2 ay önce sünnet

Hevidar13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
9
0
1
28
Kızlar 2 ay önce 3 yaşındaki oğlumu sünnet ettirdik dikkat ettim ve iyleşti sanki ama görünürde bir şey olmamasına rağmen sürekli acıyor diyor bu kadar uzun sürermi ağrılar iyleşmesi gerekmiyor mu

3 yaşında sünnet ettirmeniz çok tuhaf geldi özel bir sebebi var mıydı neden bu yaşta edildi? Dönem itibariyle sıkıntı

Benimkiler 4 6 yaşında sünnet oldu. Üzerinden 1 yıl geçti hâlâ bı hassasiyet var. Özellikle banyo yaparken kendilerini kaoatıyorlar. Doktora da götürdüm bı sorun yok demişti. Kontrole gittiniz mi

Benimkiler 4 6 yaşında sünnet oldu. Üzerinden 1 yıl geçti hâlâ bı hassasiyet var. Özellikle banyo yaparken kendilerini kaoatıyorlar. Doktora da götürdüm bı sorun yok demişti. Kontrole gittiniz mi
Gttim ama ilk zamanlar tabi o zaman yeniydi bir hafta olmuştu oğlum ağlayınca uzaktan bakıp gayet iyi demişti gtmedim onun dışında

3 yaşında sünnet ettirmeniz çok tuhaf geldi özel bir sebebi var mıydı neden bu yaşta edildi? Dönem itibariyle sıkıntı
Bebekken ettircektm ama çok sıkıntılı dönemler geçirdik çalışmak zorunda kaldm bebiş yeni doğduğunda kaldı öyle bende daha fazla büyümesin diye yaptırdm şimdi yoksa bende travma kalmaması açısından bu yaşta yaptırma taraftarı değildim

Back
X