- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
- Konu Sahibi Minikkartal0812
-
Yeniden yapıp atabilirmisiniz..Dediğinize göre evt biraz imkansız bir gebelik gibi duruyo. Şuan hastaneye gidemem ama yeniden gebelik testi alabilirsem test yapicam.
Evet ya benim de dikkatimi çekti, kaç tane benzer konu okudum. Aylar olmuş ilişki olalı testler negatif çıkmış hala hamile miyim. Kaç kişi olabilir ki böyle? Bir gariplik var.Umutmu korkumu oda belli degil..
Hep değişik üyelikten aynı soru gerçekten enteresanima gitmeye başladı.. özele mesaj atan kişiyi silmeseydim oda aynı soru sormuştu aynı kişilermi acaba ,@Mune
Üyelik açıp koşa koşa soruyor bide bunun yüzünden banlanmam inşallah. Bu nedir yahu.
Negatif testi gorursek bidahaki kaygisinda ekim ayı aklında kalsınEvet ya benim de dikkatimi çekti, kaç tane benzer konu okudum. Aylar olmuş ilişki olalı testler negatif çıkmış hala hamile miyim. Kaç kişi olabilir ki böyle? Bir gariplik var.
AtarımNegatif testi gorursek bidahaki kaygisinda ekim ayı aklında kalsın
Atar sanırım test yapıp.
Testin yanlış çıkma olasılığınıda düşünüyorum onunda endişesi var tecrübesiz biriyim sormam endişelenmem normal diye düşünüyorumNegatif testi gorursek bidahaki kaygisinda ekim ayı aklında kalsın
Atar sanırım test yapıp.
9 ay gecincemi rahatlicaksin peki. 9 ay boyunca hamilemiyim diye oturup böyle kurup durucakmisinTestin yanlış çıkma olasılığınıda düşünüyorum onunda endişesi var tecrübesiz biriyim sormam endişelenmem normal diye düşünüyorum
Tabi ki en kısa sürede aldığım zaman atarımYeniden yapıp atabilirmisiniz..
Ne yapmamı bekliyorsunuz ??9 ay gecincemi rahatlicaksin peki. 9 ay boyunca hamilemiyim diye oturup böyle kurup durucakmisin
Benim sizden bı beklentim yok ama sizin n bizden olduğu için soruyorum doğum yaklaşmadan doktara gidin.Ne yapmamı bekliyorsunuz ??
Ztn hamile kalamazsın dendi bende bunu öğrenmek için yazmıştım biraz içimde ki kuşku dindi tşk ederimBenim sizden bı beklentim yok ama sizin n bizden olduğu için soruyorum doğum yaklaşmadan doktara gidin.
Evet abla ya:)) bana baya benziyo:))Evet ya benim de dikkatimi çekti, kaç tane benzer konu okudum. Aylar olmuş ilişki olalı testler negatif çıkmış hala hamile miyim. Kaç kişi olabilir ki böyle? Bir gariplik var.
2 -8-10-14 aralıkta test yaptim ve hepsi negatif çıktı yok sanırım hamilelikNegatif testi gorursek bidahaki kaygisinda ekim ayı aklında kalsın
İdrar testlerine güvenme sen. devamke.2 -8-10-14 aralıkta test yaptim ve hepsi negatif çıktı yok sanırım hamilelik
Var mıdır diyosunuz ?İdrar testlerine güvenme sen. devamke.
Bence var bu kadar belirti boşuna olamaz vakit kaybetme 3 ayı geçmiş bebeğin hemen bi doktor bulmalısın hem belki cinsiyetini bile gösterirVar mıdır diyosunuz ?
Ben ciddiyimBence var bu kadar belirti boşuna olamaz vakit kaybetme 3 ayı geçmiş bebeğin hemen bi doktor bulmalısın hem belki cinsiyetini bile gösterir
Bende senin ciddi olduğun kadar ciddiyim. Bak kardeşim bu sitede insanlar evlat hasreti ile yananlar ile dolu istemiyorum ben gebelik 2 ay oldu şu bu biraz komik durumlar. Eski zamanda yaşamıyoruz elinin altında İnternet te var açıp okuyacağın hastanesi sağlık ocağı da var. Kaç kişi olamaz yazmış ısrarla devam etmişsin malzemeyi veren sensin. Bilgin yoksa diye ekleyim doğum kontrol hapları var bunlardan kullanabilirsin. İstemeyerek bi can dünyaya getireceğine bi zahmet getirme zaten.Ben ciddiyim
Tm anlaşılan gebelik yok sağolBende senin ciddi olduğun kadar ciddiyim. Bak kardeşim bu sitede insanlar evlat hasreti ile yananlar ile dolu istemiyorum ben gebelik 2 ay oldu şu bu biraz komik durumlar. Eski zamanda yaşamıyoruz elinin altında İnternet te var açıp okuyacağın hastanesi sağlık ocağı da var. Kaç kişi olamaz yazmış ısrarla devam etmişsin malzemeyi veren sensin. Bilgin yoksa diye ekleyim doğum kontrol hapları var bunlardan kullanabilirsin. İstemeyerek bi can dünyaya getireceğine bi zahmet getirme zaten.
Merhaba ya hamile değilsiniz dediniz tsk ederim ama o regli günlerimde kanamam azdı yani lekelenme şeklinde degildi ama azdı hala bir sorun barındırır mı gebelik yoktur değil mi ?He tamam hamile değilsiniz şöyle söyleyim adetime 3 gün var kaset test yaptım negatif çıktı ben bu aydan Ümidimi kestim he belki adetim 3 gün gecikince belli olacak ona o zaman bakarız ama ben ümidimi kestim anlatabiliyor muyum?yani 19 ekimden sonra aralıkta olupta negatif çıkması imkansız hamilelik..
Ablacım sen 19 ekimden bu zamana kadar hamile olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten?Merhaba ya hamile değilsiniz dediniz tsk ederim ama o regli günlerimde kanamam azdı yani lekelenme şeklinde degildi ama azdı hala bir sorun barındırır mı gebelik yoktur değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?