Canım evde iş yapmıyorum ama doktorum yürüyüş önerdi, yürüyüşlere ağırlık vereceğim artık :)Benim de 1 cm olculmustu 3-4hafta once. 2gun once tekrar alttan muayene oldum acilma yok ve rahim boyu 3cm. Acilmam oldugunda hafif sancilarim cikiyordu nstde ama o gunden beri hic cikmiyor. Icini rahat tut arkadasim, kac haftalik olmussun zaten. Dogsa bile hicbir sikinti yasamazsin evelallah. Dinlen bol bol..
canim senin nişanin gelmiş 3-5 gune kalmaz dogurursun :) hadi hayirlisi arkandanda biz geliriz:) bebişlerimize kavuşalimda sagsalim başkada bişey istemiyorum cantami hazirlayali 1 hafta oldu hergozume degdikce tirsiyorum resmen bu korkumu yensede rahatlasamLalecim inşallah yaa artık hayrlısıyla kavuşmak istiyorum yavruma tabi bu hepimizin arzusu gerçi :) vişneli turtacım açılma olunca ne oluyo bilmiyorum yani afedersin genital bölgemin kenarları ve dün de makat bölgesinde baskılı bi ağrı vardı.Dün gece vajinamdan az miktarda pembeli mukus oldu doğummu başlıyo dedim ama alt muayeneden snra olabilionuş uf artık her an.ımız heyecsn :)
Lalecim inşallah yaa artık hayrlısıyla kavuşmak istiyorum yavruma tabi bu hepimizin arzusu gerçi :) vişneli turtacım açılma olunca ne oluyo bilmiyorum yani afedersin genital bölgemin kenarları ve dün de makat bölgesinde baskılı bi ağrı vardı.Dün gece vajinamdan az miktarda pembeli mukus oldu doğummu başlıyo dedim ama alt muayeneden snra olabilionuş uf artık her an.ımız heyecsn :)
Sonra ne kadar süre sonra doğum yaptın ?selamlar. benim ilk hamileliğimde 38. haftamda 2 cm açılmam vardı.doktor hazırlıklı ol ama bazen bu açılmayla haftalarca doğurmadan dolaşan kadınlar da var demişti. yani en azından bi hafta daha doğrumazsınız inşallah.ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi her türlü.
Benimde 1 cm acilmam var doktor 3 gune dogurursun dedi. Erken dogun riski de var bende ama pek inanmadim doktora nedense. Yarin sabah baska doktora gitcem
Canim nisanim geldi gece beklioz bakalim sancim henuz yok. Sancimin veya suyumun gelmesini bekliyorum bakalim tatlim allah buyuk :)Canim naptin seni merak ettim en kisa zamanda don bana