Bebek İkinci El 2-3 yaş kız kıyafetleri arıyorum

Canım bende bunlar var markasız ama yeni hiç giyilmedi 21 numara
Eki Görüntüle 1010479
5 tl

Buda lcw 20 numara 5 tl
Eki Görüntüle 1010486

aklımda cnm pembeler..ama başka alacak bişey yok senden:)keşke önceki kargomda isteseydim..senin sunraylar kaç numaraydı??olacaklarmı size?? bazaları bir daha karıştırmanı bekliyorum..emzik buldunmu dert oldu bana..anneme bile baktırdım izmite yookk(

Son konuma baktınmı canım yeni birşeyler eklemiştim onlar var sadece elimde emzik buldum birkaç tane bir arkadaşım buldu sağolsun göndericek çok teşekkür ederim ilgin için.

Nike lar 21 numara şimdilik biraz büyük olucak gibi inşallah yaza kadar saklayıp şansımı denemek istiyorum olmazsa yazın satışa koyarım

ben yinede butun gittigim bakkallara bakicam galiba emzik:) konuna bakmistim cnm ama yine bakarim yrn haber veririm sana...mail attim az once bak istersen..grsz,..

20 numara kaliteli ilk adım ayakkabıda arıyorum...paqpa,stride rite, bobux, pediped,chicco gibi markalar tercihim..

paqpa marka olan 20 numaradı, adidas 21-22 giyebillir. ilk adımı 100 tl ye almıştık. markası zaten biliniyor çok kaliteli. adidasıda 120 tl almıştık.

paqpa marka olan 20 numaradı, adidas 21-22 giyebillir. ilk adımı 100 tl ye almıştık. markası zaten biliniyor çok kaliteli. adidasıda 120 tl almıştık.

ayakkabılarınız çok güzel ama artık bize mevsimlik bişeyler lazım..bunlar çok kışlık olur..teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…