- 14 Ağustos 2022
- 68
- 21
- 8
- Konu Sahibi pembezambaklar
-
Misafir odası tabi ki önemli değil zaten şuan da yatılı gelen misafir salonda yatıyor. Daha çok çalışma odasını başka odaya aktarma imkanı olmadığı için sorun olarak görmüştüm.Her bebegi olan 3+1 4+1'de mi oturuyor sanıyorsunuz?
Zaten ekstra bir odanız var. Misafir odasi cocuk odasindan daha önemli degil herhalde?
Orayi cocuk odasina çevirisiniz olur biter.
Komsu önemli, kiralar costu. Hazir hepsinden memnunken huzurunuzu bozmayin derim.
Çalışma odası çok aktif kullandığınız bir alan mi? Yani olmazsa olmaz mi sizin için?Misafir odası tabi ki önemli değil zaten şuan da yatılı gelen misafir salonda yatıyor. Daha çok çalışma odasını başka odaya aktarma imkanı olmadığı için sorun olarak görmüştüm.
Bebeğim altıncı aydan sonra odanızda tutmasaniz daha iyi olurMerhaba derdim çok büyük değil ama buraya fikir danışmak için yazıyorum.
Şuan 2+1 yaklaşık 3-5 yıllık bir binada kiraciyim. Evden, ev sahibinden ve komşulardan gayet memnunuz, kıramız da piyasaya göre baya uygun.
Yatak odası ve salonu dışındaki tek kalan odayı çalışma ve arada misafir odası olarak kullanıyoruz.
Ama hamileyim ve 2+1 evde bebekle acaba çok bunalir miyiz diye düşünüyorum. Kiralar çok yüksek malum, yeni eve çıkmak pek istemiyoruz. Bu yaz boya ve bazı tadilatlar yaptıracaktık. Yani benim bu tereddütlerimden kurtulmam, ya da yeni bir plan yapmamız gerek.
Bebeği en fazla bir sene bizim yanımızda tutarız diye planlanmıştım ama oda sorunundan dolayı bundan da emin olamadım. Bu konuda tecrübesi olanlar var mı? Sizce evimiz yeterli mi ben mi gereksiz stres yapiyorum
Bilemedim, genellikle çevremdeki insanlar 3+1de oturuyor ve çocuk odası dışından hep extradan bir odalari var, ben de bu sebeple bunalir miyim diye düşündüm ama sanırım gayet normal bir durum
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun.Bebeği en fazla bir sene bizim yanımızda tutarız diye planlanmıştım ama oda sorunundan dolayı bundan da emin olamadım. Bu konuda tecrübesi olanlar var mı? Sizce evimiz yeterli mi ben mi gereksiz stres yapiyorum
2+1 de 90 m2 evde 2 çocuk büyütüyorum. 2. Odayı çocuk odası yaptim. Gayette büyüyorlar.Merhaba derdim çok büyük değil ama buraya fikir danışmak için yazıyorum.
Şuan 2+1 yaklaşık 3-5 yıllık bir binada kiraciyim. Evden, ev sahibinden ve komşulardan gayet memnunuz, kıramız da piyasaya göre baya uygun.
Yatak odası ve salonu dışındaki tek kalan odayı çalışma ve arada misafir odası olarak kullanıyoruz.
Ama hamileyim ve 2+1 evde bebekle acaba çok bunalir miyiz diye düşünüyorum. Kiralar çok yüksek malum, yeni eve çıkmak pek istemiyoruz. Bu yaz boya ve bazı tadilatlar yaptıracaktık. Yani benim bu tereddütlerimden kurtulmam, ya da yeni bir plan yapmamız gerek.
Bebeği en fazla bir sene bizim yanımızda tutarız diye planlanmıştım ama oda sorunundan dolayı bundan da emin olamadım. Bu konuda tecrübesi olanlar var mı? Sizce evimiz yeterli mi ben mi gereksiz stres yapiyorum
Kocamin l seklinde calisma masasini, 3 ekranini, 2 laptopunu ve envai cesit alet edevatini biz de bebege yer acmak icin salona tasidik, olur yaniMisafir açısından önemli değil zaten yatılı gelen misafir salonda yatıyor şuan da. sorun daha çok çalışma masası ve bilgisayarlardı
Bir park yatak alıp sifonyerini bebeğe verirsin ilk iki yıla yakın bayağı idare eder ben oyle yaptım ama iki yaştan sonra ciddi anlamda zor oluyor hele oyuncaklar ıvır zıvır çöm bunaltıyorMerhaba derdim çok büyük değil ama buraya fikir danışmak için yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?