• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

çok teşekkür ederim cnm evet mesela makyajsız parfümsüz bakkala bile çıkmayan ben dün ev kıyafetimle rasgele bi topuz ve makyajsız sokağa çıktım kendime şaşırdım

Makyaj sız halini ben de daha cok sevdim. Iste 5kg bile insana nasil güzellik ve özguven veriyor. ..
Ay bu guzel motive oldu bana

Cok guzel zayiflamissin nehircim kutluyorum seni..
Bende iki hafta boyunca agzima tatli almicam sporuda aksatmadan ilerlemeyi dusunuyorum. Bakalim ne kadar gidecek 3 kilo hedefim insallah ulasirimm

İki haftada 3 kg çok mantıklı bir hedef canım, mutlaka çok rahat ulaşırsın =)

Bugün pazar günü genelde düzensiz oluyor benim zaten.
Alina da uyuyunca geç kalktık bugün ailece, iki öğün oldu.

Sabah:
1 kk light beyaz peynir
Domates Salatalık
1 dl çavdar ekmeği
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara:
1 bardak tarçınlı light süt
3 adet limonlu eti form bisküvi

Akşam:
1 küçük tabak menemen
2 dl çavdar ekmeği (ekmeklerden biri fazla oldu)
1 kupa beyaz çay

Ara:
200 ml sütlü filtre kahve
1 kupa beyaz çay
1 adet yeşil elma

Makyaj sız halini ben de daha cok sevdim. Iste 5kg bile insana nasil güzellik ve özguven veriyor. ..
Ay bu guzel motive oldu bana
aynen cnm acayip oluyosun mutlu oluyosun
5 te bu şekilde 10-15 oldugu zaman düşün neler neler olur

Selam kizlar bugunku menulerim
Sabah;
1 simit
1 kk peynir
1 tatli k.labne peynir
4 zeytin
Ara; 1 kupa sutlu neskafe (sekersiz)
1 avuc leblebi
Ara; 1 armut
Aksam;
1 kase tarhana corbasi
1 porsiyon balik
Ve bol salata
Suyu 3 litre icebildim.
50 dk.yuruyus yaptim..

günaydın kızlar

bugün yine yeni yeniden sağlıklı beslenmeye başladım

sabah

bir fincan şekersiz çay
bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
iki tane yeşil zeytin
10 - 15 tane kadar patates kızartması

aaaaaa bu nasıl diyet dediğinizi duyar gibiyim ama durun canım ekmek hiç yemedim ve patatesler dün akşamdan kalıyodu ziyan olmasın dedim o kadar

veee kesin kararım şudur günde 3 litre su içecem ve en az iki fincan yeşil çay

Günaydın kızlar Nasılsıniz burası baya sessizlesmis bende bir kac gündür rahatsız dım diyetime devam ediyorum ama 95 yapisti bir türlü kurtulamadim şu sayıdan bir kaç hafta diyet yapmadım o yüzden bir aydır aynı kiloda takıldım kaldım ama pes etmedim yola devam
Kahvaltı
iki haşlama yumurta
50 gr ekmek
30gr peynir

Gunaydin herkese cocuklarin tatili bitti ve cok sukur duzenime kavustum kac gundur giremedim malum babam hastanede vakit bulunca Oraya gittim ve dun regl oldum ve artilardayim malesef simdi temizlik zamani şöyle bi dip köşe temizleyim gorusuruz kizlar

Gunaydin herkese cocuklarin tatili bitti ve cok sukur duzenime kavustum kac gundur giremedim malum babam hastanede vakit bulunca Oraya gittim ve dun regl oldum ve artilardayim malesef simdi temizlik zamani şöyle bi dip köşe temizleyim gorusuruz kizlar

hoş geldin aysuncum bana acil şifalar dilerim sanada kolaylıklar canım

Back
X