- 14 Ağustos 2022
- 68
- 21
- 8
- Konu Sahibi pembezambaklar
-
1+1 de hatta stüdyo flatlarda cocuk büyütenler var. Önemli olan maddi imkanlariniza göre hareket etmeniz. Siz böyle ufak tefek sorunlara odaklanıp mutluluklarınıza gölge etmeyin.Merhaba derdim çok büyük değil ama buraya fikir danışmak için yazıyorum.
Şuan 2+1 yaklaşık 3-5 yıllık bir binada kiraciyim. Evden, ev sahibinden ve komşulardan gayet memnunuz, kıramız da piyasaya göre baya uygun.
Yatak odası ve salonu dışındaki tek kalan odayı çalışma ve arada misafir odası olarak kullanıyoruz.
Ama hamileyim ve 2+1 evde bebekle acaba çok bunalir miyiz diye düşünüyorum. Kiralar çok yüksek malum, yeni eve çıkmak pek istemiyoruz. Bu yaz boya ve bazı tadilatlar yaptıracaktık. Yani benim bu tereddütlerimden kurtulmam, ya da yeni bir plan yapmamız gerek.
Bebeği en fazla bir sene bizim yanımızda tutarız diye planlanmıştım ama oda sorunundan dolayı bundan da emin olamadım. Bu konuda tecrübesi olanlar var mı? Sizce evimiz yeterli mi ben mi gereksiz stres yapiyorum
Ben de ilk etapta beşiği bizim yanımızda Sifonyerini diğer odada düşündüm2+1 çatı katı bir evimiz var kendimizin tabi . Bebiş bekliyoruz bizde zaten 2 3 sene bizimle beraber kalacağından hiç dert etmiyorum beşigi bizim yanımızda dolabı diger odadabirde amerikan mutfak bizim ev , diger odada kitaplik kanepe bilgisayar masası var yani kısacası mutlu ve sağlıklı olunan her yerde bebiş yetiştirilir dert etmeyin bencee
Teşekkür ederim2+1 evde ikizlerimi 18 Aylık olana kadar yaşadım ev aldım 3+1 ama almasam da şikayetçi değildim oturma odamı bozup ikisine oda yapmıştım zaten öyle ha demeyle oda ayıramıyorsunuz şuan yeni Ayıracağım ben 23 aylıklar
Bilemedim, genellikle çevremdeki insanlar 3+1de oturuyor ve çocuk odası dışından hep extradan bir odalari var, ben de bu sebeple bunalir miyim diye düşündüm ama sanırım gayet normal bir durumİlk 1 sene aynı oda, sonra misafir odası iptal olacak.
İnsanların çoğu böyle yapıyor zaten. Yani söz nişan düğün sıralaması gibi bir şey bu(yapmayan/farklı yapan olur da genel sıralama budur ya) niye dert ettiniz ki?
2+1 evde ikizlerimi 18 Aylık olana kadar yaşadım ev aldım 3+1 ama almasam da şikayetçi değildim oturma odamı bozup ikisine oda yapmıştım zaten öyle ha demeyle oda ayıramıyorsunuz şuan yeni Ayıracağım ben 23 aylıklar
Evet ya kesinlikle bir de ikisi de aynı yaşta aynı anda olunca benimkiler hepten çile gibi cesaretim yol deneyeceğim bakalımVallaha benimkileri hep kendi odalarina yatirmaya calisiyorum ama kac sefer ikiside de yanimda olarak uyandim.oda ayirmak ayri bir olay
Misafir açısından önemli değil zaten yatılı gelen misafir salonda yatıyor şuan da. sorun daha çok çalışma masası ve bilgisayarlardı5 kardes 2+1 evde buyuduk. Tasindiginizda 20 yasindaydimabartmasaniz. Misafir odasi ihtiyac degil. Pek tabi salonda yatabilir misafir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?