1yaş erkek ayakkabı oyuncak arıyorum!!

Uraslaben

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
292
4
16
34
İzmir
Arkadaşlar erkek bebeğime 1yaş spor,klasik ayakkabı ve yaşına uygun oyuncak arıyorum uygun fiyata verebilecek.

bebek çocuk 2 el tarafına bakın kesin bulursunuz hem de çeşit çeşit

Tamm resim görürsem iyi olur.bi de ben mobilden giriyorum ama resim yükleyemiyorum satış için.nasıl yapıcam

canım puzzle küpleri ,peluş oyuncaklar vs var aslında konuda onlar olabilir aslında tulumda emin değilim ,ama yarın yazarım ölçüleri hatırlat bana kızım o odada uyuyor şimdi bakamıyorum ,yarın paslaşalım

o tarz oyuncaklarmz var elımzde maalesf dha egitici seyler bakıyorm 10aylk su an oglum.tamam yarn gne seslenırm unutmzsam,bi bak baklm olcusüne.

Reactions: Nil

bu ayakkabının aynısı var gri renk. size uyar. sıfır, deri. fiyatı 25 tl. bizimkinin fotolarını da koyabilirim dusunurseniz

Arkadaşlar erkek bebeğime 1yaş spor,klasik ayakkabı ve yaşına uygun oyuncak arıyorum uygun fiyata verebilecek.
Elimde kalan, 1-1,5 yaşa uygun ayakkabı ve terlikler... Düşünürsen uygun fiyata çıkarmak istiyorum elden.

Eklentiler

• $IMG_1172.JPG
    107,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_1177.JPG
    81,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_1019.JPG
    82,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0915.JPG
    92,7 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…