Bebek İkinci El 2-3-4-5-6 yaş kızlara h&m yazlıklar

Tamam tşk ederim bilgi verirsin sonucu hakkında. Eft saati geçtiği için ödeme yapamadım pazartedi diğerleri ile birlikte yeniden konuşuruz hallderiz iyi günler selamlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen 3 yaşları istemistin. Onlar satilmadi. Düşünürsen senindir
Bir de 2-4 lerden siyah minnieli elbise satilmadi. Ama arka etek ucunda kucuk bir delik var. Tamir edilir.
Fotosunu çektim.

Eklentiler

• $20140403_160559.jpg
    189,5 KB · Görüntüleme: 54
hepsi de giyilmemiş ürünlerdir..

taytlar hem 4 yaş var, hem de 5 yaş.. adedi 8 tl..

takım mayoral.. 3 yaş.. 19,90 tl..

takım mayoral.. 1,5-2 yaş.. 19,90 tl..

mesaj kutuna mesaj yazmıştım 3 yaşların hepsi ve mikii li elbise ve 4yaştaki elbiselerin hepsi ile ilk resimdeki miki li tişört ne olur fiyatları

mesaj kutuna mesaj yazmıştım 3 yaşların hepsi ve mikii li elbise ve 4yaştaki elbiselerin hepsi ile ilk resimdeki miki li tişört ne olur fiyatları

canım 3 yaşta 3 elbise ve çiçekli tayt

4 yaşlar satıldı ama bulabilirim.

mikili elbise dediğin bu

bunları teyit et cnm. öğleden sonra gidip bakabilirim. fiyatları da sana özelden yazıyorum.

Eklentiler

• $20140402_113423.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $20140402_113207.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 42
merhaba canım evet bunlar ama aşagıdaki 2 tişört yok

ok. o 2 tişörtü yanlışlıkla ekledim zaten

fiyat bilgisini de özelden yazdım ama o konuda da dönüş yaparsan yarın sabahtan gidip alıcam. bugün çıkamadım.

ok. o 2 tişörtü yanlışlıkla ekledim zaten

fiyat bilgisini de özelden yazdım ama o konuda da dönüş yaparsan yarın sabahtan gidip alıcam. bugün çıkamadım.

merhabalr canım. ürünlerim dün elime ulaştı. tertemiz ve ne güzeller. hediyen için de ayrıca teşekkürler. sabahtan kıza giydirdim pek yakıştı:) çoook teşekkür ederim. nefis bir alışverişti

beğenmene çok sevindim cnm. güle güle giysin prensesin

Mıkılı elbıse satıldı mı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir arkadaş için ayrıldı ama henüz satılmadı diyebilirim. o almazsa size ayırırım. olur mu?

merhaba canım evet bunlar ama aşagıdaki 2 tişört yok

canım 4 yaş elbisleri aşağıdaki renklerde buldum.

bunları da istiyor musun? özelden sadece 3 yaş elbisleri ve kırmızı mikili tişörtü istediğini yazmışsın ama 4 yaş elbiseleri de istiyorsun diye bunları bulmuştum sana :44:

ayrıca mikili gri elbiseyi de alacak mısın?
bugün öğleden sonra ve akşam tüm gün dışardayım. mesaj yazarsan da ancak yarın sabah görebilirim. bilgin olsun cnm..

Burda o kadar cok resım soru takıp edemiyorum 2 3 yas ıcın mınnıe mıckey hello kıtty ne kaldıysa mesaj atabılırsen almak ıstıyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senden haber bekliyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…