• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay adet oldum hamile miyim ?

Ya karnımı sis gibi hissediyorum herkes diyo normal karnın ama ben şiş gibi hissediyorum göğüs uçlarıma fln da bakıyorum hani koyulaşma fln var mı onlarda yok idrarım fln koyu renk afedersiniz kabizdim simdi ishale dönüyo gibi ama mide bulantısı fln da yok yani baktım internete bir kaçı bende olunca dedim acaba hamile miyim

2 ayda karın şişmez 😌

Bende senin ciddi olduğun kadar ciddiyim. Bak kardeşim bu sitede insanlar evlat hasreti ile yananlar ile dolu istemiyorum ben gebelik 2 ay oldu şu bu biraz komik durumlar. Eski zamanda yaşamıyoruz elinin altında İnternet te var açıp okuyacağın hastanesi sağlık ocağı da var. Kaç kişi olamaz yazmış ısrarla devam etmişsin malzemeyi veren sensin. Bilgin yoksa diye ekleyim doğum kontrol hapları var bunlardan kullanabilirsin. İstemeyerek bi can dünyaya getireceğine bi zahmet getirme zaten.
Ya ama o dönemlerde ki kanamalarım azdi 7 gün normal gununde sürdü ama azdi lekelenme gibi değil ama bi pedi doldurmadi biraz doldurdu

Hayırdan anlamaz bu arkadaş yormayın kendinizi 😂 hamile o ellemeyin 😂
Yok bide hesabı iptal edilmiş yeni hesapla geldi valla ben de istiyorum böyle umut ya adetim 10 gün erken geldi ama baya adet yerleşme kanaması olabilir mi 😜 neyse sustum taam

Back