Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 2,5 yaş için kreşmi bakıcı mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

fhy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
6
0
36
Nevşehir
arkadaşlar kızım ağustos ayında 2,5 yaşını dolduruyor.dil gelişimi gayet iyi ve sosyal bir çocuk.2 yıldır komşum bakıyor kendi evinde.gelecek dönem kreşe vermeyi düşünüyorum bazı sebeplerden dolayı.sizce 2,5 yaşındaki bir çocuk için kreşmi daha uygun bakıcıya devammı.aslında akıcısını çok seviyor,onlarda kızımı....fakat hem sosyalleşmesi hemde bikaç sebepten dolayı kreş düşündük ama kafam çok karışık.. ne önerirsiniz?

madem çok seviyor,kesinlikle evde bakım.eğer mecburiyetiniz yoksa,güven problemi yoksa neden küçücük çocuğu kreşe bırakacaksınız ki? 1 yıl daha sabredin,devlet anaokuluna verin bari.4 yaşın içindeyken daha mantıklı okula gitmesi.ben de öğretmenim ve eylülde 3buçuk yaşını geçmiş olacak kızımı anaokuluna göndermekte kararsızım.diğer yıl ilköğretimin anaokuluan başlamasından yanayım ama bakalım...hayırlısı çocuklarımız için.ancak sizinki çok küçük daha.

arkadaşlar kızım ağustos ayında 2,5 yaşını dolduruyor.dil gelişimi gayet iyi ve sosyal bir çocuk.2 yıldır komşum bakıyor kendi evinde.gelecek dönem kreşe vermeyi düşünüyorum bazı sebeplerden dolayı.sizce 2,5 yaşındaki bir çocuk için kreşmi daha uygun bakıcıya devammı.aslında akıcısını çok seviyor,onlarda kızımı....fakat hem sosyalleşmesi hemde bikaç sebepten dolayı kreş düşündük ama kafam çok karışık.. ne önerirsiniz?

Mrhaba ben de kizimi vermek istiyordum hem eglensin sosyal ortam hemde dogum olmadana lissin die.fakat psikolog kesinlikle erken yasta gondermeyin dedi erken alinan sorumluluk yuzunden cocuklar cabuk bikiyor dedi.bnm de hayller suya dustu:) evde sikilmaz mi dedim yok o ortam o yasa yeterli dedi.bakici bul dedi onu da bulamiyorum :/ cocuk dr.umuz da 2 hfta da 1 ateslenecek vde kucucuk bebek bu cok kotu olur dedi.buarada ben 2 yasinda gonderecektim artik 3 e dgru gondermeye karar verdim;) umarim faydali olabilmisimdir

teşekkür ederim arkadaşlar.aynı bakıcımızla devam etmeye karar verdik.bende bu stresten kurtulmuş oldum:))))))

Back