Belirti yok nayırrrKızlarrrr napıyonuz belirti varmı test yaptıran varmı
Bende de hepsi gitti galiba bu sefer de tutmadıBelirti yok nayırrr
Benimde tutmadı sanırım regl olacak gibiyim her ay çektiğim sancı bu sabah başladı bugün yarın olurum regl hayırlısı artıkBende de hepsi gitti galiba bu sefer de tutmadı
Senin kontrolün ne zamandı canımBenimde tutmadı sanırım regl olacak gibiyim her ay çektiğim sancı bu sabah başladı bugün yarın olurum regl hayırlısı artık
24 Ocak test günümdüSenin kontrolün ne zamandı canım
Senle aynıydık ha inşallah biz yanılıyoruzdur inşallah inşallah vardır bizde24 Ocak test günümdü
Ben ümidimi kestim o kadar eminim kendimden ilaçtan dolayı akamıyor gibi. Bu akşam test alıp sabah yaparım sırf ilacı kesmek için yoksa tekrar o negatifi görmek benim için pek hoş bir şey olmayacak. Moralim çok fazla kötüSenle aynıydık ha inşallah biz yanılıyoruzdur inşallah inşallah vardır bizde
Seni okadar iyi anlıyorum aynı kaderi paylaşıyoruz allahım bizimde sınavımız birgün bitecek üzülme allahıma yalvar ben kendime söz verdim aglamayacam diye neden olmuyor niye olmuyor sorgulamıycam . Evet cok yoruldum yıprandım ama sınavım bu dayanacam benimde cuma gel dedi 1 gün oncesinden ilacı kes dedi bakalım hayırlısı artık ama brnimde hiçççç umudum kalmadıBen ümidimi kestim o kadar eminim kendimden ilaçtan dolayı akamıyor gibi. Bu akşam test alıp sabah yaparım sırf ilacı kesmek için yoksa tekrar o negatifi görmek benim için pek hoş bir şey olmayacak. Moralim çok fazla kötüŞu iki çizgiyi görmek ne zaman nasip olacak dört gözle bekliyordum
İnan karşımdaki üzülen pes edenlerin arkasında durup pes etme diye teselli ederken bu son aşılamam ağır geldi nedense bilmiyorum. Hormonlar fazlasıyla etkiledi anlaşılan bu ay beniSeni okadar iyi anlıyorum aynı kaderi paylaşıyoruz allahım bizimde sınavımız birgün bitecek üzülme allahıma yalvar ben kendime söz verdim aglamayacam diye neden olmuyor niye olmuyor sorgulamıycam . Evet cok yoruldum yıprandım ama sınavım bu dayanacam benimde cuma gel dedi 1 gün oncesinden ilacı kes dedi bakalım hayırlısı artık ama brnimde hiçççç umudum kalmadı
Genede ümidini kaybetme . Asla vazgeçme dua et gene sana dualarımda yer vericemİnan karşımdaki üzülen pes edenlerin arkasında durup pes etme diye teselli ederken bu son aşılamam ağır geldi nedense bilmiyorum. Hormonlar fazlasıyla etkiledi anlaşılan bu ay beni
Aşılama çok zor daha yaptıramam tüp bebeğede hazır olunca geçmeyi düşünüyorum. Dayanamadım testi yaptım negatif hafif belirti bile yokGenede ümidini kaybetme . Asla vazgeçme dua et gene sana dualarımda yer vericemkız cokta umidini kaybetme git kan ver genede hiç belirti olmayan bi bayan vardı bak onda grbelik olmuş .benim yürüyüşüm bile değişti ama olmazsa olmaz napalım gene yaptırırız
Bende tüpe geçmeyi cok düşünüyorumda hayırlısı allah gonlune göre versin özlemAşılama çok zor daha yaptıramam tüp bebeğede hazır olunca geçmeyi düşünüyorum. Dayanamadım testi yaptım negatif hafif belirti bile yokkan testini regl olmazsam haftasonu yaptırırm artık. Sende benim dualarımdasın canım çok sağol
Bu arada tüp bebeğe başladınız mı? Ben başladım toplamam yapıldı diğer ay transferim olacakBende tüpe geçmeyi cok düşünüyorumda hayırlısı allah gonlune göre versin özlem
Hamile oldunuz muAllah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) Senin adına çok sevindimm
Yaş 28 ama 3 yıldır negatifi gördüğüm için baya etkileniyorum o yüzden direk tüp bebeğe geçmek istiyorum ne eşimde ne bende bir problem yok deniliyor ama niyeyse olmuyor anlamadım gitti. Beklemedeyim artık