Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.Aşılama Devlet Hastanesi
- Konu Sahibi slnbh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
İnşallah tutar canım.raporlu mu yaptiriyorsun. İlaçların ne kadar tuttu ve hangi ilaçlar yazildiEver 2 aşılama tedavime yarın başlayacağım bana umut olun 2 aşılama işe tutan kimler var aramızda ne önerirsiniz ne yapmamız gerek ben ne yapmam gerekir bakalım devlette tutacakmı
İnşallah cnm evet raporum çıktı ilaçlarım 330 tuttuİnşallah tutar canım.raporlu mu yaptiriyorsun. İlaçların ne kadar tuttu ve hangi ilaçlar yazildi
- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
Devlet yüzde kaçını karşılıyor? Hangi ilaçları yazdı doktorunuzİnşallah cnm evet raporum çıktı ilaçlarım 330 tuttu
Valla yükde kaçı bilmiyorum da ovirtelle ve 12 kutufostimon 75 yazıldıDevlet yüzde kaçını karşılıyor? Hangi ilaçları yazdı doktorunuz
- 22 Haziran 2021
- 82
- 18
- 18
- 27
Merhaba bana sorununuzu ve devlette nasıl bir yol izlediğinizi söyler misiniz rica etsem lütfen bende bugün gittim bana da yapılacak sonuçlara göreEver 2 aşılama tedavime yarın başlayacağım bana umut olun 2 aşılama işe tutan kimler var aramızda ne önerirsiniz ne yapmamız gerek ben ne yapmam gerekir bakalım devlette tutacakmı
- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
Nasıl gidiyor tedaviniz ? Haplama başladınız aşılamaya . Bu hafta inşallah bende başlıyorumBenim pko var eşimdede sperm şekil bozukluğu var 3 klomen tedavisinden sonra aşılamaya geçtik
İğne başlattı cnm yarın kontrolum var inşNasıl gidiyor tedaviniz ? Haplama başladınız aşılamaya . Bu hafta inşallah bende başlıyorum
- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
İnşallah iyi sonuç almissindir. Yumuslar büyümüş muİğne başlattı cnm yarın kontrolum var inş
Cuma hem sağda hem solda yumurtam vardı biri 9 biri 10 idi doktor 16 olması yeterli dedi bakalım pazarteai gene gideceğimİnşallah iyi sonuç almissindir. Yumuslar büyümüş mu
- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
İnşallah iyi sonuç alırsın canımCuma hem sağda hem solda yumurtam vardı biri 9 biri 10 idi doktor 16 olması yeterli dedi bakalım pazarteai gene gideceğim
- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 33
- 30
Göbeğin deliğinin üç parmak altına yapılıyor canım sağ sol fark etmıyorKizlar göbekten gonal f tam olarak nereye vuruyorsunuz