How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

1yaş erkek ayakkabı oyuncak arıyorum!!

bebek çocuk 2 el tarafına bakın kesin bulursunuz hem de çeşit çeşit

canm ürünlern guzel ama genelde buyuk cocuklar ıcın kıyafet yada ayakkabı:( bir tane tulum gözume carptı 12-18 ay demıssın o gozume carptı kırmızı ayaklı bı tuulum,onun o kdr buyuk oldguna eminmisin.boy ölcüsü yazıyomu kac cm

canım puzzle küpleri ,peluş oyuncaklar vs var aslında konuda onlar olabilir aslında tulumda emin değilim ,ama yarın yazarım ölçüleri hatırlat bana kızım o odada uyuyor şimdi bakamıyorum ,yarın paslaşalım:34:

canım puzzle küpleri ,peluş oyuncaklar vs var aslında konuda onlar olabilir aslında tulumda emin değilim ,ama yarın yazarım ölçüleri hatırlat bana kızım o odada uyuyor şimdi bakamıyorum ,yarın paslaşalım:34:

o tarz oyuncaklarmz var elımzde maalesf:( dha egitici seyler bakıyorm 10aylk su an oglum.tamam yarn gne seslenırm unutmzsam,bi bak baklm olcusüne.

• Beğen
Reactions: Nil
$lBAK-259-L_1.jpg

bu ayakkabının aynısı var gri renk. size uyar. sıfır, deri. fiyatı 25 tl. bizimkinin fotolarını da koyabilirim dusunurseniz

Arkadaşlar erkek bebeğime 1yaş spor,klasik ayakkabı ve yaşına uygun oyuncak arıyorum uygun fiyata verebilecek.
Elimde kalan, 1-1,5 yaşa uygun ayakkabı ve terlikler... Düşünürsen uygun fiyata çıkarmak istiyorum elden.

Eklentiler

• $IMG_1172.JPG
    $IMG_1172.JPG
    107,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_1177.JPG
    $IMG_1177.JPG
    81,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_1019.JPG
    $IMG_1019.JPG
    82,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0915.JPG
    $IMG_0915.JPG