Merhaba elimde 1 yaşa uygun ayakkabılar var.15 den veriyorum.Fiyat uygun derseniz resim çekip eklerim.
Merhaba elimde 1 yaşa uygun ayakkabılar var.15 den veriyorum.Fiyat uygun derseniz resim çekip eklerim.
canım bende yuncaklar var http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691279&page=3
canm ürünlern guzel ama genelde buyuk cocuklar ıcın kıyafet yada ayakkabıbir tane tulum gözume carptı 12-18 ay demıssın o gozume carptı kırmızı ayaklı bı tuulum,onun o kdr buyuk oldguna eminmisin.boy ölcüsü yazıyomu kac cm
canım puzzle küpleri ,peluş oyuncaklar vs var aslında konuda onlar olabilir aslında tulumda emin değilim ,ama yarın yazarım ölçüleri hatırlat bana kızım o odada uyuyor şimdi bakamıyorum ,yarın paslaşalım
Elimde kalan, 1-1,5 yaşa uygun ayakkabı ve terlikler... Düşünürsen uygun fiyata çıkarmak istiyorum elden.Arkadaşlar erkek bebeğime 1yaş spor,klasik ayakkabı ve yaşına uygun oyuncak arıyorum uygun fiyata verebilecek.
Elimde kalan, 1-1,5 yaşa uygun ayakkabı ve terlikler... Düşünürsen uygun fiyata çıkarmak istiyorum elden.
Eki Görüntüle 985485
bu ayakkabının aynısı var gri renk. size uyar. sıfır, deri. fiyatı 25 tl. bizimkinin fotolarını da koyabilirim dusunurseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?