Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 2 ay önce 3 yaşındaki oğlumu sünnet ettirdik dikkat ettim ve iyleşti sanki ama görünürde bir şey olmamasına rağmen sürekli acıyor diyor bu kadar uzun sürermi ağrılar iyleşmesi gerekmiyor mu
Benimkiler 4 6 yaşında sünnet oldu. Üzerinden 1 yıl geçti hâlâ bı hassasiyet var. Özellikle banyo yaparken kendilerini kaoatıyorlar. Doktora da götürdüm bı sorun yok demişti. Kontrole gittiniz mi
Benimkiler 4 6 yaşında sünnet oldu. Üzerinden 1 yıl geçti hâlâ bı hassasiyet var. Özellikle banyo yaparken kendilerini kaoatıyorlar. Doktora da götürdüm bı sorun yok demişti. Kontrole gittiniz mi
Bebekken ettircektm ama çok sıkıntılı dönemler geçirdik çalışmak zorunda kaldm bebiş yeni doğduğunda kaldı öyle bende daha fazla büyümesin diye yaptırdm şimdi yoksa bende travma kalmaması açısından bu yaşta yaptırma taraftarı değildim