Arkadaşlar belki bilenleriniz vardır paylaşmıştım kızımın uzamış sarılığı var değeri doğduğunda 14.7 idi şimdi 9.6 biraz düştü ama 2.5 aylık olduğu için tetkik yapılıyor. bugün kan tahlili ,idrar tahlili(sonda takarak aldılar,yüreğim parçalandı) yapıldı ve ultrasonla bakıldı. diğer sonuçlar daha çıkmadı ama ultrason sonuç kağıdında doktor;"sağ overde 17x10 mm ölçülen ince septa içeren kist görüntülenmiştir.sol overde de büyüğü 5 mm ölçülen birkaç adet kist izlenmiştir.takip önerilir." ifadesini kullanmış çok korktum o kadar çok ağladım ki diğer sonuçlar cuma günü çıkacak doktorumuza ancak cuma günü götüreceğiz sonuçları... çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı ? kız çocuklarında yaşanabilir mi? neler yapılabilir ? çoooooook çaresiz hissedyorum kendimi ne olur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin duymadım ama belki olabilecek rastlanabilecek birşeydir çokda önemli değildir kalbini ferah tut merak ettim bizide haberdar et
geçemiş olsun canım yaa kıyamam sana ne kadar üzülmüşsün.bu konuda bilgim yok ama canım düzelir inşaallah.Ben de hamileyken kızımın başında kist vardı çok üzülmüştüm hep dua ettim doğuma kadar düzeldi canım.sizinde düzelir Allahın izniyle.