• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.Aşılama Devlet Hastanesi

slnbh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
298
166
53
Ever 2 aşılama tedavime yarın başlayacağım bana umut olun 2 aşılama işe tutan kimler var aramızda ne önerirsiniz ne yapmamız gerek ben ne yapmam gerekir bakalım devlette tutacakmı

Ever 2 aşılama tedavime yarın başlayacağım bana umut olun 2 aşılama işe tutan kimler var aramızda ne önerirsiniz ne yapmamız gerek ben ne yapmam gerekir bakalım devlette tutacakmı
İnşallah tutar canım.raporlu mu yaptiriyorsun. İlaçların ne kadar tuttu ve hangi ilaçlar yazildi

Merhaba bana sorununuzu ve devlette nasıl bir yol izlediğinizi söyler misiniz rica etsem lütfen bende bugün gittim bana da yapılacak sonuçlara göre

Benim pko var eşimdede sperm şekil bozukluğu var 3 klomen tedavisinden sonra aşılamaya geçtik

Merhabalar kızlar benim 7 günüm bugun dün kahve lekelenmem oldu umutlanmalımıyım

Back