- Konu Sahibi Minikkartal0812
-
Şu konuşmadan anladığım kadarı ile evlilik dışı bi birliktelik yaşamışsınız ilk ve devamı da gelmemiş o yüzden canınızla uğraşmaya devam edin hanfendi size başarılar bu kafa ile daha çok uğraşırsınız sizDalga geçilecek bie durum soz konusu değil burda canımla uğraşıyorum adetim azdi normale göre 7 gunn sürdü ama ondan suphelendim hamile olup regli goren varmis
Umarım insanların acıları ile dalga geçtiğinizi ve kirdiginiz kalpleri er ya da geç hayat size öğretir ben size yazmadım o yazan kim blm ama yani insanlarla dalga geçmek ne işe yaradı burda şüphesi var ki danışıliyo demek ki hastaneye gitmek için yetersiz ve elinde ki imkanlarla mücadele vermeye çalışıyo onlarda yetersiz kalinca haliyle soruluyo umarım vicdaniniz ile uyuyabilirsinizYok bide hesabı iptal edilmiş yeni hesapla geldi valla ben de istiyorum böyle umut ya adetim 10 gün erken geldi ama baya adet yerleşme kanaması olabilir mineyse sustum taam
Hahahahaha nasıl bi kafa bende yaşamak istiyorum valla ne yalan söyleyimYok bide hesabı iptal edilmiş yeni hesapla geldi valla ben de istiyorum böyle umut ya adetim 10 gün erken geldi ama baya adet yerleşme kanaması olabilir mineyse sustum taam
Sorduğum sadece gebelik var mi yok muyduŞu konuşmadan anladığım kadarı ile evlilik dışı bi birliktelik yaşamışsınız ilk ve devamı da gelmemiş o yüzden canınızla uğraşmaya devam edin hanfendi size başarılar bu kafa ile daha çok uğraşırsınız siz
Gebelik yokturHyr dalga fln geçmiyorum cidden istemiyorum bu gebeliği adetim az olmuş olsada yoktur değil mi gebelik evt ve ya hyr deseniz yeter
Anlamak için kaç kişiye kaç defa sormak gerekiyor kaç kere de anlıyorsan söyle tekrarlayım sana da artık kendini rezil etme annene danış bak mesela bilen kadın o anlar senin hamile olup olmadığını buralarda rezil olmaSorduğum sadece gebelik var mi yok muydu
En son 19 ekimde ilişki yaşamıştınız doğru mu?Umarım insanların acıları ile dalga geçtiğinizi ve kirdiginiz kalpleri er ya da geç hayat size öğretir ben size yazmadım o yazan kim blm ama yani insanlarla dalga geçmek ne işe yaradı burda şüphesi var ki danışıliyo demek ki hastaneye gitmek için yetersiz ve elinde ki imkanlarla mücadele vermeye çalışıyo onlarda yetersiz kalinca haliyle soruluyo umarım vicdaniniz ile uyuyabilirsiniz
Tm sagolunGebelik yoktur
EvtEn son 19 ekimde ilişki yaşamıştınız doğru mu?
Ben adetimin az gelme sebebi yüzünden tekrardan sordum ama yok dediniz anladım 2 ay boyunca çok sey yaşadım o da etkiledi snrm ve annem yokAnlamak için kaç kişiye kaç defa sormak gerekiyor kaç kere de anlıyorsan söyle tekrarlayım sana da artık kendini rezil etme annene danış bak mesela bilen kadın o anlar senin hamile olup olmadığını buralarda rezil olma
Hmm ok. Bak şimdi abla 19 ekimde ilişki yaşayıp 2-3 kez adet olup hamile olman biraz zor. He hamileyken adet olanlar var diyosun eyvallah test yaptın negatif çıktı mı çıktı. Daha neyin gebeliği Yok gebelik hamile değilsin. Karnın boş. Döllenme olmamış. Bebek Yok. İkicanlı değilsin. Rahim temiz. Kalmadı herhalde başka için rahat olsun
Bir büyüğünüze danışabilirsiniz o halde ya da bir doktora mesela kist mi değil mi o söyler. Yok kardeşim değilsin değilsin anla şunu olur muBen adetimin az gelme sebebi yüzünden tekrardan sordum ama yok dediniz anladım 2 ay boyunca çok sey yaşadım o da etkiledi snrm ve annem yok
Tm sağolun ya kabızlık bazende sol kasik agrilaeim oluyo kist fln var sanirim tm doktora gidicem sağolun yenidenHmm ok. Bak şimdi abla 19 ekimde ilişki yaşayıp 2-3 kez adet olup hamile olman biraz zor. He hamileyken adet olanlar var diyosun eyvallah test yaptın negatif çıktı mı çıktı. Daha neyin gebeliği Yok gebelik hamile değilsin. Karnın boş. Döllenme olmamış. Bebek Yok. İkicanlı değilsin. Rahim temiz. Kalmadı herhalde başka için rahat olsun
ANLADIM SAĞOLUNBir büyüğünüze danışabilirsiniz o halde ya da bir doktora mesela kist mi değil mi o söyler. Yok kardeşim değilsin değilsin anla şunu olur mu
Tm tşk ederim sizedeHamile degilsiniz. Velevki hamileyken regl olsaniz bile testte cikardi. Sakin olun artik lutfen
Bence kovid psikolojimizi bozdu biz bekar olanlarınEvet ya benim de dikkatimi çekti, kaç tane benzer konu okudum. Aylar olmuş ilişki olalı testler negatif çıkmış hala hamile miyim. Kaç kişi olabilir ki böyle? Bir gariplik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?