Aşılama 2.aşılaması olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım buarada yeni fark ettim sen cuma günü 2. aşılamanı olmuşsun bende cumartesi 2. aşılamamı oldum yani peş peşeyiz inşallah ikimizinkide tutar ve hamileliğimiz beraber geçerde deneyimlerimizi paylaşırız:CüvCüv:

slm cnm benim adetim geld malesef anlıcan bu aydaa olmadı çok üzülüyorum senin nasıl oldu doktor adetin gelsede gelmesede gel demişti yarın dok.randeu verdi gitsem mi bilmiyorum çok yoruldum artık sende sonucunu yaz inş. senin ki tutmuştur haa bu arada senin problem neydi cnm..:çok üzgünüm:

slm cnm benim adetim geld malesef anlıcan bu aydaa olmadı çok üzülüyorum senin nasıl oldu doktor adetin gelsede gelmesede gel demişti yarın dok.randeu verdi gitsem mi bilmiyorum çok yoruldum artık sende sonucunu yaz inş. senin ki tutmuştur haa bu arada senin problem neydi cnm..:çok üzgünüm:

merhaba tatlım malesef benimde adetim geldi yani benimde olmadı perşembeden beri çok kötüydüm yeni yeni kafamı toplamaya çalışıyorum bizim sorunumuz eşimin spermlerinin morfolojisinde bozukluk var bu yüzden normal olması çok zor dediler ama 2. aşılamadada tutmadı bakalım 3. yüde denicez hayırlısı.bana doktor gel veye gelme demedi ama araya tatil girdiği için ben anca pazartesi arayabilcem ve gel derse gitcem ama seni çok iyi anlıyorum çünkü bende artık çok yoruldum

X