• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2. aşamamızı da atlattık: Kız verildiii :)

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
14 Şubat 2012'de başlayan ilişkimizdeee...

24 Ağustos 2013, Cumartesi; ailelerimizi tanıştırdıkkk...

$20130824_163622.jpg $DSC00676.jpg

28 Eylül 2013, Cumartesi; inşallahh gelecekte yaşayacağımız evimizdee evlilik teklifimi aldımmm ve tektaşı kaptımmm...

$image.jpg

Veee...19 Ekim 2013, Cumartesi; kız istendi, verildi, söz verdik, tuzlu kahvemizi içirdikkk :1: Büyük olarak karşı tarafın ananesi, bizim babannemiz vardı..

Öncelikle hazırlıklara dünden başlandı, temizlik, yaprak sarma, çörek, börek yapıldı, baklava alındıı... bugün dee erkenden 2 kız arkadaşım geldi, evde süslendik püslendikk :12:

$20131019_153548.jpg $20131019_153716.jpg $20131019_153809.jpg

7 gibi beklenen misafirler geldiii... çiçeğimi kaptım sevdiğimin elindenn, çikolata ve baklava da getirmişlerdiii...

$IMG-20131019-WA0056.jpg

Salona geçtikk, çay ve ikramlarımızı servis ettik.. abim işinden dolayı gecikti biraz bu faslı uzattık :1: Sonraaa kahve için işaret aldımmm, ayy çok heyecanlandım bi ara resmen napcamı unuttummm :1: damat beyimiz hasta olduğundann biber falan koymadım, midesi de çok bulanıyodu ama tuzumu esirgemedim, sonradan bana çok zorlandığını söyledi ama salondaki bayanlar gülümsediğini görmüşlerr :1: Hepsini içtiii canım sevgilimm...

$IMG-20131019-WA0059.jpg

Kahveler içilirken, konu açıldııı, aşkımın babası da çok heyecanlıydıı iki lafı bir araya getiremedi, onların da ilk bizim gibi :1: neyse ki babamla beraber toparladılar, babamlar da hayırlısıyla olsun inşallah dediler,ama düğünde acele etmeyelim dediler anlaşıldııı... dua edildi, el öptük büyüklerden başlayarak..veee getirdikleri çikolatadan ikram ettimmm

Nişan tarihi olarak 16 Kasım 2013, Cumartesi belirlendiii...:46:

$IMG-20131019-WA0035.jpg

Anneler mutfağa geçti biraz gelenek görenek konuşulduu, böylecee Allah'ın izniyle, alnımızın akıyla bu aşamayı da atlattık şükürr :nazar::nazar::nazar:

Yarın da ailece burdalar ve 2 aile kahvaltıya gideceğizz, Allah tüm sevenlere kavuşmayı nasip etsinn :16::16::16:

Ne güzel yazmşsn anı yaşamış gibi oldm :16: Tebrik ederm hayrlısıyla allah devamınıda nasip etsin mutlulugunuz daim olsn inş :16:
Darısıda biz bekarların başına olsun amin :1:

Ne güzel yazmşsn anı yaşamış gibi oldm :16: Tebrik ederm hayrlısıyla allah devamınıda nasip etsin mutlulugunuz daim olsn inş :16:
Darısıda biz bekarların başına olsun amin :1:

Canım benm çok sağol, hem anımı paylaşmak hem de yol gösterici olmak istediğm için o şekilde yazdım, insan böyle zamanlarda ne kadar bol örnek görürse o kadar rahatlıyor :34: Allahım sizlere de nasip etsn inşallahh güzel heyecanlarr :nazar::nazar::nazar:

Canım benm çok sağol, hem anımı paylaşmak hem de yol gösterici olmak istediğm için o şekilde yazdım, insan böyle zamanlarda ne kadar bol örnek görürse o kadar rahatlıyor :34: Allahım sizlere de nasip etsn inşallahh güzel heyecanlarr :nazar::nazar::nazar:

Bi kere cok cok güzel bi evlilik teklifi olmş bayıldm resmi görünce :16: İnş daha bize cok var ama olsun böyle örnekler görmk lazm :1:

Bi kere cok cok güzel bi evlilik teklifi olmş bayıldm resmi görünce :16: İnş daha bize cok var ama olsun böyle örnekler görmk lazm :1:

Sağol tatlımm ben de bayılmıştım gerçekten evlilik teklifime, çok şükürr :nazar:
Kesnlikle iyi oluyor canımm.. uzak falan deme, insan zamanla öğreniyorr iştee :34:

hayırlı olsuunnn :46: böyle güzel şeyleri görmek çok güzel çok mutlu oldum senin adına darısı başımıza artıkk :32:

hersey cok tatlı gorunuyor masAllah :nazar::nazar::nazar:mutluluklar dılerım

Allah mutluluğunuzu upuzun yapsın canım. birbirinizin ömrüne ömür katın inşallah :)

Aminnn insallahh canm agzib bal yesin :))
Allah seni de sevdiginle mutlu mesut etsin insllah..

hersey cok tatlı gorunuyor masAllah :nazar::nazar::nazar:mutluluklar dılerım

Cok tesekkur edermm oyle görünmesine cok mutlu oluyorum :)
Sana da mutluluklarrr dilerimm..

Son düzenleme:
bunlar çok heyecanlı ve güzel şeyler hepimiz yaşadık
ilk başta huzurlu başlaması ileride sizede huzur verecektir
sana nacizane tavsiyem ufak ve can sıkıcı şeyler yaşanırsa ki inşallah hiç olmaz
olgunlukla karşılayıp olayı büyütmeden kapatmandır
yuvayı dişi kuş yapar nede olsa
Allah ayırmasın inşallah
çok mutlu olun

hilalciimmm....tatlım hayırlı olsun ilk safhayı atlattın gözün aydın umarım tüm ömrün boyunca böle mutlu olurssunuz allah tamamına erdirsin....

Back