Aşılama 2. Aşılama Ne Zaman Yapılmalı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

napoli12

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
9
5
6
35
Merhaba kızlar Ağustos ayında aşılama denedik ama bugün regl oldum maalesef... ilk denememizdi sizce 2. Aşılamayı ne zaman yapalım rahmi dinlendirmeye gerek varmı direk tüp bebeğe mi geçelim yoksa... Bu arada sebepsiz infertilite teşhisi kondu...

1 Ay bekle ilaçların etkisi olur belki kendiliğinden olur gün aşırı ilişki yaşayın. Bir gün yapıp bir gün yapmayın. Çocuk yapmak için değil sex için ilişki yaşayın.

Ben Mart'ta aşılama olmuştum Ekim de tekrar düşünüyorum bı yerde okumuştum üst üste aşılama da şans daha yüksek diye ne kadar doğru bilmiyorum ben özel klinikte yaptirdigim için 6 bin ödedim o yüzden üst üste yaptirma imkanim yoktu birde ben çok umutlanmistim çok büyük hayal kırıklığı yaşadım 2. Defa üst üste negatifi görsem daha da sıkıntıya düşerdim diye ara vermiştim doktorunuzla görüşün bu konu da o doğru kararı verir

Merhaba kızlar Ağustos ayında aşılama denedik ama bugün regl oldum maalesef... ilk denememizdi sizce 2. Aşılamayı ne zaman yapalım rahmi dinlendirmeye gerek varmı direk tüp bebeğe mi geçelim yoksa... Bu arada sebepsiz infertilite teşhisi kondu...
Merhaba canım,benimde Ağustos ayında ki aşılamam negatif oldu.Kist oluşmadığı için beklemden 2. Ye geçti doktorum

Arka arkaya yapıldığından şans dahada artıyormuş. Ben arka arkaya yaptırdım tutmadı ama nasip tabi

Merhaba ben de Temmuz da aşılama yaptırdım tutmadı maalesef bize de sebepsiz infertilite teşhisi konuldu şimdi 2. Aşılamamı yaptırdım 13 gün önce yarın sonucu ögrenicez umudum yok tabi ama . Bende beklemek istemedim pek Allah’a şükür kist falan da olmadı o yüzden tekrar yaptırdım

Merhaba ben de Temmuz da aşılama yaptırdım tutmadı maalesef bize de sebepsiz infertilite teşhisi konuldu şimdi 2. Aşılamamı yaptırdım 13 gün önce yarın sonucu ögrenicez umudum yok tabi ama . Bende beklemek istemedim pek Allah’a şükür kist falan da olmadı o yüzden tekrar yaptırdım
Canım durumumuz birebir aynı bizimde sebepsiz ilk aşılamam Ağustos ayında oldu beklemeden 2. Ye geçtik 8. Günüm bugün.Sonucunu haber ver mutlaka inşaallah olumlu olur ❤️

Olmadı gene 😢 bunu yaşamak çok kötü birşey ikinci defa . inşallah senin tutmuştur dua edicem sana çok 🙏🏻

Olmadı gene 😢 bunu yaşamak çok kötü birşey ikinci defa . inşallah senin tutmuştur dua edicem sana çok 🙏🏻
Ben negatif olursa adetin ilk günü doktoru arıycam canım tüp bebeğe başlamak için..Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu süreçte çok zor ya 😔 İlk aşılama da çok beklentim yüksekti negatf görünce yıkılmıştı resmen.2. de beklentimi çok düşük tutuyorum inşaallah negatif gördüğümde ilk aşılama kadar üzülmem ❤️

Ben negatif olursa adetin ilk günü doktoru arıycam canım tüp bebeğe başlamak için..Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu süreçte çok zor ya 😔 İlk aşılama da çok beklentim yüksekti negatf görünce yıkılmıştı resmen.2. de beklentimi çok düşük tutuyorum inşaallah negatif gördüğümde ilk aşılama kadar üzülmem ❤️
Bende tüp bebek düşünüyorum ama 3 yıllık evlilik şartı istiyor benim 2 yıl oldu. Tekrar da aşılamayI şuan psikolojik olarak kaldıramicağımı düşünüyorum çünkü tutma ihtimali çok az 😢

Bende tüp bebek düşünüyorum ama 3 yıllık evlilik şartı istiyor benim 2 yıl oldu. Tekrar da aşılamayI şuan psikolojik olarak kaldıramicağımı düşünüyorum çünkü tutma ihtimali çok az 😢
Evet kuzum olsan bile rapor için 1 yıl beklemen lazım.Biraz oluruna bırakın Rabbim tedavisiz nasip eder inşallah

Back
X