kıslar 2.aşılama da olmadı......napcaz ya.....tabi yine ben de kistcik oluştu.şimdi desolet kullanıyorum.1 ay bekliycez.3. aşılama yapılacak......bu bekleyişler artık çok sıkıyor....
kıslar 2.aşılama da olmadı......napcaz ya.....tabi yine ben de kistcik oluştu.şimdi desolet kullanıyorum.1 ay bekliycez.3. aşılama yapılacak......bu bekleyişler artık çok sıkıyor....
canım aşılama başarı oranı yüksek olan bir tedavi değil.sen hiç olmazsa problemin ne olduğunu biliyorsun.bizde açıklanamayan infertilite vardı.5 yıl boyunca olmadı. 3 negatif aşılamadan sonra kapı gibi raporumualıp gidip özelde tüp bebek yaptırdım.şimdi çok şükür 11 haftalık hamileyim.sizi yıldırmasın bu olumsuzluklar.her şeyin bir vakti var inanın.tüp bebekte şans cok daha yüksek.sevgiler dualarım tüm anne olmak isteyenlerle
canım yanlız değilsin.2 negetif aşılama, kist yüzünden boş geçen 1 ay atlattım.tam artık tam sonuncuya geçicez derken yine kist yine kist
3 ayda bitecek dedik ama galiba 6 ayda zor bitiricez aşılamaları
allah hepimizin yardımcı olsun