- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilkaycım sen bilirsin ama bence ayrılma sürüden ayrılanı kilolar kaplarKızlar ben bir süre ara vermek istiyorum moralim hiç iyi değil kendimden nefret etmeye başladım sizinde canınızı sıkmak istemem bir süre izinli sayarmısınız beni
hoşgeldin canııımmmGünaydın şekerler ve ben geldimmm sizleri cok özledimama hala tartilmadim bilmiyorum kaç kilo aldim yani aldigim kesinde
canım ben de aynı o durumdayım geçen hafta okadar iyi gittim vermek yerine kilo aldım ama bu hafta 3 günlük şok diyet uygulamayı düşünüyorum asla pes etmek yokyaaa kızlar beni dellendirmeyin ne demek kilo veremiyorum yok bozuyorum yok iradem zayıfladı bırakıyorum ..
kış aylarındayız vücut ona göre yağ biriktirmek için uğraşıyor öyle kodlanmışız hiç kaçamak şudur budur yapmıyorum günde yaşıma kiloma ve hareketsiz yaşantıma göre 2 bin küsür kalori almam lazım en azından 1082 kalori alıp kilo vermem lazım ama ben bazen 700 bazen 900 kaloride kalıyorum buna göre haftada 2 kiloya yakın en azından 1 kilo vermem lazım ama yok gitmiyor üstüne bu gün fazla bile çıktım tartıda bırakacakmıyım peki ASLAAAAAAAA
şimdi vücudumuz 3-5 kilo verince alarma geçer eyvahhh ne oluyor diye savunma mekanizması olarak kilo vermemek için direnir biz sadece sakin ol bak birşey yok diyip yemeye devam edicez alışacak sonra savunmayı bırakacak
Gözün aydın diyim canım.Bende doğumdan 1 sene sonra regl oldun ve kilolar daha hızlı gitti.Sende de öyle olur umarım.Ayların birimiki var sonuçta :)Ekimcim sana katiliyorum tatlim kilolardan kurtulcaz baska yolu yokkk
Ilkaycimm topikte canlilik olmayinca bile motivasyonumuz dusuyo canim ama yinede sen bilirsin
Kizlar mujdeee regl oldum..dogumdan sonra ilk ve cok mutluyum insallah artik daha hizli kilo veririm
gözün aydın canım ne sıkıntı veriyor olmayınca bundan sonra düzeni olurda inşllah sende rahat edersinEkimcim sana katiliyorum tatlim kilolardan kurtulcaz baska yolu yokkk
Ilkaycimm topikte canlilik olmayinca bile motivasyonumuz dusuyo canim ama yinede sen bilirsin
Kizlar mujdeee regl oldum..dogumdan sonra ilk ve cok mutluyum insallah artik daha hizli kilo veririm
gözünaydın canımEkimcim sana katiliyorum tatlim kilolardan kurtulcaz baska yolu yokkk
gözün aydın canım ne sıkıntı veriyor olmayınca bundan sonra düzeni olurda inşllah sende rahat edersin[/QUO
Canim sanki olacakmis gibi gerginlik sinir yapiyo tatli krizi,sivilcede cikiyo kendisi yok hem regl olmadan spiral de takilmiyo korunmak zor oluyodu simdi ilk isim bide korunma yontemi secmek fikri olan varmi
Cok iyi fikir canimmetra tomurcuk yine aklıma bir zibillik geldi :))
bebeler diş çıkarır kutlanır erkek çocukları sünnet olur düğün dernek yapılır kızlar regl olunca bişey yok(
metranın doğum sonrası reglini hadi şenliklerle kutlayalım
![]()
Ayy insallah bende artik daha hizli kilo vermek istiyorumm sana katiliyorum aylarin birikimi darisi T tatlitambak senin basina canm en kisa zamanda sende regl olursunGözün aydın diyim canım.Bende doğumdan 1 sene sonra regl oldun ve kilolar daha hızlı gitti.Sende de öyle olur umarım.Ayların birimiki var sonuçta :)
bence eşin korunsunKizlar bu arada korunma yontemi soyleyin cok tehlikeli bi donemdeyim su an spiral mi igne mi ne onerirsiniz
metra tomurcuk yine aklıma bir zibillik geldi :))
bebeler diş çıkarır kutlanır erkek çocukları sünnet olur düğün dernek yapılır kızlar regl olunca bişey yok(
metranın doğum sonrası reglini hadi şenliklerle kutlayalım
![]()
Dogru soyluyosun canm en iyisi doktora danismakgülüm ne desek boş ria yani sipral desem onunla bile gebe kalanlar oluyormuş sen en iyisi aile planlaması polikiliniğe git danış en sağlıklı senşn için hangisi olur fikir verirler
Aynı şeyi bende düşünüyorum uzun zamandır ama bir çözüm bulamadım.Eşim hallediyor şimdilik :) Ama o da artık bi yol bulalım demeye başladı.fırsat bulup da danışamadım bi merkeze...Kizlar bu arada korunma yontemi soyleyin cok tehlikeli bi donemdeyim su an spiral mi igne mi ne onerirsiniz
Evet canim onemli bi konu benimde simdilik esim korunuyo neyse en kisa zamanda doktora gidelimAynı şeyi bende düşünüyorum uzun zamandır ama bir çözüm bulamadım.Eşim hallediyor şimdilik :) Ama o da artık bi yol bulalım demeye başladı.fırsat bulup da danışamadım bi merkeze...
Ayy insallah bende artik daha hizli kilo vermek istiyorumm sana katiliyorum aylarin birikimi darisi T tatlitambak senin basina canm en kisa zamanda sende regl olursun