2.5 aylık bebegim öksürüyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi sval
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sval

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
4
0
1
26
Merhaba kızlar 2.5 aylık bebegım var perşembe günü akşam hafif öksürmeye basladı cuma günü aşımız vardı saglık ocagına gittik aşımızı olduktan sonra aile hekimine gösterdim ne olur ne olmaz diye baktı burnu tıkalı aspirasyon et her beslenmeden önce dedi serum fizyolojik yazdı hafta sonu hafıf arttı gibi oldu randevu aldım devlet hastanesınden yinede 2 gündür azaldı dünden beri de anca 2-3 defa öksürdü bugün randevu muzaffer gittik doktor doğumunda kalbı durduğu için ben bişey söylemim sen en iyisi şehir hastanesinden randevu al dedı bende şehir hastanesinde randevu bulamadığım için burdan aldığımı belirttim oda acile götür o zaman dedi sağlık ocagı ebemızle görüstüm dedim böyle dedi doktor oda doğumu sıkıntılı olduğu için kendi muayene etmek istememiş sorumluluk almamak için dedi şimdi acile gidicez hırıltısı yok ama korkuyorum bişey olur diye

Hırıltısı yoksa ve ciğerden öksürmüyorsa endişe etmeyin anlarsınız zaten öksürüğünün şeklinden ama tabii yine de doktora götürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…