Bebek İkinci El chicco travel sistem bebek arabası, medela göğüs pompası ACİL Satıyorum

keyfit oto koltuğu ile birlikte sağlam, kullanışlı bir bebek arabası. ikinci bebeğimiz doğduğundan 2 adet baston puset almamız gerekiyor onun için acil satıyorum.bütün kılıflar çıkarılıp makinada yıkanabiliyor o bakımdan hijyen konusuna takılmayın. Yenisi 700 lira.
350 tl.ye satıyorum. Elden almak isteyen olursa izmirde oturuyorum.

Göğüs pompasının fiyatı 100 tl.
az kullanılmış, MEDELA göğüs pompası, tek kusuru ; sterilize etmek amaçlı kaynatırken biberonun tencereye değmesi ile oluşan dışardan hafif bir ezilme. fakat ürünün çalışmasına hiçbir etkisi yoktur.
Eki Görüntüle 1508960 Eki Görüntüle 1508961 Eki Görüntüle 1508962 Eki Görüntüle 1508968 Eki Görüntüle 1509002 Eki Görüntüle 1509008
Merhaba araba güzel gozukuyor ben istanbuldayım almak istiyorum sizinle nasıl irtibata geceriz

270 tl ye aldim ben ustelik gayet temiz kullanilmisti biraz fiyat düsse hemen alici cikacaktir :-)
burdanmı?? Güle güle kullanın iyi almışsınız. Ilk beğendiğinizde sizde birşey söyleseydiniz anlaşırdık. Kısmet napalım..teşekkür ederim ilginize.tavsiyenizi dinleyeceğim :)

X