Merhaba canım,benimde Ağustos ayında ki aşılamam negatif oldu.Kist oluşmadığı için beklemden 2. Ye geçti doktorumMerhaba kızlar Ağustos ayında aşılama denedik ama bugün regl oldum maalesef... ilk denememizdi sizce 2. Aşılamayı ne zaman yapalım rahmi dinlendirmeye gerek varmı direk tüp bebeğe mi geçelim yoksa... Bu arada sebepsiz infertilite teşhisi kondu...
Merhaba ben de Temmuz da aşılama yaptırdım tutmadı maalesef bize de sebepsiz infertilite teşhisi konuldu şimdi 2. Aşılamamı yaptırdım 13 gün önce yarın sonucu ögrenicez umudum yok tabi ama . Bende beklemek istemedim pek Allah’a şükür kist falan da olmadı o yüzden tekrar yaptırdımMerhaba kızlar Ağustos ayında aşılama denedik ama bugün regl oldum maalesef... ilk denememizdi sizce 2. Aşılamayı ne zaman yapalım rahmi dinlendirmeye gerek varmı direk tüp bebeğe mi geçelim yoksa... Bu arada sebepsiz infertilite teşhisi kondu...
Canım durumumuz birebir aynı bizimde sebepsiz ilk aşılamam Ağustos ayında oldu beklemeden 2. Ye geçtik 8. Günüm bugün.Sonucunu haber ver mutlaka inşaallah olumlu olurMerhaba ben de Temmuz da aşılama yaptırdım tutmadı maalesef bize de sebepsiz infertilite teşhisi konuldu şimdi 2. Aşılamamı yaptırdım 13 gün önce yarın sonucu ögrenicez umudum yok tabi ama . Bende beklemek istemedim pek Allah’a şükür kist falan da olmadı o yüzden tekrar yaptırdım
Yapma yaOlmadı genebunu yaşamak çok kötü birşey ikinci defa . inşallah senin tutmuştur dua edicem sana çok
Ben negatif olursa adetin ilk günü doktoru arıycam canım tüp bebeğe başlamak için..Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu süreçte çok zor yaOlmadı genebunu yaşamak çok kötü birşey ikinci defa . inşallah senin tutmuştur dua edicem sana çok
Bende tüp bebek düşünüyorum ama 3 yıllık evlilik şartı istiyor benim 2 yıl oldu. Tekrar da aşılamayI şuan psikolojik olarak kaldıramicağımı düşünüyorum çünkü tutma ihtimali çok azBen negatif olursa adetin ilk günü doktoru arıycam canım tüp bebeğe başlamak için..Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu süreçte çok zor yaİlk aşılama da çok beklentim yüksekti negatf görünce yıkılmıştı resmen.2. de beklentimi çok düşük tutuyorum inşaallah negatif gördüğümde ilk aşılama kadar üzülmem
Evet kuzum olsan bile rapor için 1 yıl beklemen lazım.Biraz oluruna bırakın Rabbim tedavisiz nasip eder inşallahBende tüp bebek düşünüyorum ama 3 yıllık evlilik şartı istiyor benim 2 yıl oldu. Tekrar da aşılamayI şuan psikolojik olarak kaldıramicağımı düşünüyorum çünkü tutma ihtimali çok az
İnşallah allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah senin pozitiftirEvet kuzum olsan bile rapor için 1 yıl beklemen lazım.Biraz oluruna bırakın Rabbim tedavisiz nasip eder inşallah
Amin canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin inşaallahİnşallah allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah senin pozitiftir
Ben ilk dozu aşılama yapıldığı günün akşamı oldum canım doktorumun tavsiyesiyle.Yarar sağlar mı bilmiyorum amaKızlar covid asinizi oldunuz mu biontech fayda sağlıyor diye okumustum
Olmadım ben ama öyle birşey var mı doğru olabilir miKızlar covid asinizi oldunuz mu biontech fayda sağlıyor diye okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?