• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Sabah
1dilim ekmek
5zeytin
1d. Peynir
Ton baliginin ucte biriyle yapılmış salata

Ara
1 c.b süt
1kucuk ayva

Ogle
4y.k makarna
Yağsız tuzsuz salata
Yoğurt

Ara
4kestane

Aksam
1 dilim ekmek
1tabak ıspanak yemeği tavuklu
2parca tavuk (cok mu oldu yaff)

Ara
Bir fincan sütlü kahve (şekersiz)

Selam kızlar,
İşten geldim yine. Çalışmak benim ruhumu besliyor fark ediyorum bunu. Evdeyken çok daha kötüydüm, iki gündür işe gittikçe açıldığımı hissediyorum. Her zorluğuna rağmen yaptığım işi o kadar çok seviyorum ki, sebebi bu belki de. Neyse düzensiz bir gün oldu ama abartmadım, iki öğün yapabildim :)

Sabah:
4 yk nesfit+1yk yulaf ezmesi+light süt

Ara:
1 adet portakal+1 adet elma+250 ml light süt
(Öğle yemeği yemediğim için acıkmıştım, çevremdeki en masum şeyler bunlardı :D)

Akşam:
1 büyük kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
Sade Türk Kahvesi+1 adet gün kurusu

Ara:
1 kupa yeşil çay+2 parça ceviz içi

Sabah
1dilim ekmek
5zeytin
1d. Peynir
Ton baliginin ucte biriyle yapılmış salata

Ara
1 c.b süt
1kucuk ayva

Ogle
4y.k makarna
Yağsız tuzsuz salata
Yoğurt

Ara
4kestane

Aksam
1 dilim ekmek
1tabak ıspanak yemeği tavuklu
2parca tavuk (cok mu oldu yaff)

Ara
Bir fincan sütlü kahve (şekersiz)

Canım akşam yemeğinde ikisinden birini tercih etseydin daha güzel olurdu ama yine de güzel olmuş :)

O yöntemi bi ara eşimle bizde uygulamıştık.Hatta ben kaçamak başına 100 tl koymuştum ve eşim kabul etmişti :KK57: Yani benimkinin de ne kadar istediğini sen düşün artık.Bi de derler ki ben seni bu halinle de seviyorum,ben seni böyle beğendim falan :KK12: Kilo verme işine gelince de dile getirmeseler de içten içe istiyorlar bence :63:
Velhasıl kelam o yöntem bende işe yarmıştı o dönem.Çünkü kaçamak yapmadığımda 100 lira alacak ama kaçamak yaptığımda da ben 100 lira verecektim.Bence sizde öyle yapın.Sen kaçamak yaparsan 20 tl sen ver eşine.
Güzel kilo verdim tabi eşimde haftalık olarak ödedi 100 lira :-) ara sıra ödedi ara sıra ödemedi :KK45: E rakam da yüksek olunca baktı ki bende kaçamak yapmıyorum anlaşma bozuldu haliyle :KK16: :KK49:

Eşimin şimdiki vaati de verdiğim her 5 kilo başına 2 gram altın alacakmış.Son başladığım diyetten itibaren 10 kilo verdim ve 4 gramı hakettim.Tabi bunu hedefime ulaştığımda alacakmış.Yani toplu ödeme yapacak :-)
Bu tip ödüller kilo vermeye ne kadar yardımcı olur bilemiyorum tabi.Ben altın alsın diyede vermiyorum elbette.O teklif etti.Bende diyorum bana en büyük ödül sağlıklı bir şekilde kilo verip hedefime ulaşmak.Başka hiçbir şeyde gözüm yok :)
aynen canım ya içten içe istiyolar küçülmemizi ama dile dökmüyolar .. para bahane trilyon olsa ne yazar ben kendim için zayıflıyorum kimse için değil ama belki etkili olabilir dedim ..zaten ilk günden bi 20 liram gitti çünkü patlamiş mısır yedim :KK53:

menümü paylaşayım
sabah

1kk peynir
5 zeytin
1 portakal
domates
2 dilim ekmek
yeşilçay

ara

10 badem
1 kuru incir

öğle

4 kaşık kuru fasulye
1 haşlanmış yumurta
salata
ayran
1 i.d. ekmek

ara

1 kuru incir
3 yudum süt

akşam kabak salatası
1 bardak patlamış mısır

aynen canım ya içten içe istiyolar küçülmemizi ama dile dökmüyolar .. para bahane trilyon olsa ne yazar ben kendim için zayıflıyorum kimse için değil ama belki etkili olabilir dedim ..zaten ilk günden bi 20 liram gitti çünkü patlamiş mısır yedim :KK53:

Ben 2 gündür gayet iyiyim canım paralar cepte:KK45:

biz her beş kiloda ödül anlaşması yaptık ilk beşte bir kumbara dolusu bozuk parayi aldım 250 tl çıktı:KK45:şimdi ikinci beş kilo için kumbarami dolduruyor beş kilo verdigimde içinden az çıkarsa üzerini tamamlarsin dedim:KK45:
benim eşim kilo vermemi destekliyor ama sağlıklı olmam için biz evlenme kararı aldığımızda ben 100 kilocuktum:KK49::KK45:

bu günkü menü
sabah yağsız az Kaşarlı tost
diyet gazoz
ara bir mandelina
öğle
tavuklu Yoğurtlu mantar
ara yapamadım
akşam yemeği
200 gr fırında yağsız hamsi
64 gr ekmek
diyet gazoz.
birazdan eşimle çay keyfi
bu arada iki gündür Leslie yapiyorum...

Slm canlarim bu gun misafirim vardı yemekte cok yoğun yorucu ve belim cok agriyor
Menümu de yazayim ve dinlencem
Kahvaltim
1 yumurta
6 zeytin
1 elma
1 bardak siyah Cay
ve yesil cay

Ara 6 tane baden
1 cay bardagi sut

Öğlen
5 tane lahana sarmasi

Aksam 4 30
Tavuk izgara
Et köfte ızgara
salata
Yesil cay

Şükür kavusturanaaa
COk yorucu bir günü daha atlattim şükür. ..
Kahvaltim bir kk peynir 3zeytin bir dilim ekmek domates
Ara yeşilçay
Öğlen 2 yaprak sarmasi sütlü tatli çay
Ara yesilcayicine biberiyede koydum
Aksam tarhana corbasi yoğurt zeytinyagli pirasa
Ara bir mandalina iki kasik yoğurt

Ben 2 gündür gayet iyiyim canım paralar cepte:KK45:
karlısıııın :-)ben ilk günden zarardayım :KK57:
biz her beş kiloda ödül anlaşması yaptık ilk beşte bir kumbara dolusu bozuk parayi aldım 250 tl çıktı:KK45:şimdi ikinci beş kilo için kumbarami dolduruyor beş kilo verdigimde içinden az çıkarsa üzerini tamamlarsin dedim:KK45:
benim eşim kilo vermemi destekliyor ama sağlıklı olmam için biz evlenme kararı aldığımızda ben 100 kilocuktum:KK49::KK45:
bende her beş kiloda bi kendime hediye alıyorum :-)11 kilo oldu ilkinde şal aldım çok hoşuma gitmişti ikinci beş kiloda çanta aldım bakalım bu beş kilodada bulurum alacak bişeyler ...ayça sıkıldığınızda yeme hissi gelirse hemen dışarı çıkıp kendinize küçükte olsa bi hediye alın diyo ...geçen gün sıkıldım ve sürekli bişeyler yeme hissi vardı bende giyinip migrosa gittim güya küçükte olsa kendime bi hediye almaya..eve döndüğümde poşetten ne çıktı dersiniz çiğ köfte yapmak için bi sürü malzeme tabi hediyeyi felan unutmuşum direk yine boğaza çalışmışım :-)

25 dakika yürüyüş bandında yürüdüm. Ilk defa yaptım ama felaket baş dönmesi yapıyor.
2 gündür gezmedeyim ve kaçamak yapmadım kendime şaşırdım vallahi
helal olsun sana maşallah maşallah hep böyle iradeli ol inşallah :nazar:

Canım irademi bozmak istemiyorum artıkkilodan ssıkıldım. Güzel giyinmek istiyorum. Elbise hiç giydigimi hatırlamıyorum. Bir sürü elbise alacam. 67 olunca eşimin bana kKaradeniz turu sözü var. 67 yi 70 e çekti bana destek olsun diye. Insallah Mayısa kadar gitsin kilolar

Canım irademi bozmak istemiyorum artıkkilodan ssıkıldım. Güzel giyinmek istiyorum. Elbise hiç giydigimi hatırlamıyorum. Bir sürü elbise alacam. 67 olunca eşimin bana kKaradeniz turu sözü var. 67 yi 70 e çekti bana destek olsun diye. Insallah Mayısa kadar gitsin kilolar
ay canım sorma bende bi 70 e düşeyim hep elbise giymek istiyorum çok seviyorum bi tanecik var jarseden 44 bedenkende oluyodu 54 bedenkende oluyo lacivelt renkte düğünlere hep onu giyiyorum başka rengini bulsam alacaktım ama bulamadım ..sıkıldım artık gitsin bu kilolar
bu arada eşim bugün nöbette ve hiç uykum yok eşim evde olsaydı 9 da uykum gelirdi:KK57:

Back
X