• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay adet oldum hamile miyim ?

Minikkartal0812

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
237
23
13
Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorumvar lütfen acil cevaplar mısınız? Şimdi ben 19 ekimde bir ilişkiye girdim ardından 1 gün sonra regli oldum yani kanıma ne çok az akıyo diyebilirim ne de fazla ortaydı ama kanımda pihti vardı ve kırmızıydı daha sonra diğer adetim olan 17 kasımda adet oldum ve adet olmadan önce yani ekim ve kasım ayları arasında hiç bir lekeleme olmadı 17 kasımda adetinin 3. Bunu hastaneye gittim corina testi icin kan tesi aldım ve kanda mikrop varmış antibiyotik verdi ve 4.günde biraz aktı sonra 5. Gun kesildi ve 6-7-8 günde de biraz aktı ve kesildi 2 aralıkta gebelik testi yaptım sonuç negatif sizce hamile miyimdir ?

Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorumvar lütfen acil cevaplar mısınız? Şimdi ben 19 ekimde bir ilişkiye girdim ardından 1 gün sonra regli oldum yani kanıma ne çok az akıyo diyebilirim ne de fazla ortaydı ama kanımda pihti vardı ve kırmızıydı daha sonra diğer adetim olan 17 kasımda adet oldum ve adet olmadan önce yani ekim ve kasım ayları arasında hiç bir lekeleme olmadı 17 kasımda adetinin 3. Bunu hastaneye gittim corina testi icin kan tesi aldım ve kanda mikrop varmış antibiyotik verdi ve 4.günde biraz aktı sonra 5. Gun kesildi ve 6-7-8 günde de biraz aktı ve kesildi 2 aralıkta gebelik testi yaptım sonuç negatif sizce hamile miyimdir ?
19 ekimde ilişkiye girdiniz 2 aralıkta negatif çıktı hamile misiniz? 19 ekimden sonra ilişki oldu mu ki acaba 🙄

Yok 19 ekimde ilişkiye girdik ve başka hiç ilişkiye girilmedi
He tamam hamile değilsiniz şöyle söyleyim adetime 3 gün var kaset test yaptım negatif çıktı ben bu aydan Ümidimi kestim he belki adetim 3 gün gecikince belli olacak ona o zaman bakarız ama ben ümidimi kestim anlatabiliyor muyum? 😄 yani 19 ekimden sonra aralıkta olupta negatif çıkması imkansız hamilelik..

He tamam hamile değilsiniz şöyle söyleyim adetime 3 gün var kaset test yaptım negatif çıktı ben bu aydan Ümidimi kestim he belki adetim 3 gün gecikince belli olacak ona o zaman bakarız ama ben ümidimi kestim anlatabiliyor muyum? 😄 yani 19 ekimden sonra aralıkta olupta negatif çıkması imkansız hamilelik..
Ya karnımı sis gibi hissediyorum herkes diyo normal karnın ama ben şiş gibi hissediyorum göğüs uçlarıma fln da bakıyorum hani koyulaşma fln var mı onlarda yok idrarım fln koyu renk afedersiniz kabizdim simdi ishale dönüyo gibi ama mide bulantısı fln da yok yani baktım internete bir kaçı bende olunca dedim acaba hamile miyim

Böyle bi umut kafası bana lazım aslında :süslü:
Umutmu korkumu oda belli degil..
Hep değişik üyelikten aynı soru gerçekten enteresanima gitmeye başladı.. özele mesaj atan kişiyi silmeseydim oda aynı soru sormuştu aynı kişilermi acaba ,🤦🤷 Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Üyelik açıp koşa koşa soruyor bide bunun yüzünden banlanmam inşallah. Bu nedir yahu.

Umutmu korkumu oda belli degil..
Hep değişik üyelikten aynı soru gerçekten enteresanima gitmeye başladı.. özele mesaj atan kişiyi silmeseydim oda aynı soru sormuştu aynı kişilermi acaba ,🤦🤷 Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Üyelik açıp koşa koşa soruyor bide bunun yüzünden banlanmam inşallah. Bu nedir yahu.
Ben az önce üye oldum önceden size mesaj atanı bilemem. Benim ki korku yani istemiyorum bu gebeliği o yüzden sormuştum

Adet olmuşsunuz 2 defa nasıl hamile olabilirsiniz ki. Üstelik test yapmışsınız negatif çıkmış. Varsa okadar süre sonra çıkardı zaten
Testin markası miratech yorumlara baktim kimisi iyi kimisi kötü diyo ama elimde o vardı.Biride dedi biraz fazla damlatmışsın idrarı ama böyle teste acayip bi bozulma olmadi dedi işte eğer olsaydı hamilelik silikte olsa belli olurdu.Ne bileyim emin olmak için yazdım

Dediğinize göre evt biraz imkansız bir gebelik gibi duruyo. Şuan hastaneye gidemem ama yeniden gebelik testi alabilirsem test yapicam.

Back