Aşılama 2 aşılama sonrası normal gebelik !!! Enfeksiyona dikkat!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Saglikla gelsin insallah bebgn bzmde 2.5 yldr olmyor. Morfolji sıfır eşimin ben buna baglyrm ama doktorlar bunu önemsemyo kendilgnden olur dio. o dediğin fitilden de geçen sene kullandm ben ama sanki sabahında hepsi löp diye çıkıyo gibiydi . Sen nasl kullandn seninki de sabah ckyo muydu böyle krem gibi

Allah razı olsun kardeşim. Dualrim o hastahane koridorunda yumurta takibi için bekleyen isimlerini bilmediğim binlerce kardeşim için. Hep aklimdasiniz bunu dileyen herkese diye ediyorum. İnşaallah en yakın sürede sizlerde bu güzel haberi alırsınız.

Canim bende burda böyle yorumlar çok okudum. Ama ilaç su gibi sabah ayağa kalktığında geliyor ama kıvamlı değil. Asıl akşam namazı vaktine doğru hatta tam namaz kilacagim affedersin birden bişey boşalıyor gibi bir avcumun ortasını dolduracak şekilde. Koyu sarı yeşilimsi bir akıntı. O fitilde bence püf nokta çok derine itmek. Ben bunu baya iyi yapmıştım diye düşünüyorum. Sende dikkat et ona

Derine itme zor olur canm ya bilemedm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…