2 adet diz boyu 4 adet uzun renk renk kaliteli yıpranmamış 6 adet abiyem satılıktır.

siyah beyaz nikahta giydiğin elbise satıldımı eğer satılmadı ise en son fiyatı ne olur kardeşime alacağımda

canım sana özel mesaj attım istersen karşı ödemeli kargo ile 50 tl de yapabilirim. kilo aldığım için artık bana gelmiyor tertemiz kıyafet neden dolap beklesin. hiç olmazsa kardeşininde işini görür.

Son düzenleme:
fuşya renkli abiyeyi ciddi anlamda almayı düşünüyorsan eğer üzerinde deneyebilirsin canım

Düşünüyorum Eylül'de abimin düğünü var ve şuan çok pahalı bir elbise alamam elbise çok hoşuma gitti akşam eşimede gösterip öyle yazarım sana benım boy 165 kilo 56 şuan heralde elbise olur bana

bende abimin düğününde giymiştim geçen sene canım bir daha da giymedim. hatta koyduğum fotograflarda göksu parkında çekilen fotograflar. sonuçta çok yakınımızın düğününe kıyafet almayınca olmuyor ama abiyelerde bir daha hiç giyilmiyor. ben pazarlıkla zar zor 300 tl ye almıştım geçenlerde 400 e yakın bir fiyatta etiketle gördüm. boy kilo meselesinde gelince kilo bakımından problem olacagını sanmıyorum boyu topuklu ayakkabıya rağmen uzun olursa kısattırırsın hiç sorun olmaz. sen eşine göster haber verirsin.

Göksu olduğunu fark ettim Ankara'da olman büyük avantaj aslında en azından kargo olayı olmaz.. Abiye dediğin gibi bir merelim maalesef daha benim büyür içinde bakicam:) akşam mutlaka yazarım

bencede aynı şehirde olmak büyük avantaj hem deneme şansın olur hemde kargo ücreti vermezsin. para yatırma elbise geldi gelmedi derdi yok. evimizde internetimiz yok malesef ama sen cevap yazarsın ben sabah 8 de işe geldiğimde bakarım canım.

tuay1086 .!.:
canım kıyafeti almaktan vazgeçtin anlaşılan haber vermedin?

CNM eşimle konuştum daha yeni fırsatını bulabildim kusura bakma.. Maalesef benim kadar beğenmedi elbiseyi başka modellere bakiyoruz inşallah en yakın zamada satarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…