Kız İsteme 2. aşamamızı da atlattık: Kız verildiii :)

Serapcımm sağolll çok tatlısınn yavrumm
Amin inşallah tatlım yaa darısı sizlere inşallahhh...çok özenerek anlattım hem de fikir olsn sizleree

hayırlı olsun canım...

Tesekkur ederimmm

ne güzel tatlı heycanlar ama onlar

o işler için bizim daha çok yolumuz var canım malum okulum var önce sağ salim bi gelse geris bi şekilde olur artık

Aynen canm çok tatlı hem deee...
Gelir canm inşallah yaaa

Ne güzel yazmışsınız. Gülümseyerek okudum. Allah tamamını erdirsin.

gülümseyerek okudum ..tuz faslına da ayrıca bittiimmm

yol arkadaşına da helal olsun ama hepsini içmiş

mutluluk ve huzur hep sizinle olsun

Son düzenleme:
gülümseyerek okudum ..tuz faslına da ayrıca bittiimmm

yol arkadaşına da helal olsun ama hepsini içmiş

mutluluk ve huzur hep sizinle olsun

Canm ya çok teşekkür ederimm..beğenmenize çok mutlu oluyorum böylee...
Yolarkadaşıma canm fedaa

Darısı tüm bekleyenlerin başınaa..

Heresey cok güzel ve rahat gelismis , allah herzaman böyle mutlu etsin insallah.

Dügün ne zaman :)))

Çok teşekkürlerr aminnn..

Düğüne birazcık sabretmemiz gerekecek 1 ya da 1,5 sene var en az, iş düzenimizin tam oturması lazımm:26: nişanlılığın tadını çıkarırız

Ay ne güzel okurken ordaymış gibi oldum
Biz de ogünleri görebilecek miyiz acaba:78:
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bu arada ben çay servisi yapsam titremekten götüremem herhalde

Ay ne güzel okurken ordaymış gibi oldum
Biz de ogünleri görebilecek miyiz acaba:78:
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bu arada ben çay servisi yapsam titremekten götüremem herhalde

Allah size de gösterir inşallah teşekkür ederim aminn
Evet bir titreme oluyor özellikle dee kahve servisinde ama çok tatlı heyecanlarr

hiloşum nasıl gidiyor hazırlıklar, elbisenin son durumu ne oldu? geçenlerde alışveriş yaptım falan yazmıştın, neler aldın?

hiloşum nasıl gidiyor hazırlıklar, elbisenin son durumu ne oldu? geçenlerde alışveriş yaptım falan yazmıştın, neler aldın?

Nilucummm iyi gidiyor cok şükür hazirliklarr yavas yavas kafamdakiler yerine oturuyor panik yok :)) çünkü en büyük mesele halloldu :) elbisemi aldm.. nisan basliklarinda 3. Asamam olarak yeni baslik altnda topladm elbisemi falan da canm
Ahan da :

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...3-asamamiz-nisannn-16112013-once-elbisem.html

Bakalm elbisemi begenecek misinn tahminkmden degisik bir elbise oldu ama cok begenerek aldmm )

merakımdan soruyorum herşeyi çok güze fotolamışsınz da o günün heyecanını yaşayabildinzmi yani anı yaşamak diye bi terim varya bence fotolayacağım diye uğraşmakmo büyüyü bozuyo evlilk teklifi aldığınz zaman her yer gül mum falan dur ben bi resim mi çekeyim dedinz yani o an her şyin slinmesi etrafın tozpembe olması makinanın falaan akla gelmemesi lazım ya....

Fotolari ben degil nisanlim cekmisti hem bu kadr guzel sey dururken fotoyu nasi cektm ona mi takildiniz yahu :) benm foto delisi oldugumu bildigi icn kendi cekti direk zatenn.. ayrica yasamamiz gerekni cekmeden yasamistk en son fotoladik bulunsun da istediğim icn cok da guzel oldu ani oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…