1q84

N&A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
466
0
35
Merhaba kitap sever hanımlar.
ben Haruki Murakami' nin 1q84 adlı kitabını çok merak ediyorum daha önce yazarın hiç bir kitabını okumadım dili nasıl?
okuyanlar varmı aranızda.

Hem bu yazar hakkında hem de kitabı hakkında olumsuz tek eleştiri okumamışımdır.
Tavsiyem google'a yaz, birkaç blogger arkadaş detaylı yorumlamışlar, o yorumlar da yardımcı olur.

kitabım dün akşam üzeri kargodan geldi :) ama ondan önce Markus Zusak kitabı olan "Kitap Hırsızı" nı okumayı planlıyorum çünkü
1q84 1256 sayfa ve birkaç haftamı alabilir okumak oyüzden önceliği Kitap hırsızına veriyorum 1q84 ü okuduğum zaman merak eden arkadaşlar için yorumları paylaşırım mutlaka

Kitap Hırsızı da son zamanlarda merak ettiğim kitaplardan biri. Onunla ilgili de yorum alsam güzel olur.

Bir de eğer seri kitap okuyabilen biriysen 1256 bir haftada biter diye düşünüyorum. Ben Harry Potter'ın 1114 sayfalık kitabını 4-5 günde bitirmiştim. Yeterince sürükleyici olunca okumak sorun olmuyor.

kitabı bitirdiğimde en kısa zamanda yorumu yazarım bu aralar pek vakit bulamıyorum açıkçası. seri kitapları okumayı da severim tavsiyen için teşekkürler :)

ben okudum kızlar..hoşuma gitti..sürükleyici ..
iki karakter açısından ayrı ayrı anlatılıyor..esas kahraman kız(seri katil).....ve çocukluk aşkıyla hayat onları kesiştircek mi diye sürükleniyosun kitaba...
...okurken sen de aynen onlar gibi boyut değiştiryosun:) ..

kız çocukluk aşkından hamile kalıyor..üstelik hiç bir araya gelmemişken:) nasıl mı...?

cevabı kitapta...
...
tavsiye ediyorum..

Bende bayıldım, ilk murakami haruki kitabın halikaten güzeldi.Kendi içinde tekrarları çoktu ama kesinlikle akıcıydı. 15 aralıkta başladım galiba öyle hatırlıyorum 27 aralıkta bitti. çalışıyorum ve sadece akşamları okuyabildim. Özetle ben tavsiye ederim.

Ben de okuyorum daha bitirmedim guzel kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…