• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay adet oldum hamile miyim ?

Umutmu korkumu oda belli degil..
Hep değişik üyelikten aynı soru gerçekten enteresanima gitmeye başladı.. özele mesaj atan kişiyi silmeseydim oda aynı soru sormuştu aynı kişilermi acaba ,🤦🤷 @Mune
Üyelik açıp koşa koşa soruyor bide bunun yüzünden banlanmam inşallah. Bu nedir yahu.
Evet ya benim de dikkatimi çekti, kaç tane benzer konu okudum. Aylar olmuş ilişki olalı testler negatif çıkmış hala hamile miyim. Kaç kişi olabilir ki böyle? Bir gariplik var. 🙄

Evet ya benim de dikkatimi çekti, kaç tane benzer konu okudum. Aylar olmuş ilişki olalı testler negatif çıkmış hala hamile miyim. Kaç kişi olabilir ki böyle? Bir gariplik var. 🙄
Negatif testi gorursek bidahaki kaygisinda ekim ayı aklında kalsın 🤗
Atar sanırım test yapıp.

Bende senin ciddi olduğun kadar ciddiyim. Bak kardeşim bu sitede insanlar evlat hasreti ile yananlar ile dolu istemiyorum ben gebelik 2 ay oldu şu bu biraz komik durumlar. Eski zamanda yaşamıyoruz elinin altında İnternet te var açıp okuyacağın hastanesi sağlık ocağı da var. Kaç kişi olamaz yazmış ısrarla devam etmişsin malzemeyi veren sensin. Bilgin yoksa diye ekleyim doğum kontrol hapları var bunlardan kullanabilirsin. İstemeyerek bi can dünyaya getireceğine bi zahmet getirme zaten.

Bende senin ciddi olduğun kadar ciddiyim. Bak kardeşim bu sitede insanlar evlat hasreti ile yananlar ile dolu istemiyorum ben gebelik 2 ay oldu şu bu biraz komik durumlar. Eski zamanda yaşamıyoruz elinin altında İnternet te var açıp okuyacağın hastanesi sağlık ocağı da var. Kaç kişi olamaz yazmış ısrarla devam etmişsin malzemeyi veren sensin. Bilgin yoksa diye ekleyim doğum kontrol hapları var bunlardan kullanabilirsin. İstemeyerek bi can dünyaya getireceğine bi zahmet getirme zaten.
Tm anlaşılan gebelik yok sağol

He tamam hamile değilsiniz şöyle söyleyim adetime 3 gün var kaset test yaptım negatif çıktı ben bu aydan Ümidimi kestim he belki adetim 3 gün gecikince belli olacak ona o zaman bakarız ama ben ümidimi kestim anlatabiliyor muyum? 😄 yani 19 ekimden sonra aralıkta olupta negatif çıkması imkansız hamilelik..
Merhaba ya hamile değilsiniz dediniz tsk ederim ama o regli günlerimde kanamam azdı yani lekelenme şeklinde degildi ama azdı hala bir sorun barındırır mı gebelik yoktur değil mi ?

Merhaba ya hamile değilsiniz dediniz tsk ederim ama o regli günlerimde kanamam azdı yani lekelenme şeklinde degildi ama azdı hala bir sorun barındırır mı gebelik yoktur değil mi ?
Ablacım sen 19 ekimden bu zamana kadar hamile olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten?

Back