- Konu Sahibi kelebek.hill
-
herşey harika gözüküyor canım,çok çok mutlu olun inşallah..
kalpli çikolatalarım 2 taneydi benimde aynısı hala saklıyorum ve saklayacağımda, kıyamıyorum onları açmaya.
nişan elbisene karar verdin mi?
benimde cmt olucak inşallah heyecanlıyım çokk
Sağol canım aminnn inşallahhVe inşallahh sen de çokk musmutlu olll
Ayy ben de saklıycam ya ne değerli heyecanlı olaylarr..
Tam karar vermedm ama kafamda ayarladım gibi bu haftasonu netleştirecem inşallah
Allah kolaylık versn inşlalah her şey istedğin gibi olur canımm
Senin elbisen nerdeee, başlık falan açtınm ı bakarım canmm nerde yapcaksınn??
başlık açmadım canım, nişandan sonra açmak istiyorum bi atlatayım da hayırlısıyla
benim 2 hafta önce istemem oldu 15 kişi falandık bu cmt de nişanım olucak, evde yapıcaz, toplamda 35-40 işi olucak yakın akrabalarımız sadece.. ailem dışarda yapalım dedi ancak ben evde olsun daha samimi bir ortam olsun istedim onlarda onayladılar evde yapacağız.. masaya ikramlıklar hazırlıyoruz, onlar servis yapılacak, pastamı da 2 katlı olarak sipariş verdim, bir de kurabiye yaptırıyorum 50 adet onlarda yolda geliyor, müziklerimizi hazırlıyoruz televizyona atıp oradan çalacağız,hazırlıklarım bu şekilde canım. uzun yazdım biraz galiba
elbisem de lacivert straplez belinde kemer var gibi oturtmalı belden aşağısı bollasıyor kuyruklu,sade ama şık birşeyler istemiştim çokiçime sinerek aldım canım.
sen nerede yapacaksın?
Bizde de durumlar aynı o zman canımm..ben de dışarda istemedim, babam hala soruyor bir yer tutalım mı..ben de düğün gibi olsun istemiyorm deynce anlayışla karşılıyor.. 35-40 bende de rahat olur, pasta işine daha girişemedim ama ev için ben de müzik falan kafamda toparlıyorum yavaştan.. 9 Kasımda alışveriş için gelecekler nişan bohçası falan da hazırlıycaz bakalım, ve takıları elbiseyi de o zman alıcaz ama kafamdaki elbiseler genelde şu tarz model, üstü oturan altı uçuşan...
Eki Görüntüle 837451
Gençlerle evden sonra bi parti ayarlıcam inşallah, kafamda yavaşyavaş oturtuyorum bakalım, gayet de güzel yazmışsın valla sevindm aynı heyecanlarrGüle güle giy önmeli olan da senin içine sinmesi canmm
zevklerimiz ne kadar benziyor canımmbenim elbisemde bu modelin laciverti neredeyse, gögüş kısmında gri taşlar var ilaveten belden oturuyor etek uçuş uçuş boyu uzundu elbisenin kısaltıcaktık uçlarından, kuyrukta eklettim sen de ekletebilirsin fikir olsun
pastayı 30 kişilik sipariş verdim ben ama 40-45 kişiye bile çok rahat yeter diyorlar pastaneler dilimleri oldukça büyük tutuyorlarmış, sen de o şekilde yapabilirsin
bencede evde çok dha samimi ortam oluyormuş.
parti fikri de çok güzel canım eminim çok eğlenirsiniz , inşallah çok güzl bir şekilde atlatırız canım
alyanslarımızı da normal bir kuyumcudan aldık marka olarak almadık marka olanlar çok daha fiyat ekliyorlar üstüne
ben ufacık da olsa deneyimlerimi paylaştım canım, umarım birazcık da olsa fikir verebilmişimdir, aynı heyecanları yaşamak çok güzell
Evet benziyorrr gercektennnn :)) anladm canm ben de 50 kisilik soyliym rahatca yetsin diyordum gerek yok o zaman anladmevet alyans konusunda da haklisn sanırım tanıdık bi kuyumcudan alicaz biz de.. bence de daha mantikli cok tesekkur ederm paylasimlarn ve dileklerin için amin insallah ikimiz de alnimizin akiyla çıkarz ve musmutlu oluruz canm yaaa )
Kuyruk olayini da dusunecem ama bn biraz sabirsizm belki direk alir gelirm elbisemitabi benm de kesin bi tadilati olur da..
rica ederim canım ne demekpasta ile ilgili yine pastaneyle konuşursunuz ama aynı şeyi söylerler muhtemelen
ilk aşama güzel geçtiyse devamı çok daha rahat ve güzel geçer muhtemelen yani inşallahh
nasıl görmemişim ben bu güzel gelişmeyi :26:
hilalcımmm hayırlı olsun canımher şey çok güzel
nişanada az kalmış
musmutlu olursunuz inşallah
Aynen konusulur yine)
Insallah canm insallah seninki de cok guzel gecsinn haberlerini bekliyorumm :)
Aaa nasil gormezsin Kamilecimmm :)) sagok tatlim benim tesekkur ederimm darisi basiniza insallahh
evdeydim ya o yüzden görmedim sanırım
AMİNNNNN
biz şu beklenen teskereyi bi alabilsek önce
Haaa anladmmamin canm siz de alirsinz bak ne az kaldiii.. ay seninki geldinde inşallah ben de nişanlı olacagim biricigim Zafercigimle
Ama seyi farkettim bnim de gun sayiyo ya panoda hicbi sey safak saymaya benzemiyor cidden yaa ben laylaylom aman alisveris yapatim bilmemne..
bi gelemedi ama o gün
o zaman hemencecik nişanın olsun hilal bi hafta sonrada biz kavuşalım birbirimize
ee biz bi nevi özgürlük için gün sayıyoruz canım siz çoktannn özgür oldunuz aynı şey olmaz tabi ama eminim ki o duyguda çok çok güzeldir
ahh ahhh o günleri bizde görürüz inşallh
Bence de bi an once nisan olsn ki sen de kavuss :)))
Aynen tatlım ayni olmuyor askerlik cok farkli ya hep bi yanim eksikti simdi de hasretiz hepama cok daha kokkolay gercekten..
Bence de bi an once nisan olsn ki sen de kavuss :)))
Aynen tatlım ayni olmuyor askerlik cok farkli ya hep bi yanim eksikti simdi de hasretiz hepama cok daha kokkolay gercekten..
ewettttttttt hadi hadi nişan günü gelsin hemen
heycan var mı heycan hilalcim ya
aynen bizde askerden sonra şafak sayıcaz canım ama eminim ki böyle olmaz..en azından özledin mi bi kaç günlük kaçamakların olur ama böyle aylardan beri görmüyorsun..
Ay çok hoş..
Hayırlı uğurlu olsun canım.
Gelsn taabi once hazirliklarimi tamamlayimda :))
Heyecan illa ki var ama oyle tatli bi heyecan heves tarzi :))
Oyle canm yaa hele bu islere girisin sk sk gorusursunz hehe :))
ne güzel tatlı heycanlar ama onlar
o işler için bizim daha çok yolumuz var canım malum okulum varönce sağ salim bi gelse geris bi şekilde olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?