2 -3 aylik hamile olabilir miyim?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kizlar. Biz 4 5 aydir bebek düşünüyoruz. Ama olmadi test falandi hic yapmadim adet oldum diye. Ama git gide gobegim büyüyor. Kilom ayni. Bunu anlamış degilim .herhangi bir hamilelik belirtim yok.ama sorum şu ki acaba bazi bayanlar gibi hamile oldugum halde adet goruyor olabilir miyim. Boyle bir hamilelik yasayan var mi ? Yada cevresinde boyle bir hamilelik yasayan ?

Test yapın.

Neden doktora gorunmuyosunuz?? Birtane bile olsa hamilelik belirtisi olur diye dusunuyorum.

Bu tarz şeyler yaşanabiliyor evet ama bir test yapsanız iyi olur.
Buradan bilmek pek mümkün değil.
Test yapmadim evde yok diye suan
Pztsi alacam yada gidip kan verim diyorum. Aslinda aklimda hic boyle birsey yoktu kuzenime gobegim cikti falan deyince aklima soktu .bende sizlerin fikrini almak istedim

Hamilelikte "regl gibi regl" olmaz.
Bunlar hurafe.
Bir kere içerinin topyekün şarıl şurul dışarı atıldığı ortamda embriyo nasıl yaşayacak???
Olsa olsa kanama olur.
Onu da ayırt ederdiniz çünkü farklı olur.
Hamilelikte adet olan nadir de olsa kişiler biliyorum.
Hurafe demeyelim bence .
Olsa olsa istisna olur ;)
Konuya gelince dr a görünmeyi hiç düşünmediniz mi konu sahibi?

fake kokan hareketler
Sacma bir soru oldu evet farkındayım ama aklimda hic boyle bisey yoktu bu aksam kuzenime gobegim cikti falan deyince o aklima soktu.internettende arastrdim.nadirde olsa oyle olan varmış. Belkide diyorum benimde basima geldi.normalde cok evhamliyim.belkide rabbim yardimci oldu bilmeden en riskli gunleri atlattim.keske olsa oyle birsey

Bunlar hurafe.
Bir kere içerinin topyekün şarıl şurul dışarı atıldığı ortamda embriyo nasıl yaşayacak???
Olsa olsa kanama olur.
Benim annem 9 ay adet görüyordu ama bu 5 cocugundada böyle oldu

birkaç aydır çocuk isteyen insan bu kadar umursamaz olmaz. bildiğiniz fake. aylardır çocuk istiyorum her değişikliğimi hamileliğe yoruyorum. yok kuzenim göbeğin çıktı dedi falan zaten olsa olsa 1.5 ay diyorsunuz hadi olsun en iyi ihtimalle 10 haftalık. o zaten göbek yapmaz. bunları bilmeniz gerekirdi

Benim ilk hamileligim.olacak allah kismet ederse.peki annenizde bulanti kusma yada baska belirtiler oluyormuymus acaba .aklinizda kaldimi anlattıysa
9 ay bişey yemezdi annem sadece yatardı cok kötü geçirirdi hamileliğini mesela bi hamileleiğinde sadece domates Yeşil soğan ekmek yediğini bilirim 9 ay boyunca

Bunlar hurafe.
Olsa olsa kanama olur.
Bizzat komsumda oldu kiz :skandal: 4 ay normal adetini gordu. Karnimda bi hareketlenme var gaz sanirim diye doktora gittiginde bebegi ogrendi. Şok olmustuk bizde 😂

birkaç aydır çocuk isteyen insan bu kadar umursamaz olmaz. bildiğiniz fake. aylardır çocuk istiyorum her değişikliğimi hamileliğe yoruyorum. yok kuzenim göbeğin çıktı dedi falan zaten olsa olsa 1.5 ay diyorsunuz hadi olsun en iyi ihtimalle 10 haftalık. o zaten göbek yapmaz. bunları bilmeniz gerekirdi
Korunmayi biraktik ama aman aman da hemen olsun diye takip etmiyorum. Bu aralar atamalarim olacak ders calistim korunmadik ama cokta iyi değerlendiremedik onemli günleri. Ne gibi bir amacim olablr burda bileklerimi yorayim konu açıp. Bana ne kazanci olablr.face konunun.inan hic bilmiyirum söyleyinde aydinlanayim.hesabi acali 1 hafta oldu. Konu acmayi bile 1 hafta once denedim ogrendim.bilgi verirseniz sevinecegim

Back
X