• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2. aşamamızı da atlattık: Kız verildiii :)

Hiloşçum biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın ancak fırsat buldum nete girebilmek için ve aklıma hemennn sen geldinnn
:3:
Herşeyi çoook güzel anlatmışsın okurken gözlerim doldu mutluluğunuz her daim devam etsin canım benimm Rabbim sizi nazarlardan korusun inşAllah
:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

Serapcımm sağolll çok tatlısınn yavrumm :16::16::16:
Amin inşallah tatlım yaa darısı sizlere inşallahhh...çok özenerek anlattım hem de fikir olsn sizleree :16::16::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun canım...:16:

Tesekkur ederimmm :16:

ne güzel tatlı heycanlar ama onlar :nazar::16:

o işler için bizim daha çok yolumuz var canım malum okulum var :1: önce sağ salim bi gelse geris bi şekilde olur artık :1:

Aynen canm çok tatlı hem deee...
Gelir canm inşallah yaaa :16:

Ne güzel yazmışsınız. Gülümseyerek okudum. Allah tamamını erdirsin.

gülümseyerek okudum ..tuz faslına da ayrıca bittiimmm:46::46::46:

yol arkadaşına da helal olsun ama :1: hepsini içmiş :46:

mutluluk ve huzur hep sizinle olsun

Son düzenleme:
gülümseyerek okudum ..tuz faslına da ayrıca bittiimmm:46::46::46:

yol arkadaşına da helal olsun ama :1: hepsini içmiş :46:

mutluluk ve huzur hep sizinle olsun

:1::1::1::nazar::nazar:

Canm ya çok teşekkür ederimm..beğenmenize çok mutlu oluyorum böylee...
Yolarkadaşıma canm fedaa :16::nazar:

Darısı tüm bekleyenlerin başınaa..

Heresey cok güzel ve rahat gelismis , allah herzaman böyle mutlu etsin insallah.

Dügün ne zaman :)))

Çok teşekkürlerr aminnn..

Düğüne birazcık sabretmemiz gerekecek 1 ya da 1,5 sene var en az, iş düzenimizin tam oturması lazımm:26: nişanlılığın tadını çıkarırız :34:

Ay ne güzel okurken ordaymış gibi oldum:1:
Biz de ogünleri görebilecek miyiz acaba:78:
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bu arada ben çay servisi yapsam titremekten götüremem herhalde:9:

Ay ne güzel okurken ordaymış gibi oldum:1:
Biz de ogünleri görebilecek miyiz acaba:78:
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bu arada ben çay servisi yapsam titremekten götüremem herhalde:9:

Allah size de gösterir inşallah teşekkür ederim aminn :nazar::nazar::nazar:
Evet bir titreme oluyor özellikle dee kahve servisinde ama çok tatlı heyecanlarr :34:

hiloşum nasıl gidiyor hazırlıklar, elbisenin son durumu ne oldu? geçenlerde alışveriş yaptım falan yazmıştın, neler aldın?

hiloşum nasıl gidiyor hazırlıklar, elbisenin son durumu ne oldu? geçenlerde alışveriş yaptım falan yazmıştın, neler aldın?

Nilucummm iyi gidiyor cok şükür hazirliklarr yavas yavas kafamdakiler yerine oturuyor panik yok :)) çünkü en büyük mesele halloldu :) elbisemi aldm.. nisan basliklarinda 3. Asamam olarak yeni baslik altnda topladm elbisemi falan da canm
Ahan da :

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...3-asamamiz-nisannn-16112013-once-elbisem.html

Bakalm elbisemi begenecek misinn tahminkmden degisik bir elbise oldu ama cok begenerek aldmm ;))

merakımdan soruyorum herşeyi çok güze fotolamışsınz da o günün heyecanını yaşayabildinzmi yani anı yaşamak diye bi terim varya bence fotolayacağım diye uğraşmakmo büyüyü bozuyo evlilk teklifi aldığınz zaman her yer gül mum falan dur ben bi resim mi çekeyim dedinz yani o an her şyin slinmesi etrafın tozpembe olması makinanın falaan akla gelmemesi lazım ya....

merakımdan soruyorum herşeyi çok güze fotolamışsınz da o günün heyecanını yaşayabildinzmi yani anı yaşamak diye bi terim varya bence fotolayacağım diye uğraşmakmo büyüyü bozuyo evlilk teklifi aldığınz zaman her yer gül mum falan dur ben bi resim mi çekeyim dedinz yani o an her şyin slinmesi etrafın tozpembe olması makinanın falaan akla gelmemesi lazım ya....

Fotolari ben degil nisanlim cekmisti hem bu kadr guzel sey dururken fotoyu nasi cektm ona mi takildiniz yahu :) benm foto delisi oldugumu bildigi icn kendi cekti direk zatenn.. ayrica yasamamiz gerekni cekmeden yasamistk en son fotoladik bulunsun da istediğim icn cok da guzel oldu ani oldu..

Back