2 adet diz boyu 4 adet uzun renk renk kaliteli yıpranmamış 6 adet abiyem satılıktır.

hayır satılmadı hala elimde duruyor. 1 kere giydim sadece. isterseniz buradan isterseniz özelden görüşebiliriz.

merhaba,

bende Ankara da oturuyorum sıze yakın bır semt.acaba elbıselerı nasıl deneme ımkanım olur cunku benım boyum kısa uzerımde nasıl dururlar bılemedım.

hangisini almayı düşünüyorsunuz acaba. nerede deneme yapabiliriz bilmiyorum. sizin bir fikriniz varsa açığım.

canım elbiseler çok güzelmiş ama fiyatları da güzel :)) fiyatları güncellesen diyorum, daha verimli olurdu.

canım özellikle beyaz siyahlı olan elbisen çok güzel. yapabileceğin son fiyatın ne olurdu?

Fuşya elbiseyi çok beğendim,sırt tarafı nasıl ?

Sırt tarafını gösteren bir fotoğraf atabilir misiniz,bir de biraz daha ikramınız olur mu ? Almayı düşünüyorum çünkü.

canım şu kuzey güney dizisindekini 100 tl ye düşünürsen buradayım

slm mor olan elbise ve kınanızda giydiğiniz kırmızı elbisenin fıyatı son ne olur?

kırmızı elbisenın fıyatı en son ne olur acaba. bikaç model buldum burdan ama bunu da begendim. o kadar düğün var ki hepsini de alabilirim... cvp bekliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…