Bebek İkinci El 2-3 KEZ KULLANILMIŞ FATURASI ile CHICCO URBAN BEBEK ARABASI

ketyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
97
7
Hamile iken çok beğenerek iç pedleri ve oto koltuğu adaptörü ile toplamda 1000 liraya aldığım Chicco'nun yeni modeli olan Chicco Urban bebek arabamızı oğlumun kucak düşkünlüğü sebebi ile 600 tl'ye satıyorum. Sadece 2-3 kez kullanılmıştır. Kutusu ve Faturası mevcut tertemizdir. Travel sisteme uyumludur.Ayrıca oto koltuğu adaptörüde mevcuttur. Internette gördüğünüz fiyat sizi yanıltmasın o fiyatta Tente, iç renk pedleri ve oto koltuk adaptörünün fiyatı dahil değildir onlar ayrıca alınmaktadır. Dahil edildiğinde fiyat 1000 lirayı geçmektedir bilginize...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 7.865
Son düzenleme:
Merhabalar fotosunu yükleyebilir misiniz acaba bide hangi özellikleri var

CHICCO URBAN BEBEK ARABASI + RENK KİTİ + OTO KOLTUGU ADAPTÖRU

Chicco Urban puset, 0 aylıktan(doğumdan itibaren) itibaren kullanılabilinir (resmi olarak onaylıdır). Ambalaj İçeriği: Şase + Bebek Arabası Gövdeli Siyah Puset Oturma Bölümü + Eşya Taşıma Sepeti + Renk Paketi( Tente + İç Ped + Emniyet Kemeri Koruma Kılıflar (sağ kol, sol kol ve orta alan olmak üzere 3 parça) + Ayak Örtüsü)

Ürüne dahil olan aksesuarlar: Yağmurluk + Portbebe iç kılıfı

Chicco Urban Çift Yönlü Bebek Arabasının Özellikleri
- Alüminyum şaseye sahiptir
- Maksimum konfor için 4 pozisyon ayarına sahip tutma yeri
- Çıkarılabilir desteğe sahip tampon çubuk
- Tek elle yatan sırt desteği, sallanan oturma bölümü ve ayarlanabilir bacak desteği maksimum konfor sağlar
- Pratik adaptörü sayesinde Keyfit ana kucaklarıyla uyumludur. Aynı zamanda Auto-Fix ana kucaklarıyla da uyumludur
- Oturma yeri kolayca konforlu bir portbebeye dönüşebilmektedir
- Her türlü zeminde maksimum konfor için ön ve arka amortisörler
- AutoFix ve KeyFit Grup 0+ araba koltuğu ile uyumlu
- Geniş ve konforlu oturma yerine sahiptir
- Kapalıyken süper kompakt yapıda olan katlanmış puseti taşımak için pratik bir tutma yeri bulunmaktadır. Resimlerini eve gittiğimde yükleyeceğim. Ilginiz için tşkler.

Son düzenleme:
20150324_222852.jpg
20150324_222844.jpg
20150324_222741.jpg
20150324_223034.jpg
Chicco Urban bebek arabası travel sistem bebek arabası olarakta kullanılabilir. Travel sistem bebek arabası olarak kullanılabilmesi Chicco Oto Koltuğu Adaptörü ile mümkündür. Oto Koltuğu adaptörü fiyata dahildir.

Oturma ünitesi, portbebe şeklinde de kullanılmaktadır.

Çift yönlü kullanma özelliğine sahiptir.

Ön ayak örtüsü sayesinde rüzgar vb dış etkenlere karşı tam koruma sağlar.

Tek buton ile frenleri kilitlenir ve serbest bırakılabilir.

Yüksekliği ayarlanabilir itme koluna sahiptir.

Ön tekerlekler 360 derece dönebilir, dilenirse tek buton ile sabitlenebilir.

Büyük alışveriş sepeti bulunmaktadır.

Bütün tekerleklerde süspansiyon sistemi vardır. Renk paketi fiyata dahildir. Fotoğraflarını eşime çektirdim araba depoda tekerleklerini silme şansım olmadı

merhaba bende bu ürünü beğenmiştim peki önerirmisiniz siz memnun kaldınızmı
Biz arabadan çok memnunduk.. Ben Bu fotoğraftaki hali ile kullanmadım. .Travel sistem kullandım oto koltuğu ile.. Sizde bilirsiniz ki travel sistem bebek arabalari bastonlu olanlara nazaran biraz daha heybetli.. Bizim tek sorunumuz oğlum arabaya binmek istemediği için arabayi ayrı çocuğu ayrı taşımaktan yanaydı . . Aslında beklenti ile doğru orantılı birsey bu. Bizim beklentimizi karşıladı. Tavsiye edebilirim. Saygilar..

Ciddi alıcıyım bursanın neresinde oturuyorsunuz ayrıca kutusu faturası var garantisi kaç yıl ? Mümkünse bütün yollayacağınız parçaları görebilirmiyim

Ciddi alıcıyım bursanın neresinde oturuyorsunuz ayrıca kutusu faturası var garantisi kaç yıl ? Mümkünse bütün yollayacağınız parçaları görebilirmiyim
Merhabalar Bursa Nilufer'de oturuyorum. Evet kutusu ve faturası var. Hamile iken almıştım. Fatura tarihi 08.07.2014. 2 yıl garantili diye biliyorum alırken chicco mağazasından bayan öyle söylemişti. Sattığım parçalarına gelince yukarida daha once resimlerini yüklemistim bakabilirsiniz. İlginiz için çok tskler.. sevgiler

Ben alırken araba koltuğu ile almadım. Oto koltugu adaptoru aldim ve İlk oglumdan kalan oto koltugu ile kullandim. Ve suan hala arabada seyahat ederken onu kullanıyorum. Araba travel sisteme uyumlu. Resimde oto koltuğu adaptörü nu göreceksiniz.

Anladım yalnız bununla uyumlu oto koltuğu çok pahalı hemen hemen yine 800 tl oluyor en son ne fiyat veriyorsunuz

Arabada pahali zaten :) fiyatını arastirdiysaniz. En son fiyat 500.. dur

X