Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzgünüm arabanın sıfıri, iç pedleri ve oto koltuğu adaptörü ile birlikte suan 1.300 e yakın fiyatta.. 2-3 kez kullandığım araba için 500 Tl istiyorum. Daha fazla inemem. İlginiz için çok tskler.. sevgilerBen peşin 400 tl vercem çnkü araba koltuğuda almam lazım 400e verirseniz çok sevinirim
Merhaba; Evet araba hala Satışta ..araba hala duruyor mu acaba
Elbette var. Özelden yazıyorum numaramı size.peki sizinle telefonla iletişim kurma sansımız var mı ?
Hayır henüz satılmadisatıldımı acaba
Merhaba; inanin ise yarayacak bir yere gitmesini bende cok istiyorum arabanin.. Ama kullanmadigim halde hic yok paraya gitmesinide istemiyorum. Arabayi arastirdiysaniz sayet 500 liranin cok uygun bir rakam oldugunu düşünüyorum. Cunku Araba sıfır ayarında.. Sevgilerfiyat konusunda hala ısrarlımısınız ??
İnanın yardimci olmayı çok isterim. Ama 700 liradan zaten, mama sandalyesi alacağım için indim bu fiyata. Bu arada Otobüs firmaları kargo firmalarına göre daha uygun fiyata taşıma yapıyormuş bilginiz olsun...kargo ücretide var işin içinde ayrıca bu yüzden ısrarım bende biliyorum fiyatını benide anlayın
Kutusu duruyor. Kutusu ve faturasi ile gönderim yaparım zaten. Fakat ürünü görmeden ödeme yapamam konusuna sıcak bakamam. Ayıplı mal satmiyorum çünkü ürünün her türlü arkasındayım. Cizigi bile yok ürünün yuklediklerim birebir fotoları zaten..hmm evet ama güzel paketleme yapmanız lazım bide ücreti görmeden size yollayamam bunuda kabul edecekmisiniz
Çok çok tşk ederim.. inş benim kadar içine sindirerek alan birine gider. O kadar içime sinerek almıştım ki ufakligim sayesinde hiç kullanamadım. Bende o fiyatlara alip bu fiyata satabilecegimi hiç düşünmedim. Depoda kutuda duracağına birinin ihtiyacını görsün en azından diye düşünüyorum.. İyi dilekleriniz için tekrar tsk ediyorum.. sevgiler..Canim inşallah araba hakeden sahibini bulur. Bende ayni arabadan aldim.o fiyatlardan buraya inecegini bilsem burdan alirdim.gorunce cok sasirdim. Araban yepyeni. dilerim gönlünce olur...