• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2. aşamamızı da atlattık: Kız verildiii :)

canım herşeyi kendi yapma fikride güzel becerebildiği yer ekadar yapsın tabi bizde biraz kendimiz biraz ailelerle yapıyoruz bişiler :)))))

benim ismim gizem canım memnun oldum :)

Ben de çok memnun oldm Gizemcimm :42:
İnşallah canım bakalım biz de öyle istiyoruz zamana bıraktık şimdilk kısmet bakalımm :16:

Allah mutlu mesut bahtıyar etsın canım benım bir omur boyu mutluluklar Allah tum heyacanlarının tadı damagında bıraksın ınşallah herşeyın cok guzel mutlu olsun oyyy cok sevındım gercekten cok datlu ve guzel geçmiş

Sağol Deryacımm bütün güzel duaların için amin inşallahhh :nazar::nazar::nazar:
Sana da şimdiden hayırlı tezkerelerr :72:

Amin canım inşallah cümlemizi :nazar: evet ordan tanışıyoruz bizde bitirdik şafagı çok şükür senin yaşadığın isteme sözüde nasipse yaşıycaz inşallah onun için sıradaki şafagım :69:

Evet canım hatırlıyorum ben de, inşallahh Allah size de nasip etsn canım çok tatlı olaylarr :16::16:

canmmm hayırlısı olsun Allah tamamnın erdirsin inşallah:nazar: elbisende çok yakışmış askıda pek anlaşılmıodu inşallah herşey böle sorunsuz geçer canm :21:

Sağol Fatoşcummm..evet elbiseyi ben de çok severek giydm sağoll..
Şafağın da gözümü aldıı :51::72:

Ben de çok memnun oldm Gizemcimm :42:
İnşallah canım bakalım biz de öyle istiyoruz zamana bıraktık şimdilk kısmet bakalımm :16:

Evet canım hatırlıyorum ben de, inşallahh Allah size de nasip etsn canım çok tatlı olaylarr :16::16:

Sağol Fatoşcummm..evet elbiseyi ben de çok severek giydm sağoll..
Şafağın da gözümü aldıı :51::72:

şafak bitioda aramız hala bozuk canm bide başka sorunda çktı planlar altüst olsu moralim cok bozuk

sağol canım eşimin boğazları şiştıgınden dolayı bugun olamaıyor amelıyat bakalım ne olacak ne bıtecek bılmıyoruz hiç serom falan yıyor dunden berı yarına gecerse olacak geçmezse yarında olmayacak oyle demiş doktor

Canim benim hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insaAllah darisi basimaaaa

bayram tatilinde yenş yönetmelik çıktı canm 2 ay sonra tayin isticektim ya izmre artık il dışı 5 sene çalışma şartı koymuşlar bütün plan altüst oldu ya 4 sene daha burdamı kalcam bu sene evlencektik izmirde:43:

Hadi yaaa cidden kotu olms ama vardir bunda da vir hayir canim yaa.. hem o gelir bakarsn 4 sene de bekleyemezsiniz es durumu gecici gorev falan bir yol bulunur yahu..

sağol canım eşimin boğazları şiştıgınden dolayı bugun olamaıyor amelıyat bakalım ne olacak ne bıtecek bılmıyoruz hiç serom falan yıyor dunden berı yarına gecerse olacak geçmezse yarında olmayacak oyle demiş doktor

Hayirlisi inslalah canm o zamnn..

Canim benim hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insaAllah darisi basimaaaa

Cok tesekkur ederim amin ins darisi tum isteyenlerin basinaa

Tebrik ederim cnm...
Hayırlı olsun.
Allah utandırmasın.
İsteme ve kahve faslı çok heyecanlı gerçekten.
Bu arada elbisende çok güzel olmuş beğendim:34:
Çiftler kadar olmasada tabi ailelerde heyecanlanıyor...
Ama mutlu ve güzel telaşlar
Demek nişan seninde kasımda (: Seninde az var anca yetişir hazırlıkların.

Tebrik ederim cnm...
Hayırlı olsun.
Allah utandırmasın.
İsteme ve kahve faslı çok heyecanlı gerçekten.
Bu arada elbisende çok güzel olmuş beğendim:34:
Çiftler kadar olmasada tabi ailelerde heyecanlanıyor...
Ama mutlu ve güzel telaşlar
Demek nişan seninde kasımda (: Seninde az var anca yetişir hazırlıkların.

Canm cok tesekkur edermmm... Amin insallah sizi de utandirmasn Allah..
Elbisemi ben de severek giydm şükür sorun cikmadii..
Evet ikimz de Kasima niyetlendk hadi hayirlisi bakalmm elbiseni de fotolarini da bekliyorumm ;))

Canm cok tesekkur edermmm... Amin insallah sizi de utandirmasn Allah..
Elbisemi ben de severek giydm şükür sorun cikmadii..
Evet ikimz de Kasima niyetlendk hadi hayirlisi bakalmm elbiseni de fotolarini da bekliyorumm ;))

Bugün provam var bitmesine az kaldı.Bakalım inş istediğim gibi olur bnmde hiç bir sorun çıkmadan içime siner.
Seve seve resimlerini paylaşırım.
Artık heyecan ve strest karışımından farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum heralde ve o yüzden çene kemiğim ağrıyor:14:

allah mı söyletti canım ya:9: ama daha sözümüz olmadı tatlım düğünümüze daha var canım çok teşekkür ederim :16:

Aaa sözümüze yazıyormuş valla Allah söyletti demekki ben onu direk düğün diye okudum :1: hepsi olur canm inşallah hayırlısıylaa :16:

Bugün provam var bitmesine az kaldı.Bakalım inş istediğim gibi olur bnmde hiç bir sorun çıkmadan içime siner.
Seve seve resimlerini paylaşırım.
Artık heyecan ve strest karışımından farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum heralde ve o yüzden çene kemiğim ağrıyor:14:

İnşallah canm yaa.. tabi stres de giriyor insanın içine ama takma o kadar her şey güzelce olur gider inşallahh :16:

Herşey çook çook güzel olmuş Allah tamamına erdirsin bak bir bir aşamalar atlatılıyor Allah ın izniyle :) mutluluklar dilerim :16:

Aaa sözümüze yazıyormuş valla Allah söyletti demekki ben onu direk düğün diye okudum :1: hepsi olur canm inşallah hayırlısıylaa :16:

İnşallah canm yaa.. tabi stres de giriyor insanın içine ama takma o kadar her şey güzelce olur gider inşallahh :16:

:9: AYY İnşallah canım ya çok teşekkür ederim ahh bir yüzük takılaydı :1:

Back