• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kızlar uzun zaman sonra bugün 10' a kadar uyudum. Mutluyum. :) Az önce de diyetisyenimin verdiği ödülümü yedim. Salı günü değil mi kilo bildirimi? Gururla söylüyorum ki artık 90lı kilolarda değilim, bir daha da çıkmam umarım ki..

EEvet sali gunu ama sen şimdide bir soyle merak ettim kac oldun?

Canım yaa sen çok iyi gidiyordun aslında bu hafta pek takip edemedim ben gerçi, motivasyonun mu düşük? :KK43:

Oyle oldu biraz ama simdi gayet yuksek 3gundur iyiyim sanki.. iyi olacak inşallah depar aymam lazım sana yetismek için.. kolay değil ama milli atlet gibisin tutabilene ask olsun:) cok sevindim ama umut oldu bana da 90lardan cikman :)

Oyle oldu biraz ama simdi gayet yuksek 3gundur iyiyim sanki.. iyi olacak inşallah depar aymam lazım sana yetismek için.. kolay değil ama milli atlet gibisin tutabilene ask olsun:) cok sevindim ama umut oldu bana da 90lardan cikman :)

Bugünden itibaren eskisi gibi takip ederim menülerini ben :)
Aslında bu hafta kaçamaklar da yaptım biliyorsun ama gitmiş yine de anlamadım ben de :D Haklısın yorucu bir iş yapıyoruz ben de mesela 1 hafta ara verip istediğimi yiyebilmek çok istiyorum ama toparlanamamaktan korktuğum için hiç başlamıyorum.

Ve bugünun menüsünu aez edeyim birazdan vaktim olmayabilir

Sabah
1 yumurta
5zeytin
40 gr dardenel ton ( yagini suzdum)
30gr tulum peyniri
2dilim 45 gr ekmek
Maydanoz
Biber

Ara
1/3 yesil elma
4dilim mandalina
5badem
5findik

Öğle
1tabak ıspanak yemegi
1dilim ekmek
1kepce çorba
Yoğurt

Aksam
Bir firinda levrek
Bol salata yağsız

Ara karar veremedim henuz

Kızlar uzun zaman sonra bugün 10' a kadar uyudum. Mutluyum. :) Az önce de diyetisyenimin verdiği ödülümü yedim. Salı günü değil mi kilo bildirimi? Gururla söylüyorum ki artık 90lı kilolarda değilim, bir daha da çıkmam umarım ki..

IInşallah 7 li rakamlara da kosarak ulasirsin canim ve bende ve herkes deeee

ay canım sorma bende bi 70 e düşeyim hep elbise giymek istiyorum çok seviyorum bi tanecik var jarseden 44 bedenkende oluyodu 54 bedenkende oluyo lacivelt renkte düğünlere hep onu giyiyorum başka rengini bulsam alacaktım ama bulamadım ..sıkıldım artık gitsin bu kilolar
bu arada eşim bugün nöbette ve hiç uykum yok eşim evde olsaydı 9 da uykum gelirdi:KK57:
ben elbise giymeyi severim hele dekolte elbiselere bayılırım dolabımda çeşit çeşit rengarek elbiseler dolu sürekli kilo değiştiğim için her beden mevcut:KK49:siyaha takıntılı olmadım fazla ama siyah elbisemde çok bazı modellerde siyah daha hoş durduğu için almıştım kilo verdikçe eşimden alıcağım ödüller ilede kendime yeni kıyafetlerde alıcam...
Günaydın canlar...
Kusura bakmayın iki gündür yazamıyorum size. Soğuk havalarda sinuzitim tuttu yine, başım 3 gündür çok fena ağrıyor. Benim başım da her hangi biy seepte ağrımaya başlayınca, televizyon, bilgisayar, hatta telefonun ekranına biraz bakarsam artıyor. Geçmişi okuyup yazmaya başlarken ağrılarım arttı bile, halbuki sabah iyi uyanmıştım, geçti sandım :KK43:

Ben biraz müsade istemek için yazıyorum. Bir kaç gün daha takip edemeyeceğim sizleri sanırım :KK43: tedavime başladım, kısa sürede geçer inşallah...salı günü kilomu bildireceğim ama. İnşallah o güne kadar baş ağrılarım da azalmış olur. Ödevimi de yapmam gerekiyor, ama bilgisayarın başında oturamıyorum :KK43:

Hepinizi öpüyorum. Salı günü haftalık hedefimize ulaşmış oluruz inşallah... :KK19:
çok geçmiş olsun canım...

Bu sabah pazartesiden beri ilk defa tartiya çıktım. İyi haber mi bilmiyorum ama hic kilo verememisim ama almamisim da. Bu hafta yaptigim kacamaklardan sonra iyi birşey sanki 2gun kaldi bakalim kinanacak miyim:KK43:(
ne güzel canım kilo almamışın ben kaçamak yapmadığım halde kilom takıldı gitmiyor reglimde bitti ama bir kaç gündür kilom yerinde sayıyor neden anlamadım çok moralim bozuldu:110:

bu günkü menüm
sabah
2 tane yumurtadan sade omlet
ara bir mandelina
öğle
100gr salatalık
150gr yoğurt
60gr ekmek
ara yeşil çay
akşam yemeği daha yemedim ama menü belli
etli patates yemeği
pirinç pilavı
bunlardan az yemeği düşünüyorum...

Ve bugünun menüsünu aez edeyim birazdan vaktim olmayabilir

Sabah
1 yumurta
5zeytin
40 gr dardenel ton ( yagini suzdum)
30gr tulum peyniri
2dilim 45 gr ekmek
Maydanoz
Biber

Ara
1/3 yesil elma
4dilim mandalina
5badem
5findik

Öğle
1tabak ıspanak yemegi
1dilim ekmek
1kepce çorba
Yoğurt

Aksam
Bir firinda levrek
Bol salata yağsız

Ara karar veremedim henuz

Güzel olmuş miladcım, akşam arası için de yeşil çay ya da süt düşünebilirsin :)

Ben de yazayım menümü:

Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar light beyaz peynir
Domates salatalık ve maydanoz
Şekersiz çay
Yarım paket altınbaşak bisküvi

Ara:
1 kupa yeşil çay
1 adet gün kurusu+1 parça ceviziçi

Öğle:
1,5 adet lahmacun
Bol salata
Eşimin frukosundan 3-4 yudum aldım :D
(Diyetisyenimin verdiği ödül öğünü)

Akşam:
1 kase light yoğurt içine yarım yeşil elma doğrayacağım, aç değilim öğle yemeğinden sonra öğün atlamamak için yiyeceğim

Ara:
Sade Türk Kahvesi+3-4 adet yaban mersini kurusu

Ara:
1 kupa yeşil çay

Görümcemle spor işini de oturttuk 3 gündür yapıyoruz bakalım ne kadar devam edeceğiz :D

Nehircim acaba diyetisyenin ile hedeflediginiz kilo nedir. Ben de kilo mu merak ediyorum yarin tartilayim bakalim... 3 gundur dikkat ediyorum. Yoksa bu hafta kaçiranlara ben de dahilim

Yine de menümü yazcam yaaa

gece canim çok içli köfte istedi ama sırf kilo almayayim diye sabah yedim .

saat 6 da kahvaltı
7tane icli kofte ama cidden kücük ve ince idi
Anneminkilerle kiyaslasam 3-4 tane anca ederdi
2 zeytin
salatalik domates
yogurt
1kk peynir
sucuklu yumurta

ara
yarim cay bardagi beyaz leblebi
1 elma

oglen
yesillik salatası
2 zeytin
1 kk peynir
1 kase yogurt

ara
1 cay bardagi sut
3 kucuk ceviz ici

Aksam
1 nar ve a kase yogurt ve tarcin karisimi

Icli kofte fazla ounca diger ogunler az oldu

esime aksam yemegi olarak ıspanaklı pide yaptim yemedim sana parami kaptirmam diye o da 1 ısırik tattim sadece...

cok uykum var yaa dun uyuyamadim

Nehircim acaba diyetisyenin ile hedeflediginiz kilo nedir. Ben de kilo mu merak ediyorum yarin tartilayim bakalim... 3 gundur dikkat ediyorum. Yoksa bu hafta kaçiranlara ben de dahilim

Canım diyetisyenim beni 67-68 kg yapma niyetinde, ben 70' de durmayı düşünüyorum, esime kalsa 80 yeter :KK48: Bakalım kimin dediği olacak.

Kizlar bende menümü yazayim
Sabah 1 kase yogurt la
1 elmayla karıştırdım tarçın koydum yedim

Ara 1 büyük bardak yesil cay
6 tane badem
Yarım ceviz

Öğlen
2 parca tavuk ızgara

Ara 1 tane kivi

Aksam
2 kepce tarhana çorbası
2 kasik makarna
2 kase cacik

Yesil cay

Yine de menümü yazcam yaaa

gece canim çok içli köfte istedi ama sırf kilo almayayim diye sabah yedim .

saat 6 da kahvaltı
7tane icli kofte ama cidden kücük ve ince idi
Anneminkilerle kiyaslasam 3-4 tane anca ederdi
2 zeytin
salatalik domates
yogurt
1kk peynir
sucuklu yumurta

ara
yarim cay bardagi beyaz leblebi
1 elma

oglen
yesillik salatası
2 zeytin
1 kk peynir
1 kase yogurt

ara
1 cay bardagi sut
3 kucuk ceviz ici

Aksam
1 nar ve a kase yogurt ve tarcin karisimi

Icli kofte fazla ounca diger ogunler az oldu

esime aksam yemegi olarak ıspanaklı pide yaptim yemedim sana parami kaptirmam diye o da 1 ısırik tattim sadece...

cok uykum var yaa dun uyuyamadim
Bende kaptim bugun yesilligi :) ay sonun kadar hic kacamak yapmassam 580 tl biriktiricem begendigim bi yuzuk vardi onu alirim ins.

Cok sukur sifir kacamakli bi gun gecirdim

Kahvaltim
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
5 zeytin
2 dilim ekmek
1 portakal

Ara
1 incir
10 badem

Ogle
6 kofte
Salata
Ayran
1 d.k. ekmegi

Ara
1 muz
2 ceviz

Aksam
8 yk sarimsakli yogurtlu karisik kizartma (yagini ince havlu kagida emdirdim)
2 d.k.ekmegi

Ara
2 kasik sutlac 1/2 cb leblebi

Yarim saat step aletiyle calistim yarim saat yurudum

Back
X