2.5 yaşında kızım çok hırçın çok ağlayan çok sinirli

meryemsare12

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
20
7
6
24
Kızım 2.5 yaşında ama bu hep vardı doğduğundan beri sürekli herşeye ağlar ama herşeye artık çok yorulduk inanın psikolojik şiddet bu ağlamak.Çok hırçın sinirlenince sürekli bize saldırıyor birde kardeşi oldu şuan o da 7 aylık onu ısırması kafasına vurması sürekli yanağını öpücem diye ısısroyoe sevdirmesen dert sevdirsen dert onunda psikolojisini düşünmekten benim psikolojim kalmadı eşimde vardıyalı evde olmadıgı geceler oluyor cok zorlanıyorum ona kızıyorum korktuğunu görünce ben ağlıyorum hiç laf dinlemiyor bişemi istiyor hayır diyorum anlatıyorum alamayız ama o ağlama sesiyle beni öyşe bi bastırıyorki bu sefer ben konusmak yerine ondan daha cok bagırarak sesimi duyurmaya calışıyorum bu sefer onda da bende psikoloji kalmadı nasıl toplarım bu saatten sonra kendini geçtim onunma nasıl iletişim kurabilirim lütfen yardım edin

Televizyon telefon çok kullaniyormusunuz
Ekran bağımlısımı kızınız?
Konuşması nası
Kendini ifade edebiliyrm
Tam bu yaşta kıskanması kardeşini çok normal size bi yardımcı şart

Görmezden gelmek gerekiyor,ağlaması bağırması canı yanmadigi sürece görmezden gelinmeli. Ayrıca kardeş konusunda da net olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…