Aşılama 2. Aşılama Yaptıranlar ve Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senle aynıydık ha inşallah biz yanılıyoruzdur inşallah inşallah vardır bizde
Ben ümidimi kestim o kadar eminim kendimden ilaçtan dolayı akamıyor gibi. Bu akşam test alıp sabah yaparım sırf ilacı kesmek için yoksa tekrar o negatifi görmek benim için pek hoş bir şey olmayacak. Moralim çok fazla kötü Şu iki çizgiyi görmek ne zaman nasip olacak dört gözle bekliyordum

Seni okadar iyi anlıyorum aynı kaderi paylaşıyoruz allahım bizimde sınavımız birgün bitecek üzülme allahıma yalvar ben kendime söz verdim aglamayacam diye neden olmuyor niye olmuyor sorgulamıycam . Evet cok yoruldum yıprandım ama sınavım bu dayanacam benimde cuma gel dedi 1 gün oncesinden ilacı kes dedi bakalım hayırlısı artık ama brnimde hiçççç umudum kalmadı

İnan karşımdaki üzülen pes edenlerin arkasında durup pes etme diye teselli ederken bu son aşılamam ağır geldi nedense bilmiyorum. Hormonlar fazlasıyla etkiledi anlaşılan bu ay beni

İnan karşımdaki üzülen pes edenlerin arkasında durup pes etme diye teselli ederken bu son aşılamam ağır geldi nedense bilmiyorum. Hormonlar fazlasıyla etkiledi anlaşılan bu ay beni
Genede ümidini kaybetme . Asla vazgeçme dua et gene sana dualarımda yer vericem kız cokta umidini kaybetme git kan ver genede hiç belirti olmayan bi bayan vardı bak onda grbelik olmuş .benim yürüyüşüm bile değişti ama olmazsa olmaz napalım gene yaptırırız

Aşılama çok zor daha yaptıramam tüp bebeğede hazır olunca geçmeyi düşünüyorum. Dayanamadım testi yaptım negatif hafif belirti bile yok kan testini regl olmazsam haftasonu yaptırırm artık. Sende benim dualarımdasın canım çok sağol

Bende tüpe geçmeyi cok düşünüyorumda hayırlısı allah gonlune göre versin özlem

Merhaba arkadaslar bende 1. Asilamami yaptirdim ama tutmamis 2 kere kan verdim negatif cikti 4 kerede evde baktim 2si ignenin etkisiyle pozitif sonra negatif cikti normalde dun adetimin gelmesi gerekiyordu ama gelmedi 2 gun gecti. Geldigi an doktora gidicegim 5gunluk hap vericek ve 2. Asilama icin start vericez. Insallah hepimiz iki cizgiyi goruruz birgun

Hamile oldunuz mu

Ben de ikinci aşılama için iğne olmaya devam ediyorum ama pkoslu olduğumu öğrendim su an aslında ilk asılamada yumrtalarık hemen büyümüştü 5 günde falan ama bu sefer büyümedi 8.gündeyim en büyük yumurtam 13 mm miş hiç umudum yok ya kendimi çok kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…