2,5 yaş çiş kaçırma

Tmd2020

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
2.490
1.769
83
35
Selamm
31 aylık , 2.5 yaşında kızım var. Geçen yaz tuvalet eğitimine başlayıp bezi bıraktık. 2-3 gündür güzdüz çiş kaçırmaya başladı. Önceleri bi damlaydı hadi diyorduk kaza oluyordur. Ama perşembe akşamı abarttı baya işiyor. Neden yaptın kızım susuyor. Ben yine üşüttü filan diye düşündüm. Hatta pilates topumla oynuyordu. Onun zararı oldu herhalde diye kaldırdım hemen. Bugün yine kaçırmaya başladım. Nasıl bi yol izlemem lazım.
Soruyorum kızım neden söylemiyorsun susuyor

Tepki vermeyin. Olabilir busefer kaçırdın birdahaki sefer herşeyi bırakıp söyle çişini yada kendin yap. . Demek gerekiyormuş. Benimde bebeğim 30 aylık 27 aylık bıraktık bezi bazen 💩 kaçakları oluyor hala .

1.5 yaşında mı eğitim verdiniz ?

Tepki vermeyin. Olabilir busefer kaçırdın birdahaki sefer herşeyi bırakıp söyle çişini yada kendin yap. . Demek gerekiyormuş. Benimde bebeğim 30 aylık 27 aylık bıraktık bezi bazen 💩 kaçakları oluyor hala .
Ya o ara ara kaçırmalara bende normal diyorum ama perşembe den beri üst üste sanki yeni bezi bırakmış gibi işemeye başlayınca bi sorun var diye düşünmeye başladık

Biraz erken olmuş olabilir bence şuanda da çocuk tepki göstermeye başlamış gibi hissettim. Çünkü uzmanlar 24 aydan önce tuvalet eğitimini doğru bulmuyorlar

Biraz erken olmuş olabilir bence şuanda da çocuk tepki göstermeye başlamış gibi hissettim. Çünkü uzmanlar 24 aydan önce tuvalet eğitimini doğru bulmuyorlar
haklı olabilirsiniz ama şimdi mi tepki gösteriyor? 7 ay filan oldu. ilk zamanlar olsaydı zaten erken diye beze tekrar dönerdim. geçici bir süreçtir diye umut ediyorum.

haklı olabilirsiniz ama şimdi mi tepki gösteriyor? 7 ay filan oldu. ilk zamanlar olsaydı zaten erken diye beze tekrar dönerdim. geçici bir süreçtir diye umut ediyorum.
Çocukların dünyasını anlamak bence çok zor . Mutlaka tetikleyen bir şey olmuştur hiç Birşey durduk yere olmaz umarım hızlıca geçer

Tepki vermeyin.

Kizinizi uzecek, korkutacak birseyler mi oldu?

Ciplak ayakla geziyor ve usuyor olabilir mi?

Aaa aklıma geldi ekran izliyor mu

Bence böyle şeyleri çok düşünmeye gerek yok. İnişler çıkışlar oluyor bebelerde. Daha o yaşta bezli çocuklar çok erken öğrenmiş bile. Oyuna dalar söylemek istemez 2-3 yaş krizleri. Oluyor bir şeyler. Benim oğlum 3.5 yaşında hiç kaçırmazdı son 1-2 aydır kreşten bütün kıyafetleri çişli geliyor. Bu ara oyunlardan çıkmaktan zorlanıyormuş. Geçer 😌

Tepki vermeyin.

Kizinizi uzecek, korkutacak birseyler mi oldu?

Ciplak ayakla geziyor ve usuyor olabilir mi?
çıplak ayak ben dikkat ediyorum ama bzen balkonda kenarlara oturuyor, mermere hemen uyarıyoruz.
bide gün içinde bakıcı ablamız ev sıcak diye kısa kollu giydiriyor. bi kere öyle gördüm. oda aklıma geldi üşütüyor mu acaba diye
korkutacak bi şey olmadı. rüya filan görmediyse, hamileyim ama çok alışveriş yapalım filan öyle değişik bi durum yaşamadık yani
Aaa aklıma geldi ekran izliyor mu
kısıtlı olarak evet. niloya- pepe
bazen ipin ucunu kaçırıyor. ondan olur mu ki ?

Bence böyle şeyleri çok düşünmeye gerek yok. İnişler çıkışlar oluyor bebelerde. Daha o yaşta bezli çocuklar çok erken öğrenmiş bile. Oyuna dalar söylemek istemez 2-3 yaş krizleri. Oluyor bir şeyler. Benim oğlum 3.5 yaşında hiç kaçırmazdı son 1-2 aydır kreşten bütün kıyafetleri çişli geliyor. Bu ara oyunlardan çıkmaktan zorlanıyormuş. Geçer 😌
ay inşallah ne bileyim. niye böyle oldu diye hemen kendimi sorguluyorum. zamanla geçer inşallah

çıplak ayak ben dikkat ediyorum ama bzen balkonda kenarlara oturuyor, mermere hemen uyarıyoruz.
bide gün içinde bakıcı ablamız ev sıcak diye kısa kollu giydiriyor. bi kere öyle gördüm. oda aklıma geldi üşütüyor mu acaba diye
korkutacak bi şey olmadı. rüya filan görmediyse, hamileyim ama çok alışveriş yapalım filan öyle değişik bi durum yaşamadık yani

Hamileliginizin farkinda mi? Yeni yeni farkina variyorsa yada densiz bir akraba pabucun dama atilacak gibi birsey dediyse ona da tepki veriyor olabilir.

Hamileliginizin farkinda mi? Yeni yeni farkina variyorsa yada densiz bir akraba pabucun dama atilacak gibi birsey dediyse ona da tepki veriyor olabilir.
kardeşim olacak , kardeşim napıyor, kardeşimi öpeyim filan diyor. bizim çok akrabamız yok ama bakıcı ablamızın komşusu filan söylemiş olabilir. onlarda da küçük çocuk var. oda olabilir

Birşeylerden korkuyor mu acaba ay kaç dk izliyor ?

Birşeylerden korkuyor mu acaba ay kaç dk izliyor ?
izlediklerinden korktuğunu sanmıyorum. çünkü ebeveyn kilidi koyuyoruz. sadece niloya, pepe dışında açmıyoruz. onlarda da hep şarkı
valla bilemedim biraz daha gözetim yapayım olmazsa
saatlerce değil tabi

izlediklerinden korktuğunu sanmıyorum. çünkü ebeveyn kilidi koyuyoruz. sadece niloya, pepe dışında açmıyoruz. onlarda da hep şarkı
valla bilemedim biraz daha gözetim yapayım olmazsa
saatlerce değil tabi
Niloya ile pepe içinde iyi şeyler söylenmiyor öyle duymuştum bi araştırın bakalım . Çocuğu da gözlemleyin

Back
X