Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar. Benim kasım 2012 doğumlu bir kızım var ve doğdu doğalı çok uykusuz bir çocuk. Geceleri 00.30 01.00 olmadan kesinlikle uyutamyorum sabah hatta öğlen 11 12 ye kadar da uyuyo hal böyle olunca. 10 gün boyunca erken kaldırdım yinede gece erken yatıramadım. ve kabus gibi huysuz huzursuz geçirdi bütün günleri. Erken kalktığı günler bazen öğlen uykusuna yattı bazen yatmadı fakat sonuç değişmedi. Geç kalktığı normal günlerde zaten tekrar yatırmıyorum. Oynatıyorum koşturuyorum dışarı çıkarıp yoruyorum yinede gece yarısı olmadan uyumuyor. yakında kardeşi olacak ve ben kardeşi doğmadan uykusu düzene girsin istiyorum. en verimli saatlerde uyumuyor ve gelişimini etkilemesinden çok korkuyorum. Zaten iştahsız ve minyon bir çocuk. en azından uykusu verimli olsun istiyorum. Doktorada götürdüm psikolojik veya uyumasını etkileyecek başka bir rahatsızlığı yok Allaha şükür. Benim sizden ricam benzer durumları yaşamış ve aşmış olanlarınızdan tecrübelerinizi paylaşmanız. Benim kızımda gece 10 da uyusun yeterki sabahın altısında bile kalksa razıyım