Bebek İkinci El 2-3-4-5-6 yaş kızlara h&m yazlıklar

Bunlar satılanlar hariç hepsi, burada üç ayrı elbise var değil mi

evet canım üç ayrı elbise onlar.. satıldı dediğim sarı elbise 5 yaşlardaydı, buradaki duruyor.. Sana dün gece yaptığım hesapta bir yanlışlık yok canım. taytlar dahil olarak verdiğim fiyat geçerlidir.. sen kararını ver, bugün yanıt verirsien sevinirim, görüşürüz.. :9:
ayrıca kızının beğendiği fakat satıldı dediğim tişörtlerden kaç yaş istiyorsan temin edebilirim senin için..:6::6:

evet canım üç ayrı elbise onlar.. satıldı dediğim sarı elbise 5 yaşlardaydı, buradaki duruyor.. Sana dün gece yaptığım hesapta bir yanlışlık yok canım. taytlar dahil olarak verdiğim fiyat geçerlidir.. sen kararını ver, bugün yanıt verirsien sevinirim, görüşürüz.. :9:
ayrıca kızının beğendiği fakat satıldı dediğim tişörtlerden kaç yaş istiyorsan temin edebilirim senin için..:6::6:

Tamam sana tek tek yazıcam şimdi son kararınu verip ... Ama o satılanlardan krsinlikle istiyorum

$20140402_112837.jpg bu elbise satıldı mı acaba? kaç yaş? hangi ildesiniz? kargoyu nasıl ve hangi kargoyla gönderirsiniz? ödeme nasıl oluyor ben daha önce buradan alışveriş yapmadımda

JASPE arkadaşım cevap vermeni bekliyorum aynı ürünlerin devamı varmı acaba çok beğendimm canımmm

JASPE arkadaşım cevap vermeni bekliyorum aynı ürünlerin devamı varmı acaba çok beğendimm canımmm

Canım diğer arkadaşla netleştirmedik daha. Ürünlerin devamı var ama anca 2 hafta sonra gelir. Sen hangilerinden kaç yaş istediğini belirtirsen bakarım senin için. Bulabildiklerim olursa da sana haber veririm. Olur mu?

Canım diğer arkadaşla netleştirmedik daha. Ürünlerin devamı var ama anca 2 hafta sonra gelir. Sen hangilerinden kaç yaş istediğini belirtirsen bakarım senin için. Bulabildiklerim olursa da sana haber veririm. Olur mu?

tamam canım ben hangilerinden istediğimi yazarım sana ama 3 yaş ların hepsinden istiyorum mutlaka

Özelden telefonunu yazsana arayım jaspecim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım eğer burdan kıyafet ayarlaya bilirsek birde başka konuda paylaştığın tupperware toz mama kabını da istiyorum tek kargo olur...

Back