- 20 Ağustos 2006
- 940
- 86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cins kedi miydi? Neden öldü daha cok gençbir yaş kediler cok uzun yıllar sağlıklı yaşayabilirler..2,5 yaşındaki kedimi kaybettim(vefat etti) aradan 36 gün geçti ama hala aklımda yeni kedi almak istiyorum ama annem ve babam özellikle oğlum hiç istemiyor tekrar aynı üzüntüyü yaşamak istemiyor muş. Her gün kedi sahiplendirme sitelerine bakıyorum ama.... Sizce ne yapmalıyım.
oğlum 10 yaşında teşekkür ederimOğlunuz küçükse şimdilik sahiplenmeyin derim. Yinede siz bilirsiniz. Kediniz için üzüldüm basınız saoğlsun
British shorthair çok güzel bir kediydi. gece yarısı eşim camı açmış koruma olduğu halde üzerinden atlamaya çalışmış ve 4. kattan düştü. iç kanamadan dolayı 30 dakika içerisinde kaybettikCins kedi miydi? Neden öldü daha cok gençbir yaş kediler cok uzun yıllar sağlıklı yaşayabilirler..
çok teşekkür ederim, bende sokak hayvanlarına bakıyorum. ama çok özlüyorumBaşınız sağolsun
Benim kedim kayboldu ondan sonra evde başka kediyi kabullenemedim bakıma muhtaç olan yavru kedileri evde biraz ayaklanana kadar baktım sokak kedilerim var ama hiçbiri o kedim gibi olmuyor evde başka kedi sahiplenmeyi düşünmüyorum.
bahsettiginiz yarım acilan camlar kedi icin cok tehlikeli. dusmese bile bir süre orada kalinca belleri kiriliyor hep görüyorum internette. ille kedi alacaksaniz önce gercek kedi teli taktirin. sonra aileniz de kabul eder bu risk ortadan kalkinca. british shorthair dünya para, aşıları cins kedi mamalari dunya para. onlarin yaninda tel hic pahali sayilmazBritish shorthair çok güzel bir kediydi. gece yarısı eşim camı açmış koruma olduğu halde üzerinden atlamaya çalışmış ve 4. kattan düştü. iç kanamadan dolayı 30 dakika içerisinde kaybettik
Bizim evde 2 kedi var balkona cıkarırım yanımdayken ama camları açmıyorum ben de. Cıkıp denizlikte oturuyorlar kaşla göz arası korkudan ödüm kopuyor hiç cam acmıyorum o yuzdençok teşekkür ederim, bende sokak hayvanlarına bakıyorum. ama çok özlüyorum
bahsettiginiz yarım acilan camlar kedi icin cok tehlikeli. dusmese bile bir süre orada kalinca belleri kiriliyor hep görüyorum internette. ille kedi alacaksaniz önce gercek kedi teli taktirin. sonra aileniz de kabul eder bu risk ortadan kalkinca. british shorthair dünya para, aşıları cins kedi mamalari dunya para. onlarin yaninda tel hic pahali sayilmaz
kedi korkuluğu olarak almıştık zaten, bizde şaşırdık nasıl düştüğüne. kedi teli de çok güvenilir değil aslında, öneriniz için çooook teşekkür ederimbahsettiginiz yarım acilan camlar kedi icin cok tehlikeli. dusmese bile bir süre orada kalinca belleri kiriliyor hep görüyorum internette. ille kedi alacaksaniz önce gercek kedi teli taktirin. sonra aileniz de kabul eder bu risk ortadan kalkinca. british shorthair dünya para, aşıları cins kedi mamalari dunya para. onlarin yaninda tel hic pahali sayilmaz
Çok üzüldüm başın sağolsun. Evladını kaybeden insanlar tekrardan çocuk sahibi oluyorlar. Ben böyle düşünüyorum. 8 yıldır benimle yaşayan bir kedi evladım var. Ona bişey olsa allah korusun yasını tutarım acımı çekerim. Ama biraz olsun hafiflerse acım yeni bir kediye güzel bir hayat vermek isterim2,5 yaşındaki kedimi kaybettim(vefat etti) aradan 36 gün geçti ama hala aklımda yeni kedi almak istiyorum ama annem ve babam özellikle oğlum hiç istemiyor tekrar aynı üzüntüyü yaşamak istemiyor muş. Her gün kedi sahiplendirme sitelerine bakıyorum ama.... Sizce ne yapmalıyım.
teşekkür ederim canım,Çok üzüldüm başın sağolsun. Evladını kaybeden insanlar tekrardan çocuk sahibi oluyorlar. Ben böyle düşünüyorum. 8 yıldır benimle yaşayan bir kedi evladım var. Ona bişey olsa allah korusun yasını tutarım acımı çekerim. Ama biraz olsun hafiflerse acım yeni bir kediye güzel bir hayat vermek isterim
kedim için çok para vermedim aslında petshoptan ölmek üzereyken almıştık oğlum iyileştirdi onu onun için çok bağlandık birden bire gidince de çok üzüldükbahsettiginiz yarım acilan camlar kedi icin cok tehlikeli. dusmese bile bir süre orada kalinca belleri kiriliyor hep görüyorum internette. ille kedi alacaksaniz önce gercek kedi teli taktirin. sonra aileniz de kabul eder bu risk ortadan kalkinca. british shorthair dünya para, aşıları cins kedi mamalari dunya para. onlarin yaninda tel hic pahali sayilmaz
Nerede oturuyorsunuz bu arada benim elimde de bir kedimiz var 2:30 aylık cins bir kedi sahiplendirmek istiyoruz ama İstanbul’dayız2,5 yaşındaki kedimi kaybettim(vefat etti) aradan 36 gün geçti ama hala aklımda yeni kedi almak istiyorum ama annem ve babam özellikle oğlum hiç istemiyor tekrar aynı üzüntüyü yaşamak istemiyor muş. Her gün kedi sahiplendirme sitelerine bakıyorum ama.... Sizce ne yapmalıyım.
Ankara da yım teşekkürlerNerede oturuyorsunuz bu arada benim elimde de bir kedimiz var 2:30 aylık cins bir kedi sahiplendirmek istiyoruz ama İstanbul’dayız
2.30 aylık dıye bsey yokNerede oturuyorsunuz bu arada benim elimde de bir kedimiz var 2:30 aylık cins bir kedi sahiplendirmek istiyoruz ama İstanbul’dayız
Yanlıs yazılmış klavyeyi bu kadar takılmaya gerek yok bence2.30 aylık dıye bsey yok
2,5 aylıktır o