizi yapma süren önemli. Michael 30 days psogramini bilmiyorum. Ben dogumdan sonra, düsün deforme olan bedenimi; iste dogumdan sonra hergün olmasa da günde 40 dakika tempolu, baya hizli yürüdüm, sonrasinda da hergün neredeyse 40 dakika plates yaptim esim evdeyken üc ay icinde bacaklarim hic olmadigi kadar inceldi ve sikilasti. Ben yüzerken bile o sekil incelmemistim. Galiba beslenmek benim gibi vucudu olanlar icin daha önemli. Bol su ve saglikli yemekler. Sifir abur cubur ve seker. Sonuc da cok siki oluyor. Aynilarini ikinci dogumdan sonra yapamayabilirim iki cocukla. Ama en azindan saglikli beslen ve bol su icerek de incelebilirim.
Yaptigin hareketleri hisset. Yürürken öyle yürüyorduk ki nefes alip vermek zaten cok önemli( dogru nefes) Kalcamda nerelerin calistigini parmagimla gösterebilecek kadar biliyordum yanan bölgeleri. Beyninde de cok is var unutma
Hangi videoyu yaptın cnm plates?
bildirim gelmemis simdi okuyorum mesajini, alerji konusunda hicbir fikrim yok inan. Zaten yemiyorsun gerci. Selulit düzensiz yasam tarzindan kaynaklaniyor, hareketsiz bir yasam tarzindan diye biliyorum. Bol su ve hareketle üstesinden gelemezsen bu konuyu doktora danis. Ben iste üc ay icinde 51 olmustum dogumdan sonra. Fakat balik etli bir bayanimdir hep normalde. Benim bel cevrem incedir genetik olarak. Sporla halledemedigim sadece karin kaslarim var o da ameliyatlik halde. O sonra olacak =) Sporla ilk defa böyle sikilastim ben önerdigim vidyoyu üc ay falan yaptim. Emzirdim falan da, fakat dogumdan sonra vucut allak bullak oluyor uykular hormonlar..1.62 52 kiloyum bence ideal yani :)@tatlialirim maşallah biz çocuk olunca yandık olmadan bu halde.Eşime diyorum niye sıkılaşmıyorum sabret olur diyor (eski futbolcu bi de kendisi) sağol ya sokaktaki adama sorsam aynı teselliyi verir diyorum:) bi şey dicem benim alerjim var şekere guletene mayaya ve inek sütüne bundan kaynaklanıyor olabilir mi?onları yemeyecek devam ettiğim için acaba?
Ben 1'de kalmayı planlıyorum :))))bildirim gelmemis simdi okuyorum mesajini, alerji konusunda hicbir fikrim yok inan. Zaten yemiyorsun gerci. Selulit düzensiz yasam tarzindan kaynaklaniyor, hareketsiz bir yasam tarzindan diye biliyorum. Bol su ve hareketle üstesinden gelemezsen bu konuyu doktora danis. Ben iste üc ay icinde 51 olmustum dogumdan sonra. Fakat balik etli bir bayanimdir hep normalde. Benim bel cevrem incedir genetik olarak. Sporla halledemedigim sadece karin kaslarim var o da ameliyatlik halde. O sonra olacak =) Sporla ilk defa böyle sikilastim ben önerdigim vidyoyu üc ay falan yaptim. Emzirdim falan da, fakat dogumdan sonra vucut allak bullak oluyor uykular hormonlar..
Insallah ikinci dogumdan sonra da basarabilirim bunlari.
Ilkinde kilo kalacak korkum vardi hic kalmadi, fazla korkmak da iyi degilmis =)
Ona da bakayım Michaelden sonra hepsi çerez geliyor kadın o kadar yoruyor ki sırılsıklam bitiyor spor sen de ona bakabilirsin :) sence yolladığım videolar nasıl?Bir de önerdigim pilates vidyosundaki tempo bana iyi geldi. öyle güzel isiniyorsun ki ilk on bes dakikada zaten yaglarin eridigini hissediyorsun. Zamanlamasi beni cok rahat ettirmisti. Dene bir ben de merak ettim beyenip beyenmeyecegini. Nefesini vucudunu spora cok iyi hazirliyor bu vidyo.
Ona da bakayım Michaelden sonra hepsi çerez geliyor kadın o kadar yoruyor ki sırılsıklam bitiyor spor sen de ona bakabilirsin :) sence yolladığım videolar nasıl?
Merhaba arkadaşlarım iki aydır spor yapıyorum vücudum da pek bi sıkılaşma yok.Sizce bunun bi nedeni olabilir mi?Zayıf bir bayanım amacım kilo vermek değil sadece saha sıkı olmak için çabalıyorum ama vücutta tepki yok.Neyi yanlış yapiyorum sizce?
Kardiyonun ardindan yer hareketlerini yaparsaniz sıkılasirniz. Bu hareketleri internetten ogrenebilirsiniZMerhaba arkadaşlarım iki aydır spor yapıyorum vücudum da pek bi sıkılaşma yok.Sizce bunun bi nedeni olabilir mi?Zayıf bir bayanım amacım kilo vermek değil sadece saha sıkı olmak için çabalıyorum ama vücutta tepki yok.Neyi yanlış yapiyorum sizce?