- 27 Eylül 2016
- 32
- 12
- 3
- 38
- Konu Sahibi Zeymer2014
-
İnanır mısınız evde bütün gün yalnızız. Babası işten gelnce nasıl seviniyor. Benim üzüldüğüm kalabalık ortama girnce sudan çıkmış balığa dönmesi. Geçenlerde kardeşim çocuklarına doğumgünü yaptı. Orda br kdın mutfaktan çağırıyor beni. Bu kız nye konuşmuyor,meryem kimin adı diyorum bakmıyor bile dedi. Nasıl canım sıkıldıKizim üc yasinda konusamiyor. Ögrenebilecegi sosyal ortamimiz olmadi. Ama bu durum bana normal geliyor. Yalniziz cünkü ben de tüm gün konusamiyorum. Kötü zamanlardan gectik. Simdi üc yasinda ilerliyor ve basladi yavas yavas konusmaya tam cümle kuramasa da. Krese gidince düzeleceginden de adim gibi eminim. Insan yalnizken nasil ögrensin konusmasini. Caninizi sikmayin derim. Herkes ayni sartlarda dogmuyor. Kalabalik cevrede büyüse coktan konusacakti biliyorum.
İnanır mısınız evde bütün gün yalnızız. Babası işten gelnce nasıl seviniyor. Benim üzüldüğüm kalabalık ortama girnce sudan çıkmış balığa dönmesi. Geçenlerde kardeşim çocuklarına doğumgünü yaptı. Orda br kdın mutfaktan çağırıyor beni. Bu kız nye konuşmuyor,meryem kimin adı diyorum bakmıyor bile dedi. Nasıl canım sıkıldıKizim üc yasinda konusamiyor. Ögrenebilecegi sosyal ortamimiz olmadi. Ama bu durum bana normal geliyor. Yalniziz cünkü ben de tüm gün konusamiyorum. Kötü zamanlardan gectik. Simdi üc yasinda ilerliyor ve basladi yavas yavas konusmaya tam cümle kuramasa da. Krese gidince düzeleceginden de adim gibi eminim. Insan yalnizken nasil ögrensin konusmasini. Caninizi sikmayin derim. Herkes ayni sartlarda dogmuyor. Kalabalik cevrede büyüse coktan konusacakti biliyorum.
ayni seyleri yasiyoruz.İnanır mısınız evde bütün gün yalnızız. Babası işten gelnce nasıl seviniyor. Benim üzüldüğüm kalabalık ortama girnce sudan çıkmış balığa dönmesi. Geçenlerde kardeşim çocuklarına doğumgünü yaptı. Orda br kdın mutfaktan çağırıyor beni. Bu kız nye konuşmuyor,meryem kimin adı diyorum bakmıyor bile dedi. Nasıl canım sıkıldı
İnşallah zamanla açılır.şimdi tuvalet eğitimi veriyorum.inşallah sorunsuz tamamlarızayni seyleri yasiyoruz.
Elinizden geldigi kadar onunla konusun.
Yalniziz cevabi bu, üzülmeyin bu kadar. tane tane konusuyorum onunla baya konusmaya basladi ama zamanla
çocuk parkına falan da mi cikamiyorsunuz?merhaba anneler.32 aylık kızım konuşamıyor. Canı isterse kelimeleri söylüyor bldiklerini. Bu durum canımı çok sıkıyor. Yaşıtları bıcır bıcır. Etrafın lafı da bitmiyor. Evde tek çocuk bir yere çıkamıyoruz. Yaşıtı yok hiç. Çocukların arasına girince yadırgıyor baştan. Bir anne olarak çok üzlüyorum. Kız çocuğu geç konuşan var mı aranızda?
bakıyor ismine.verdiğim basit komutları yerine getiriyorYalnız ismine bakması gerekiyor
Bunun konuşmayla alakası yok
çıkarıyordum ama 3 aydır kayınpederim bende kalıyor.o gidince ancak çıkarabilirimçocuk parkına falan da mi cikamiyorsunuz?
Neden sizde kalıyor ? Hasta falan mı ?çıkarıyordum ama 3 aydır kayınpederim bende kalıyor.o gidince ancak çıkarabilirim
yok yalnız olduğundan çocuklarında kalıyorNeden sizde kalıyor ? Hasta falan mı ?
ramazan geçsn de çıkarıcam inşallahKayınpederine çocuğu parka götürcem deyip gideceksinç Hiç bir şey çocuğun eğlencesinden önemli değil.
Ben hasta zannettim, o zaman engel değil dışarı çıkmanıza. Yani sırf kp benim evimde diye ben çocuğumun dışarı cikmasini engelleyememyok yalnız olduğundan çocuklarında kalıyor
merhaba anneler.32 aylık kızım konuşamıyor. Canı isterse kelimeleri söylüyor bldiklerini. Bu durum canımı çok sıkıyor. Yaşıtları bıcır bıcır. Etrafın lafı da bitmiyor. Evde tek çocuk bir yere çıkamıyoruz. Yaşıtı yok hiç. Çocukların arasına girince yadırgıyor baştan. Bir anne olarak çok üzlüyorum. Kız çocuğu geç konuşan var mı aranızda?[/QUOTE. Öncelikle merhaba benimde 2.5 yaşında bir oğlum var ve malesef konuşmuyor mama baba meme bu kadar verdğim basit komutları yerıne getırıyor isminedr bakıyor göz teması çok ıyı sosyal ilişkilerde bir sıkıntımız yok bende sabırlA berkliyorum konuşmasını sizin durum nasıl kaç kelimesi var ve konuyu açalı 2,5 ay olmuş gelişme varmı cevaplarsanız öok sevinirim
hiç üzülme bende 2014 kasım 21 annesiyim oglumda tembel konşmada hemde bıcır bıcır konusan bı abla ve geveze anne vr babasıda var hergun parkada gıdıyoruz hepsı boş sen konus onla vr anlamıyormus gıbı yapmayın hepsı zamanla gececek yegenım 6 yaşa kdr konusmamıstı dr demıstıkı bır gun konusmaya baaşlayacak ve hıc susmayacak ☺ramazan geçsn de çıkarıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?