• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın,hoşgeldiniz...Umarım sağlıklı bir şekilde ideal kilonuza ulaşırsınız...
Bende çalıştığım için zorlanıyorum özellikle öğlen yemeklerinde.Sadece kepekli tost yeme şansım var şimdilik.Ama 15 güne kadar dükkanı taşıyoruz ve taşınacağımız yerde ufak bir mufak tezgahı var.O zaman belki salata çeşitleri veya yapabilirsem tavuk haşlama patates haşlama falan pişirebilirim.Hele bir taşınalım da bakalım şartlar nasıl olacak .

ZAYIFLAMAK ÇOK İSTİYORUM.KURUMSAL BİR FİRMADA ÇALIŞIYORUM.ÇIT ÇITI PIT PITI HİÇ GİYİNEMEDİM :( NESLİHAN YARGICININ DOLABINDAN DAHA ÇOK SİYAH KIYAFETİM VAR.

merhabalar kızlar
kahvaltım
yarım ekmek
1 haslanmıs yumurta
8 zeytin
biraz peynir
ara 2 kaşık pulbiberli yoğurt, yeşilçay

ekmeği ben bitirdikçe ananem koparıp vermiş farkında değildim ne yediğimin önümde bütün ekmek yarıya inince farkettim.
dükkana bile 2 buçukta geldim hiç gelesim yoktu

merhabalar kızlar
kahvaltım
yarım ekmek
1 haslanmıs yumurta
8 zeytin
biraz peynir
ara 2 kaşık pulbiberli yoğurt, yeşilçay

ekmeği ben bitirdikçe ananem koparıp vermiş farkında değildim ne yediğimin önümde bütün ekmek yarıya inince farkettim.
dükkana bile 2 buçukta geldim hiç gelesim yoktu
Beyaz ekmek mi ?

Normal şartlarda problem yapardim ama dedigin gibi bu moral bozukluklari bende kronik hale gelmek uzere ben birşeye uzulurken baska birşey çıkıyor karsima.. bu donguyu kirmam gerekiyor artık. . Yarin benim icin yeni bir gün:KK36::KK37:
iyi olmana sevindim miladcım sıkıldıkça at kendini dışarıya inanırmısın benim sıkılınca gidebileceğim bir tane bile arkadaşım yok :( AKRABA OLARAK SADECE GÖRÜMCEM VAR BENDEN 20 YAŞ BÜYÜK VE TAMAMEN FARKLI DÜNYALARIN İNSANLARIYIZ :( BU ŞEHRE GELELİ 1 YIL OLUYOR İNSANLAR MESAFELİ HERKES ARKADASLIKLARINI KURMUŞ SOHBET ORTAMINDA BİLE Bİ GURUPLASMA VAR BENIMDE EN YAKIN ARKADASIM 6 YASINDAKİ KIZIM SIKILDIMMI TUTUYORUM ELİNDEN AVM ÇARŞI PAZAR GEZİYORUZ NASIL İYİ GELİYOR ANLATAMAM

Ben sanırım hepinize cokkkkk uzagim.. en imkansız benim:KK43:
kız sen bursa da degil miydin

Al benden de o kadar
İçimiz karardı siyah giymekten :KK59: :cool:
benimde aynı ..bi zayıflıyım beyaz ve kırmızı kıyafetleri giymeyi çok istiyorum

bugün yediklerim

sabah

1kk peynir
5 zeytin
yarım domates
1 biber
yarım ayva
1 fincan çay

ara

1 küçük elma
10 fındık

öğle

4 yk kuru fasulye+1 kepçe suyundan
4 yk kuru fasulye eklenmiş salata (piyaz niyetine yedim )
1 sb ayran
2 dilim ekmek

ara

1 fincan sütlü kahve
yarım ayva

akşam
(17:30da yiyeceğim )

8 yk pırasa yemeği
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
1 kepçe mercimek çorbası

ara

1 portakal
1 çb süt içerim
yarım çb leblebide var ama almayı unuttum yarın alıp eklerim

Selamlar canlarim ben depresyona girdim kafayi yedim 2 oglum evde kavka ediyorlar beni sinir ediyorlar esim cok calisiyor babasinin yaninda cocuklarin sesi cikmiyor allahim benimi siniyor bilmiyorum :KK35:

Bu günkü menüm
Aksam
1 kase yogurt
5 tane lahana sarmasi
Ve 7 tane lokma tatlisi

Ara yesil cay

Oruc tuttum yemek yememek icin
Arkadaslar ben bir kac gun oruc tutacam
Yoksa kaciriyorum
Sinirden tatlilari da götürdüm

Selamlar canlarim ben depresyona girdim kafayi yedim 2 oglum evde kavka ediyorlar beni sinir ediyorlar esim cok calisiyor babasinin yaninda cocuklarin sesi cikmiyor allahim benimi siniyor bilmiyorum :KK35:

canim sabret yapicak baska hic bisey yok bende de var uc tane ayni senin gibiyim her aksam basimin agrisindan agri kesici iciyorum Allah baska dert vermesin

Al benden de o kadar
İçimiz karardı siyah giymekten :KK59: :cool:

aynen bende hep siyah giyiyorum kendimi hic boyle kabullenemedim hep xayif olucam diyorum o da bi turlu olmuyo malesef, benim yengem var agbimin hanimi en az 110 kilo var heralde var ya tam bi bi moda ikonu gibi giyiniyor hic bi zaman kendini sıkmadi hep boyle mankenmis gibi davraniyor ona hep özenmisimdir bu konuda

Bu günkü menüm
Aksam
1 kase yogurt
5 tane lahana sarmasi
Ve 7 tane lokma tatlisi

Ara yesil cay

Oruc tuttum yemek yememek icin
Arkadaslar ben bir kac gun oruc tutacam
Yoksa kaciriyorum
Sinirden tatlilari da götürdüm
7 tane lokma tatlısımııııııı? pıt pıt yağ olcak onlar sana löp löp et olcak yapma böyle gözün sevim. sütlü tatlılar yap kendine az şekerli nefsini köreltsin bari. ben beter sen benden beter..

Kızlar benim diyette ikinci haftam ilk hafta verdim ikinci hafta veremedim durdu morelim çok bozuk ya hastalık döneminde hicmi kiloverilmiyo acaba

Selam arkadaşlar,
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyiyim. Elimden bir şey gelmeyen bir konu olduğu için çok üzülmüştüm. Kendime geliyorum yavaş yavaş.
Umarım iyisinizdir, geçmişi okuyamadım.

hosgeldin canim yoklugun kendini belli etti iyi olmana sevindim

benimkilerde ayni babayı görünce çok üsluplar baba evde yokken yiyolar beni sabir canim

aynen bende hep siyah giyiyorum kendimi hic boyle kabullenemedim hep xayif olucam diyorum o da bi turlu olmuyo malesef, benim yengem var agbimin hanimi en az 110 kilo var heralde var ya tam bi bi moda ikonu gibi giyiniyor hic bi zaman kendini sıkmadi hep boyle mankenmis gibi davraniyor ona hep özenmisimdir bu konuda
bayiliyorumm boyle kendiyle barışık insanlara

Kızlar benim diyette ikinci haftam ilk hafta verdim ikinci hafta veremedim durdu morelim çok bozuk ya hastalık döneminde hicmi kiloverilmiyo acaba
Regliden bahsediyosan şişkinlik ödem olur sabırla devam et canım eninde sonunda kurtulacağı bu fazlalikllardan
Selam arkadaşlar,
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyiyim. Elimden bir şey gelmeyen bir konu olduğu için çok üzülmüştüm. Kendime geliyorum yavaş yavaş.
hoşgeldin nehircim iyi olmama çok sevindim herkes iyi çok sukur

[QUOT14, post: 38005193, member: 629645"]Ben sanırım hepinize cokkkkk uzagim.. en imkansız benim:KK43:
Sen neredeydin canim.[/QUOTE]

ben ağrı da oturuyorum tambakcim
iyi olmana sevindim miladcım sıkıldıkça at kendini dışarıya inanırmısın benim sıkılınca gidebileceğim bir tane bile arkadaşım yok :KK43: AKRABA OLARAK SADECE GÖRÜMCEM VAR BENDEN 20 YAŞ BÜYÜK VE TAMAMEN FARKLI DÜNYALARIN İNSANLARIYIZ :KK43: BU ŞEHRE GELELİ 1 YIL OLUYOR İNSANLAR MESAFELİ HERKES ARKADASLIKLARINI KURMUŞ SOHBET ORTAMINDA BİLE Bİ GURUPLASMA VAR BENIMDE EN YAKIN ARKADASIM 6 YASINDAKİ KIZIM SIKILDIMMI TUTUYORUM ELİNDEN AVM ÇARŞI PAZAR GEZİYORUZ NASIL İYİ GELİYOR ANLATAMAM

kız sen bursa da degil miydin

benimde aynı ..bi zayıflıyım beyaz ve kırmızı kıyafetleri giymeyi çok istiyorum

Ben agri da oturuyorum. bursa da gorumcem var gidip geliyoruz o kadar. Cok sukur bir ortamim var. Arkadaslarim var. Sikilinca bulustugum . Sanada nasip olur insallah. Allah kizina uzun hayirli omur versin canim benim.

Selam arkadaşlar,

Ah ah iyiyiz nehircim herseye ragmen iyiyiz:) ben bugün patlamazsam daha da patlamam çok yedim cokkk

İyi akşamlar canlarım...
Kahvaltımı yazmıştım...
Ara: 1 adet elma

Öğle:
3 dilim lor peynirli fırın mücver
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara: :KK17:
Koca bir dilim frambuazlı pasta
1 fincan yeşil çay

Akşam:
1 kepçe tarhana çorbası